newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Sales Point Agency prezinta cei trei pasi esentiali pe care orice trader incepator trebuie sa ii faca pentru a avea succes

de GeorgianaNiculae | Joi, 10 Mar 2016 in webReleases | Piata de capital

De-a lungul timpului, trading-ul online s-a dovedit a fi un domeniu complex, extrem de dinamic, in care informatiile corecte, profesionalismul si seriozitatea fac diferenta intre o afacere de succes si un esec. Pentru a clarifica principalele nelamuriri in ceea ce priveste tranzactionarile pe pietele de capital, Sales Point Agency explica intr-un mod simplu care sunt pasii esentiali pe care trebuie sa ii urmeze orice trader aflat la inceput de drum.

webPR

(P) Investitie pe piata produselor destinate somnului in Brasov si Iasi

de webpr | Luni, 20 Oct 2014 in webReleases | Piata de capital

Salterra, retailerul multi-brand specializat în produse dedicate somnului, își extinde rețeaua națională de magazine cu două noi showroom-uri în Brasov și Iasi.

webRelease: Magazinultau.ro, unul dintre cele mai longevive magazine online din Romania implineste 12 ani

de MoreThanPub | Joi, 21 Nov 2013 in webReleases | Piata de capital

Anul acesta, Magazinultau.ro sarbatoreste 12 ani de existenta, o varsta respectabila in domeniul e-commerce. Aniversarea aduce cu sine si rebranding-ul magazinului: o noua interfata, mult mai prietenoasa si mai facila pentru clienti. Bineinteles, nu vor lipsi ofertele speciale intre 18 si 30 noiembrie, totul culminand cu ofertele speciale de Black Friday.

webRelease: Strategia de relansare a pietei de capital

de Redactia | Marţi, 10 Sept 2013 in webReleases | Piata de capital

Ziarul BURSA organizeaza masa rotunda cu tema "Strategia de relansare a pietei de capital", pe data de 12 septembrie 2013, incepand cu orele 9:30, la Hotel Pullman, World Trade Center Bucharest, sala New York.

webRelease: Despre aspecte procedurale, legale si bancare la Conferinta Efectele insolventelor si falimentelor asupra economiei

de AndreeaIonita | Marţi, 25 Sept 2012 in webReleases | Piata de capital

Medien Conferences organizeaza joi, 27 septembrie 2012, conferinta "€œEfectele Insolventelor si falimentelor asupra economiei"€, care va avea loc la Bucuresti, Hotel InterContinental.

webRelease: DuPont pledeaza pentru o modalitate comuna de masurare a securitatii alimentare sprijinind elaborarea unui instrument interactiv, care sa promoveze colaborarea

de | Marţi, 10 Iul 2012 in webReleases | Piata de capital

WASHINGTON, 10 iulie 2012.Astazi, Presedintele si Directorul Executiv (CEO) al DuPont, Ellen Kullman, a declarat ca un sistem comun de masurare a securitatii alimentare este esential pentru cresterea securitatii alimentare la nivel global. "Se stie ca ceea ce se poate masura are si solutii", a declarat Kullman. Intr-un efort de a creste securitatea alimentara globala, DuPont a sponsorizat elaboarea Indicelui Global de Securitate Alimentara, lansat astazi de Economist Intelligence Unit - EIU.

webRelease:​Indicele global al securitatii alimentare

de | Luni, 9 Iul 2012 in webReleases | Piata de capital

Indicele global al securitatii alimentare, in curs de elaborare de catre Economist Intelligence Unit, ia in calcul probleme-cheie precum cererea solvabila, disponibilitatea, accesibilitatea si calitatea hranei din 105 tari. Indicele este un model dinamic de apreciere cantitativa si calitativa, construit din peste 25 de indicatori, care masoara factorii determinanti ai securitatii alimentare atat in tarile dezvoltate , cat si in cele in dezvoltare. Daca securitatea alimentara sta in centrul preocuparilor multor organizatii din lumea intreaga, efortul despre care vorbim este distinct din doua motive principale.

webRelease: Situatia pe piete si pozitiile fondurilor pe indici

de BiGMediaPR | Luni, 23 Ian 2012 in webReleases | Piata de capital

Inceputul anului a dat un start puternic pentru actiuni, producand cresteri de 8,5% pe indicele german DAX si de peste 4% pentru indicele american DJIA, pemitandu-ne sapatamana trecuta sa inchidem scurtele pozitii long avute, luate in baza unor raportari bilantiere de catre marile corporatii financiare americane sau a unor date macroeconomice.

webRelease: Reactiile fondurilor inchise dupa masurile anticriza ale EU - Investitiile raman prudentiale si de scurta durata

de BiGMediaPR | Miercuri, 2 Nov 2011 in webReleases | Piata de capital

Investitorii raman inca in asteptarea efectelor economice ale masurilor anticriza luate in urma cu cateva zile la Bruxelles. Fondurile inchise de investitii, care urmaresc evolutia celor mai importanti indici bursieri din lume,  au inchis in scadere in primele zile dupa anuntul facut de liderii europeni. Administratorii fondului FFB-Similary INDEX DAX 30, fond cu expunere pe cele mai importante actiuni din Germania,  au anuntat deja ca vor metine politica de investitii si pozitiile short in urmatoarea perioada.

webRelease: FFB-GLOBAL INDEX incepe formarea portofoliului de investitii, indici si marfuri

de BiGMediaPR | Luni, 24 Oct 2011 in webReleases | Piata de capital

FFB-Global INDEX, unul dintre fondurile inchise (AOPC) administrate independent a demarat procesul de formare a portofoliului. Fondul a fost lansat pe 1 iulie 2011 cu o valoare minima a investitiilor subscrise de 10.000 euro.  FFB GLOBAL INDEX are ca obiectiv plasarea diversificata a fondurilor banesti acumulate, in conditii avantajoase si profitabile, in valori mobiliare (ETF,CDF, actiuni, AOPC) si in active lichide, avand in vedere atat conservarea sumelor initial investite, cat si asigurarea unei cresteri pe termen lung a investitiei efectuate.

webRelease: La cinci ani de la intrarea pe piata din Romania, Genpact deschide un nou centru in Cluj-Napoca 

de Redactia | Miercuri, 24 Mar 2010 in webReleases | Piata de capital

Genpact Limited (NYSE: G), lider in domeniul managementului proceselor de business, a anuntat astazi extinderea prezentei sale in Romania prin inchirierea unui nou spatiu in Cluj-Napoca, ca parte a strategiei companiei de crestere pe piata din Europa de Est. Noul sediu va fi operational in luna iulie a acestui an.

webRelease: KPMG Romania are un nou coordonator al Departamentului de Consultanta Fiscala

de Redactia | Luni, 5 Oct 2009 in webReleases | Piata de capital

KPMG Romania anunta numirea lui Mark Gibbins in calitate de nou coordonator al Departamentului de Consultanta Fiscala, cu incepere de la 1 octombrie 2009. Chiar daca Mark este nou venit in Romania, el cunoaste foarte bine regiunea Europei Centrale si de Est cat si Zona Euro. Mark a lucrat ca Partener in Marea Britanie, Portugalia, si mai recent, Coordonator al Departamentului de Consultanta Fiscala in Slovacia la birourile KPMG din aceste tari.

webRelease: KPMG Romania numeste noi parteneri

de Redactia | Miercuri, 30 Sept 2009 in webReleases | Piata de capital

KPMG Romania are placerea sa anunte numirea a doi noi parteneri ai companiei incepand cu 1 octombrie 2009. Astfel, KPMG Romania isi mentine traditia si cultura de a promova personalul local in cele mai inalte pozitii in firma.

Jurnalul bursier al WBS - Indicii bursieri europeni au ajuns la noi maxime ale anului

de G.G, | Vineri, 18 Sept 2009 in webReleases | Piata de capital

Indicii bursieri europeni au ajuns astazi la noi maxime ale anului, pe fondul stirilor macroeconomice pozitive venite din SUA. Astfel, numarul cererilor de somaj a scazut in ultima saptamana la 545.000 de la 550.000, in ciuda asteptarilor de crestere a indicatorului.WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by