newsletter rss
HotNews.ro

Schimbarea oraselor cu ajutorul noii tehnologii digitale si implicarea noii generatii

de ConcordCommunication | Luni, 19 Mar 2018 in webReleases | Politic/Administratie

Primarii, administratorii oraselor si alti reprezentanti ai institutiilor publice intalnesc pe 23 martie, la Iasi, in cadrul Dezbaterii Smart City 2018-2020, cele mai bune solutii pentru transformarea oraselor in unele prietenoase cu locuitorii, turistii si mediul de afaceri. Evenimentul se va desfasura la Congress Hall, sala Rossini, din Complexul Palas Iasi.

Dezbaterea Nationala Smart City 2018-2020 la Iasi. Care sunt solutiile pentru a creste calitatea vietii locuitorilor si atractivitatea localitatilor pentru turisti si investitori?

de ConcordCommunication | Luni, 19 Feb 2018 in webReleases | Politic/Administratie

La aceasta Dezbatere sunt invitati reprezentanti din partea tuturor oraselor din zona Moldovei si nu numai, ocazie cu care vor avea oportunitatea de a intari legatura cu furnizorii de solutii smart city. Accelerarea activitatii de digitalizare a asezarilor urbane si nu numai, constituie o necesitate si o prioritate pentru toti edilii.

Ambasada Statului Palestina la Bucuresti saluta declaratia presedintelui Klaus Iohannnis de a reafirma pozitia statului roman in ceea ce priveste statutul Ierusalimului

de ionut.trandafirescu | Sâmbătă, 6 Ian 2018 in webReleases | Politic/Administratie

Pozitia presedintelui Klaus Iohannis ramane in acord cu rezolutiie deciziilor Consiliului de Securitate al ONU, a rezolutiilor Adunarii Generale a ONU, a Conventiei a Patra de la Geneva si, de asemenea, se aliniaza deciziei unanime, imbratisata cu fermitate de toate statele membre ale Uniunii Europene, din care Romania este parte.

Ambasada Statului Palestina la București salută declarația președintelui Klaus Iohannnis de a reafirma poziția statului român în ceea ce privește statutul Ierusalimului

de ionut.trandafirescu | Sâmbătă, 6 Ian 2018 in webReleases | Politic/Administratie

webPR: Ambasada Republicii Cipru aniverseaza 55 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice cu Romania

de Smile Media | Vineri, 13 Nov 2015 in webReleases | Politic/Administratie

Ziua de 13 noiembrie 1960 reprezinta data oficiala a stabilirii relatiilor diplomatice dintre Cipru si Romania si momentul de la care incepe dezvoltarea si aprofundarea relatiilor dintre cele doua tari. Romania este una din primele tari care au stabilit relatii diplomatice cu statul cipriot nou infiintat.

webRelease: Justitiarul italian Antonio Di Pietro va vorbi pe 23 octombrie in Aula Facultatii de Drept din Bucuresti, in cadrul unui eveniment McCann/Thiess Conferences

de Mihaela D. | Joi, 15 Oct 2015 in webReleases | Politic/Administratie

Antonio Di Pietro, simbolul miscarii anticoruptie ce a marcat lumea politica a Italiei anilor 90, va vorbi pe 23 octombrie la Bucuresti despre lupta pentru dreptate. Evenimentul, dedicat profesionistilor si aspirantilor la o cariera in domeniul juridic, face parte din seria McCann/Thiess Conferences si este organizat cu sprijinul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

webRelease: Guvernare incluziva prin parteneriatul public-privat 

de APDD-Agenda21 | Marţi, 22 Sept 2015 in webReleases | Politic/Administratie

Asociatia  ”Asistenta si programe pentru dezvoltare durabila -€“ Agenda21”€,  in parteneriat cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici,  organizeaza un curs de formare pentru functionari publici si reprezentanti ai ONG-urilor din judetul Mures, in cadrul proiectului ”Guvernare Incluziva”€,  in perioada 21 -€“ 23 septembrie a.c., la Hotel Hefaistos, Sovata, jud. Mures.

PER SECTOR 4 a initiat o petitie pentru refacerea urgenta a Parcului Tineretului din Bucuresti

de PerSector4 | Marţi, 5 Mai 2015 in webReleases | Politic/Administratie

Partidul Ecologist Roman Sector 4 a demarat strangerea de semnaturi (on line si in parc) pentru o PETITIE adresata Domnului Primar General  Sorin OPRESCU, Consiliului GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI si ALPAB - Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, respectiv Domnului Director General ALPAB Bogdan Tanase. In petitie solictam celor mentionati ca in primul rand sa vina si sa vada la fata locului cum arata acest parc (nu credem ca au fost la fata locului de cand sunt la conducera orasului) si apoi sa prevada urgent in buget bani pentru refacerea Parcului  Tineretului SI SA SE APUCE DE TREABA IN ACEST AN!

webPR: Zilele Parteneriatului Public Privat

de Smile Media | Joi, 26 Mar 2015 in webReleases | Politic/Administratie

Reprezentantii administratiei publice si cei ai mediului de afaceri isi dau intalnire in iunie, la Romexpo, in cadrul primului mare eveniment dedicat celor doua sectoare. Public Research si agentia de publicitate Godmother organizeaza, in perioada 5-6 iunie 2015, prima editie a Zilelor Parteneriatului Public-Privat. Evenimentul are loc la Romexpo - pavilioanele C4 si C5, pe o suprafata de 5000 de metri patrati.

webRelease: Liceenii propun solutii la problemele de mediu intr-un proiect de cooperare romano-norvegian

de Daniela Staicu | Miercuri, 12 Nov 2014 in webReleases | Politic/Administratie

Proiectul este implementat in comunitatile montane din Romania si Norvegia, in parteneriat cu Asociatia Romontana si cu organizatia Ungt Entreprenorskap Sogn og Fjordane (UESoF) si are ca obiectiv imbunatatirea calitatii mediului prin formarea unui comportament responsabil in randul elevilor de liceu si orientarea acestora catre cariere in domeniul dezvoltarii durabile. Pe parcursul a doi ani, elevii vor propune proiecte de dezvoltare sustenabila, vor crea campanii de comunicare si vor mobiliza membrii comunitatii pentru a convinge autoritatile locale sa sprijine sau sa puna in aplicare ideile lor.

webRelease: S-a lansat proiectul  „Îmbunătăţirea managementului la nivelul Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor-C.N.S.C., aferent competenţelor specifice legate de implementarea cu succes a proiectelor susţinute din instrumente structurale, bazată pe eficientizarea procesului de achizitie publică”

de Catalina Ciociltan | Joi, 21 Aug 2014 in webReleases | Politic/Administratie

La sediul Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a avut loc lansarea proiectului - „Îmbunătăţirea managementului la nivelul Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor – C.N.S.C., aferent competenţelor specifice legate de implementarea cu succes a proiectelor susţinute din instrumente structurale, bazată pe eficientizarea procesului de achizitie publică” - Cod SMIS 48792’’.

Societatea de Apa si Canal in dificultate

de OnMedia | Miercuri, 9 Oct 2013 in webReleases | Politic/Administratie

Pres™edintele Consiliului Judet›ean Ilfov, Marian Petrache, a sustinut o conferinta de presa, in data de 08.10.2013, ora 11.00, la sediul central PNL, pe tema "Societatea de Apa si Canal Ilfov in pericol de faliment"€. In cadrul intalnirii cu presa, Presedintele Consiliului Judetean, Marian Petrache, a adus la cunostinta presei si a opiniei publice, date de interes general privind managementul acestei societati de la infiintare si pana in prezent, atragand atentia asupra pericolului in care se afla operatorul strategic al judetului Ilfov, Societatea de Apa si Canal.

webRelease: Adoptiile in Romania, intre asteptari si realitati.

de SOSInfertilitatea | Joi, 14 Mar 2013 in webReleases | Politic/Administratie

€ž...Si?! Ai adoptat?! Nu? Nu inca?! Dar de ce?! Sunt atat de multi copii abandonati! Si am auzit ca s-a schimbat si legea, acum e usor sa adopti! - aceasta este fraza-standard pe care o aud de la cunoscuti cele mai multe dintre persoanele atestate pentru adoptie din Romania.

webRelease: Seminar pentru beneficiarii romani din cadrul celui de-al treilea apel aferent Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei

de MakeSense PR | Luni, 18 Iun 2012 in webReleases | Politic/Administratie

Obiectivul principal al seminarului l-a reprezentat facilitarea implementarii proiectelor de cooperare transnationala. Subiectele abordate in cadrul evenimentului au vizat rezultatele celui de-al treilea apel SEE si evitarea greselilor facute in implementarea proiectelor din cadrul apelurilor precedente. Participantii au primit informatii legate de managementul proiectului, comunicarea in cadrul lui, documentele necesare incheierii Contractului de Cofinantare, completarea corecta a documentelor necesare solicitarii Controlului de Prim Nivel in vederea validarii cheltuielilor efectuate in cadrul proiectului, precum si indicatii privind identitatea vizuala a programului. De asemenea, in cadrul seminarului au avut loc si sesiuni de intrebari si raspunsuri pe baza tematicilor prezentate.

webRelease: Grup de lucru pentru beneficiarii romani din cadrul celui de-al doilea apel aferent Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei

de MakeSense PR | Miercuri, 13 Iun 2012 in webReleases | Politic/Administratie

Obiectivul principal al grupului de lucru l-a reprezentat facilitarea implementarii proiectelor de cooperare transnationala. Subiectele abordate in cadrul evenimentului au vizat modificarea proiectelor aprobate in cadrul celui de-al doilea apel, lista de documente necesare solicitarii controlului de prim nivel, prezentarea greselilor facute in implementarea proiectelor SEE din cadrul celui de-al doilea apel si modalitatile de imbunatatire a managementului acestor proiecte. De asemenea, in cadrul grupului de lucru au avut loc si sesiuni de intrebari si raspunsuri pe baza tematicilor prezentate. 

webRelease: Forumul National Politici in Sistemul de Sanatate

de Sanatatea Press Group | Miercuri, 11 Apr 2012 in webReleases | Politic/Administratie

Sistemul de sanatate si proiectul Legii Sanatatii din Romania necesita o analiza complexa din partea tuturor actorilor implicati in functionalitatea sa. Data fiind larga paleta de subiecte care trebuie dezbatute, Alianta pentru Sanatate din Romania si Sanatatea Press Group initiaza Forumul National Politici in Sistemul de Sanatate. Prima editie a evenimentului se va desfasura pe data de 10 mai 2012, la Bucuresti, si va avea ca principale teme de discutie Asigurarile de sanatate si Politica medicamentului.

webRelease: PNUD si MDRT au lansat proiectul "Imbunatatirea Eficientei Energetice in Gospodarii si Comunitati cu Venituri Reduse din Romania"

de Raluca Dinu | Joi, 20 Oct 2011 in webReleases | Politic/Administratie

In data de 20 octombrie 2011, Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDTR) au lansat proiectul "Imbunatatirea Eficientei Energetice in Gospodarii si Comunitati cu Venituri Reduse din Romania", in cadrul unei conferinte organizate la sediul MDRT.

webRelease: Roadshow-ul Agenda Digitala pentru Romania ajunge la Iasi

de Andreea Maier | Miercuri, 5 Oct 2011 in webReleases | Politic/Administratie

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale impreuna cu Agora Group organizeaza roadshow-ul Agenda Digitala pentru Europa 2020. Al doilea eveniment din aceasta serie se va desfasura la Iasi, Hotel Unirea, sala Mezanin, in data de 6 octombrie 2011, incepand cu ora 9.00.

webRelease: Sa invatam sa accesam fonduri europene

de EUROCONCEPT Botosani | Vineri, 17 Iun 2011 in webReleases | Politic/Administratie

Training gratuit pentru intocmirea proiectelor transfrontaliere, organizat de catre EUROCONCEPT Botosani in 5 orase din Republica Moldova

webRelease: Solutii financiare in sprijinul Dezvoltarii Durabile a Autoritatilor Publice Locale din Moldova

de andreea.maier | Miercuri, 11 Mai 2011 in webReleases | Politic/Administratie

Agentia BTL DESIGN si trustul Agora Grup, impreuna cu Agentia de Dezvoltare Locala Bacau, Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Oraselor din Romania si Asociatia Comunelor din Romania, organizeaza vineri, 13 mai 2011, simpozionul de administratie publica: "Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale", Editia 4 Moldova. Evenimentul va avea loc la Bacau, Centrul de Afaceri si Expozitii "Mircea Cancicov", incepand cu ora 10.00.WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by