newsletter rss
HotNews.ro

webPR ​"Plin de energie" – o firma din Cluj, VESNA, ofera toate solutiile pentru cei care au nevoie de baterii

de | Luni, 20 Nov 2017 in webReleases | Energie

De ce la Arad? Poate pentru ca exista acolo un spatiu de vanzare. Poate pentru ca nu era tare departe de Cluj. Poate pentru ca e tot in Ardeal, unde munca e munca, banul e ban si respectul inca nu a disparut. In mod normal, patronul firmei VESNA, nu si-ar fi dorit cine stie ce.  Isi dorea insa ceva mai mult decit o dugheana de unde sa se comercializeze baterii, asa cum au competitorii. Un mic magazin dedicat bateriilor si acumulatorilor. Nimic fistichiu.

webRelease: Alesonor si Romania Green Building Council lanseaza cel mai verde loc de joaca din Bucuresti

de P.O. | Miercuri, 5 Oct 2016 in webReleases | Energie

Alesonor, dezvoltatorul primului proiect rezidential cu locuinte verzi de lux din Romania-Amber Gardens, lanseaza cel mai verde, inovativ si educational loc de joaca. Dezvoltat la initiativa Romania Green Building Council, proiectat sai construit de catre Alesonor, in urma consultarii elevilor inscrisŸi in program, locul de joaca verde amplasat la Amber Gardens reprezinta un efort de a atrage atentia asupra necesitatii de a dezvolta proiecte sustenabile cu o componenta educativa pentru copii.

webRelease: Berluni recomanda centrale termice in condensatie pentru incalzire eficienta acasa

de GeorgianaNiculae | Vineri, 29 Iul 2016 in webReleases | Energie

Acasa este locul unde te simti in largul tau, unde vara este racoare si iarna este un aer cald si primitor. Acasa este locul unde centrala termica functioneaza pentru a-ti asigura confortul in timpul anotimpului rece de indata ce simti ca este prea rece seara, fara a mai astepta aprobarea administratorului sau a altor autoritati pentru a porni centrala termica a cartierului. Echipa Berluni stie acest lucru si recomanda clientilor sai instalarea unei centrale termice in condensatie.

webPR: De la pionierat in CSR, la bugete de milioane de euro: ce a atras-o pe Mona Nicolici in Petrom

de ana_vasilache | Vineri, 11 Mar 2016 in webReleases | Energie

Multi o stiu din televiziune. Si mai multi o stiu ca omul din spatele unuia dintre cele mai cunoscute proiecte de CSR din Romania - Tara lui Andrei. Mona Nicolici a debutat in CSR intr-o perioada in care nu se stia mare lucru despre activitatile de responsabilitate sociala. A convins-o o "intalnire magica" in urma cu zece ani si de atunci gestioneaza bugete de milioane de euro in cadrul Petrom, cel mai mare jucator din industria de petrol si gaze din Romania, in prezent fiind manager al departamentului de sustenabilitate in cadrul companiei.

webRelease: ROPEPCA primeste cu surprindere vestea cresterii tarifului de transport pentru titei extras din zacaminte interne 

de | Vineri, 12 Feb 2016 in webReleases | Energie

Asociattia Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera (ROPEPCA) a primit cu surprindere vestea aprobarii cresterii tarifului incasat de compania de stat Conpet in contul serviciului de transport prin sistemul national de conducte a titeiului, gazolinei, condensatului si etanului extrase din zacamintele romanesti. 

webRelease: Ultra Super Critice: aceste dispozitive revolutionare ajuta la generarea a 30% din energia globala

de Grayling | Joi, 28 Ian 2016 in webReleases | Energie

 Cand GE a achizitionat activitatea energetica si de retea a Alstom, toamna trecuta, a cumparat unele dintre cele mai mari turbine eoliene, hidro turbine, turbine cu aburi “ultra-super-critice”– exact acesta este denumirea lor – generatoare masive si alte tehnologii avansate pentru a genera cantitati mari de energie.


[P] RENEXPO® revine în București mai devreme și este mai scurt. Acum între 17 - 18 noiembrie

de Smile Media | Luni, 9 Nov 2015 in webReleases | Energie

Ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc la Clubul Colectiv din Bucureşti, sâmbătă dimineaţa, în data de 31 octombrie, unde 45 de persoane și-au pierdut viața și alte 171 au fost grav rănite, ISU (Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă) informează conducerea Sălii Palatului că nu permite organizarea evenimentul RENEXPO® între 18-20 noiembrie, la Sala Palatului, conform noilor măsuri de protecție împotriva incendiilor.

webRelease:Vino la cel mai mare targ pentru eficienta energetica!

de floritudor | Marţi, 20 Oct 2015 in webReleases | Energie

Vino in perioada 18-20 noiembrie 2015, la Sala Palatului din Bucuresti, la cel mai mare targ in domeniul energiei din surse regenerabile si eficienta energetica - Renexpo South-East Europe si beneficiezi de consiliere gratuita direct de la specialistii in domeniul energetic. 

webRelease: Vino la cel mai mare targ pentru eficienta energetica!

de floritudor | Marţi, 20 Oct 2015 in webReleases | Energie

Vino in perioada 18-20 noiembrie 2015, la Sala Palatului din Bucuresti, la cel mai mare targ in domeniul energiei din surse regenerabile si eficienta energetica -“ Renexpo South-East Europe si beneficiezi de consiliere gratuita direct de la specialistii in domeniul energetic. 

webRelease:Ministerul britanic al Comertului prezinta la Bucuresti expertiza remarcabila in domeniul tehnologiilor ecologice

de Grayling | Joi, 8 Oct 2015 in webReleases | Energie

16 companii britanice specializate in tehnologii ecologice (deseuri ca sursa de energie, biomasa, tehnologii curate pentru carbuni, tehnologii pentru eficienta energetica, stocarea energiei) s-au reunit, alaturi de delegati din Europa Centrala si de Est, in cadrul unui program de dezbateri pe teme de afaceri organizat de Ambasada Marii Britanii la Bucuresti. 

webRelease: B-Team Energy and Environment Partener in cadrul žRomanian Energy Efficiency Forum 2015

de floritudor | Luni, 5 Oct 2015 in webReleases | Energie

In data de 8 octombrie 2015 va avea loc a doua editie anuala a evenimentului  Romanian Energy Efficiency Forum 2015.

webRelease: B-Team Energy and Environment -€“ Partener in cadrul ”Romanian Energy Efficiency Forum 2015”

de floritudor | Luni, 5 Oct 2015 in webReleases | Energie

In data de 8 octombrie 2015 va avea loc a doua editie anuala a evenimentului  ”€žRomanian Energy Efficiency Forum 2015”€.

webPR: Forumul Operatorilor de Retea si Furnizorilor de Energie Electrica

de Govnet | Vineri, 10 Apr 2015 in webReleases | Energie

Govnet Conferences continua seria evenimentelor dedicate subiectelor de interes major din sectorul energetic din Romania cu Forumul Operatorilor de Retea si Furnizorilor de Energie Electrica care va avea loc Joi, 23 Aprilie 2015, la Hotelul InterContinental din Bucuresti.

webRelease: Lighting Industry Forum 2015 - Iluminatul modern, mai mult decat eficient energetic, o oportunitate pentru cresterea eficientei operationale.

de Govnet | Miercuri, 11 Mar 2015 in webReleases | Energie

Considerat o solutie de baza in vederea imbunatatirii eficientei energetice, iluminatul modern reprezinta si o modalitate extrem de importanta de a creste eficienta operationala. Astfel, in conditiile in care Romania si-a asumat alinierea la standardele europene in ceea ce priveste eficienta energetica, implementarea proiectelor de iluminat modern devine o prioritate, mai ales in segmentul iluminatului public. 

webRelease: Philips Lighting sustine iluminatul inteligent, solutia pentru cresterea eficientei energetice

de Andreea O | Joi, 5 Mar 2015 in webReleases | Energie

Philips Romania isi bazeaza strategia viitoare pe iluminatul inteligent, una dintre solutiile optime in ceea ce priveste asigurarea si cresterea eficientei energetice. Acest subiect este dezbatut in cadrul evenimentului Lighting Industry Forum, la care Philips este partener. Iluminatul inteligent sau "connected lighting" presupune echiparea sistemelor de iluminat cu senzori si sisteme de control ale iluminatului. Astfel, fiecare corp de iluminat este conectat si poate face schimb de informatii pentru crearea de unor spatii personalizate adaptate in functie de nevoi, fie ca este vorba de iluminatul public, institutii sau companii din sfera privata.

webRelease: Lighting Industry Forum 2015

de Govnet | Marţi, 24 Feb 2015 in webReleases | Energie

Iluminatul eficient, una dintre cele mai importante solutii in ceea ce priveste implementarea de masuri de crestere a eficientei energetice - o parte integranta a urmatoarei etape in strategia energetica a Romaniei, va reprezenta punctul central al dezbaterilor din cadrul Lighting Industry Forum 2015, organizat de catre GOVNET Conferences, Joi, 5 Martie 2015 la Hotel InterContinental din Bucuresti.

Articol webPR

Cel mai bun si cel mai economic in iluminatul cu LED-uri: proiectorul OCTANS

de Ager Press | Marţi, 3 Feb 2015 in webReleases | Energie

Hale industriale, spatii comerciale, magazine sau saloane de prezentare - toate pot beneficia de avantajele proiectoarelor cu LED-uri OCTANS! Acestea reduc costurile de iluminare cu pana la 60%, au configurare si instalare usoare, un coeficient inalt de fiablitate si elimina practic cheltuielile de mentenanta. Avand o masa maxima de 2 kg, se pot folosi si pe tavane false cu montaj incastrat intr-o gama larga de puteri de la 29 la 40W (echivalent in fluorescent 75-125W) si de temperaturi de culoare, oferind fluxuri luminoase de la 1980 la 2750 lumeni.

webRelease: Romanian HydroPower Energy Summit 2015

de Govnet | Miercuri, 28 Ian 2015 in webReleases | Energie

Dupa succesul editiei 2014 a Romanian Hydropower Energy Summit, GOVNET pregateste cea de-a doua editie a celui mai important eveniment dedicat sectorului de hidroenergie din Romania, ce va avea loc pe 12 Februarie 2015, la hotelul InterContinental din Bucuresti.

webRelease: CORONA, un corp de iluminat cu LED-uri pentru conditii dificile

de Ager Press | Marţi, 20 Ian 2015 in webReleases | Energie

Acest corp de iluminat cu un design elegant si robust acopera o arie larga de aplicatii in iluminatul general de exterior sau interior, in care conditiile ambientale si atmosferice necesita un grad de protectie ridicat impotriva umiditatii si prafului: hale industriale, parcari, etc. Este un inlocuitor al corpurilor de iluminat cu lampi fluorescente tubulare de 18W, 36W si 58 W. Structura acestui produs permite flexibilitate in montare de tip suspendat sau aparent. Cele doua tipuri, Corona 4M si Corona 5M, au puteri de 40 si, respectiv, 50W, ambele functionand la o tensiune nominala de 230 V si avand dimensiunile de 1227 (1502) x 119 mm x 78 mm. Temperatura de culoare poate fi calda, neutra sau rece, iar fluxul luminos de 3.000, respectiv 5.380 lumeni.

webRelease: ERRA, un lider al iluminatului cu LED-uri!

de Ager Press | Joi, 11 Dec 2014 in webReleases | Energie

Acest corp de iluminat cu un design modular si robust acopera o arie larga de aplicatii pentru interior, utilizarea lui fiind optima in centre si spatii comerciale, hoteluri, birouri, etc. Este un inlocuitor al corpurilor de iluminat de tip downlight, lumina putand fi concentrata in orice zona de interes. Coeficientul inalt de fiabilitate si durata lunga de mentinere a fluxului luminos plaseaza acest produs in fruntea categoriei de corpuri de iluminat din care face parte. Are de la unul la patru module, o putere nominala de la 14 W la 80W, si genereaza un flux luminos de la 1.000 la 6.000 de lumeni la temperatura de culoare calda/neutra/rece. Intr-o sala de restaurant, instalarea a sase module ERRA in locul tot atator traditionale  2 x 36 W fluorescente a redus puterea necesara iluminatului de la 432 W la numai 84 W - o economie de 80%!WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by