newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: theStartups.eu lanseaza How To eCommerce, un workshop complex despre cum sa construiesti o afacere online profitabila

de IulianaCerchez | Vineri, 9 Nov 2018 in webReleases | Consultanta

theStartups.eu, agentia de consultanta in eCommerce condusa de Vlad Diaconu, va lansa in ianuarie 2019 o noua serie de workshop-uri pentru transformarea digitala si dezvoltarea afacerilor in comertul online. Prin seria de workshop-uri How to eCommerce, theStartups.eu isi propune sa ajute companii mici si medii, dar si business-uri cu traditie sa isi exploateze la maximum potentialul de crestere in mediul digital.

Trei este un numar norocos pentru TPG Group

de Romanita Oprea | Marţi, 12 Dec 2017 in webReleases | Consultanta

TPG Group anunta castigarea a trei clienti noi importanti:Testing Inspection Certification SRL, Krones Romania si Sidma Romania.

Articol webPR

TaxEU Forum 2018 aduce in prim plan noile modificari fiscale si legislative!

de | Luni, 4 Dec 2017 in webReleases | Consultanta

A XII-a editie TaxEU Forum, cel mai important eveniment national de fiscalitate si legislatie, reuneste specialisti din cele mai importante companii de consultanta fiscala care vor oferi solutii pentru provocarile anului 2018.

TEMPO si Selftrust Academy i-au premiat pe cei mai talentati vorbitori din HR

de Romanita Oprea | Miercuri, 29 Nov 2017 in webReleases | Consultanta

La jumatatea lui noiembrie, a avut loc prima editie Speakings dedicata specialistilor de HR din Romania. Dupa o finala stransa cu discursuri improvizate cu doar 1 minut timp de gandire, Alexandra Stan, HR Business Partner OTP Bank, a castigat premiul pentru cel mai bun vorbitor in public dintre specialistii de resurse umane. 

BARIN isi consolideaza echipa cu un nou partener

de SwissPlan.Biz | Marţi, 28 Nov 2017 in webReleases | Consultanta

BARIN, companie de consultanta financiara si fiscala in plina dezvoltare, anunta desemnarea Valentinei Radu ca Partener de Taxe. Profesionist cu peste un deceniu de experienta in domeniu si fost director al PwC Romania, noul membru-cheie al echipei va avea rolul de a administra si dezvolta practica de taxe a companiei.

Cum si cat pot castiga companiile din colectarea selectiva a deseurilor

de R. T. | Miercuri, 25 Oct 2017 in webReleases | Consultanta

Companiile ar putea genera venituri ca urmare a implementarii corecte a unui plan de colectare selectiva a deseurilor, afirma expertii Green Environment Support, firma de consultanta pe probleme de mediu. Aceasta afirmatie vine in contextul in care multi reprezentanti ai agentilor economici considera ca, din contra, colectarea selectiva a deseurilor este o problema generatoare de costuri.

Firmele care nu se supun autorizarii de mediu si nu s-au inscris inca in Registrul national specific al operatorilor economici risca amenzi de pana la 40.000 de lei

de R. T. | Joi, 14 Sept 2017 in webReleases | Consultanta

Firmele care nu se supun autorizarii de mediu, conform Legii 211/2011 privind regimul deseurilor, si nu s-au inscris inca in ”Registrul operatorilor economici care nu se supun autorizarii de mediu conform prevederilor Legii nr. 211/2011 privind regimul deseurilor” sunt pasibile sa plateasca amenzi cuprinse intre 20.000 si 40.000 de lei, avertizeaza expertii de mediu de la Green Environment Support.

La inceput de mai, Grupul TPG Romania isi prezinta membrii cheie

de Romanita Oprea | Miercuri, 3 Mai 2017 in webReleases | Consultanta

Grupul TPG Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori locali pe piata serviciilor financiare, pune reflectoarele pe oamenii-cheie care fac ca business-ului grupului sa functioneze ceas. Simona Balan, Dana Cornea si Alexandru Chirigiu se afla la carma companiilor membre ale grupului TPG: TPG Balan Audit, TPG Accounting si TPG Advisory, sub supravegherea lui Vasileios Voulgaris.

Lansare de carte - "MYSTERY SHOPPER" editia a II-a

de SeeTruePR | Luni, 13 Mar 2017 in webReleases | Consultanta

Cea de-a doua editie a ghidului "Mystery Shopper" - autor Cosmina Voichita Mesesan, singura carte de specialitate publicata in Romania, va fi lansata pe 23 martie orele 17-19 la Libraria Eminescu si, exclusiv pentru manageri si antreprenori, in cadrul simpozionului "Management for Customer Service Excellence", pe data de 17 martie la hotel Marshal Garden.

webRelease: Companiile romanesti pot afla acum daca bugetele de marketing si publicitate aduc rezultatele promise

de | Luni, 30 Mai 2016 in webReleases | Consultanta

Synergizer Business Solutions a lansat SynMA, o solutie care arata daca banii de publicitate si marketing sunt cheltuiti inutil sau aduc rezultate. Solutia monitorizeaza activitatea unei companii in mediul digital (website, newslettere, canele social media, campanii tip display sau adwords etc) si capteaza modul de interactiune a clientilor cu informatiile oferite. Datele sunt centralizate, colectate si procesate automat pentru identificarea lead-urilor si predarea acestora catre echipa de vanzari. Astfel, beneficiarii pot urmari cu exactitate sursa oricarei vanzari/client si pot evalua impactul real al investitiilor de marketing in functie de canal si proiect.

webPR: Gandeste ca un leader! Cum sa iti motivezi angajatii si sa ajuti la cresterea productivitatii lor?

de | Miercuri, 25 Mai 2016 in webReleases | Consultanta

In perioada 11-12 iunie 2016 la sediul UniCredit Bank din Bucuresti are loc eveniment Think Leadership aflat anul acesta la cea de-a V-a editie. Think Leadership isi propune sa faciliteze interactiunea dintre profesionistii care cred in invatarea continua si companii de top care se remarca prin actiunile pe care le intreprind, atat la nivel intern, cat si extern. Evenimentul va avea ca tema principala conceptul de ”Gamification„ care are ca scop folosirea elementelor si a regulilor de joc in contexte de business. Conceptul de Gamification este din ce in ce mai raspandit in randul companiilor pentru ca ajuta la motivarea angajatilor si cresterea productivitatii lor.

webRelease: IT-istii romani sunt mai eficienti datorita trainingurilor repetate

de prescu | Miercuri, 23 Mar 2016 in webReleases | Consultanta

Un nou angajat costa compania intre 3 si 10 salarii, iar o crestere de 5% in recurenta clientilor poate genera o crestere a profitului intre 25-125%. Astfel, dupa ce aflam cauzele unei retentii deficitare, putem gandi un program de training personalizat. Rezultatele vin doar cu pregatire, follow-up si monitorizare continua.


webRelease: Webinar gratuit -€“ 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica

de Iuliana Cocean | Marţi, 19 Ian 2016 in webReleases | Consultanta

Acumen Integrat organizeaza in data de 21 ianuarie, incepand cu ora 16:00, webinarul gratuit 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica.

webRelease: Actelier, singurul curs de actorie pentru oameni de afaceri, incepe in decembrie

de ComunicatDePresa | Luni, 23 Nov 2015 in webReleases | Consultanta

Actelier, unicul studio de tehnici de actorie pentru mediul business, va demara, pe 3 decembrie, o noua sesiune de cursuri. Inscrierile se pot face pana luni, 30 noiembrie, iar studentii sau cei care mai aduc un prieten la curs primesc un discount de 10%.

webRelease: Piata de consultanta in management din Romania - intre rezultate si previziuni

de Teodora Buga | Luni, 29 Iun 2015 in webReleases | Consultanta

AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) anunta lansarea celui de-al saptelea studiu cu privire la piata de consultanta in management din Romania, studiul din acest an ilustrand Analizand rezultatele inregistrate ca urmare a raspunsurilor primite, se observa o usoara revigorare a pietei de consultanta in management luand in calcul cifra de afaceri inregistrata de companiile care activeaza in domeniu. Din totalul firmelor respondente, un procent de 57,54% declara cresteri ale CA, 12,33% declara ca cifrele lor de afaceri nu s-au modificat, in timp ce 30,14% reclama scaderi ale CA. Printre factorii care au contribuit la aceasta crestere a cifrei de afaceri se numara accesul la programele de finantare ale UE in proportie de 39,02%, urmat de diversificarea serviciilor de consultanta oferite clientilor cu un procent 26,83%. Avand in vedere factorii care au condus la cresterea cifrei de afaceri, misiunile de consultanta cel mai des cerute de clienti sunt cele de  project management, cu un procent de 55,71% in 2014, urmate de cele deconsultanta strategica, cu un procent de 37,14%.

webPR: Un expert britanic discuta la Bucuresti despre sustenabilitate si profit in afaceri

de Smile Media | Joi, 23 Apr 2015 in webReleases | Consultanta

Jo Confino, director editorial al unuia dintre cele mai citite cotidiene britanice, The Guardian, vine la Bucuresti pentru a prezenta care sunt tendintele internationale in materie de sustenabilitate si pentru a discuta cu directori generali si presedinti ai celor mai apreciate companii din Romania despre beneficiile abordarii de sustenabilitate. Expertul va fi prezent la Conferinta Leaders for Sustainable Business, un eveniment dedicat managerilor si specialistilor care sunt interesati sa inteleaga legatura dintre abordarea de sustenabilitate si strategia, profitul si oportunitatile de dezvoltare ale unei companii.

webPR: 8 ani, peste 14 000 de aplicanti si 1 900 de participanti la cel mai important eveniment dedicat tinerilor cu potential - Top Talents Romania

de Smile Media | Miercuri, 22 Apr 2015 in webReleases | Consultanta

Top Talents Romania, cel mai important eveniment de cariera dedicat tinerilor cu potential din Romania, a ajuns anul acesta la cea de-a 8-a editie. Evenimentul are loc anual si isi propune sa identifice si sa incurajeze cei mai buni 250 de tineri, oferindu-le oportunitati de cariera si dezvoltare profesionala. Proiectul se adreseaza studentilor in ani terminali de facultate, masteranzilor, doctoranzilor si proaspat absolventilor. Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro pana pe 29 aprilie.

webPR: Ce spun cei care si-au gasit un job in cadrul celui mai mare targ de cariera Angajatori de TOP?

de Smile Media | Joi, 26 Mar 2015 in webReleases | Consultanta

Editia cu numarul 18 Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc saptamana aceasta, pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti. Cei care sunt in cautarea unui job vor avea sansa sa aplice la 4000 de oportunitati de cariera, cele mai multe joburi din ultimii 3 ani, 80 de programe de internship & trainee si vor putea participa la 33 conferinte si workshop-uri. In plus, in cele doua zile ale evenimentului vor avea sansa sa discute cu peste 300 de specialisti in recrutare.

webPR: 59% dintre pozitii deschise la Angajatori de TOP Bucuresti sunt adresate candidatilor middle-level si seniorilor

de Smile Media | Vineri, 20 Mar 2015 in webReleases | Consultanta

100 de companii participante, 300 de specialisti HR, 4000 de oportunitati de cariera si 15 000 de vizitatori sunt cifrele care definesc editia din 27-28 martie – Angajatori de TOP Bucuresti. Cele 4000 de oportunitati de cariera vor fi deschise atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor. Salariile variaza in functie de nivelul de experienta si aria de activitate. Pentru un angajat entry-level incep de la 300E, iar pentru candidatii seniori pot ajunge in intervalul 1000-1500E si peste 1500E.

webRelease: Ultimele 24 de ore in care poti aplica la Consulting Days

de Smile Media | Miercuri, 11 Mar 2015 in webReleases | Consultanta

Consulting Days este cel mai important eveniment dedicat tinerilor pasionati de: Accounting, Audit sau Taxes, celor care vor sa isi dezvolte o cariera intr-unul dintre aceste 3 domenii. Saptamana viitoare, pe 17 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti are loc cea de-a 4 editie a proiectului Consulting Days. Evenimentul este adresat studentilor in ultimul an de studii, masteranzilor sau proaspat absolventilor care au obtinut rezultate academice bune pe durata studiilor, au expunere internationala, s-au implicat in activitati extracurriculare sau sunt membri intr-un ONG. Cei selectati au sansa sa aplice la zeci de oportunitati de cariera oferite de companiile participante: Deloitte, EY Romania, Mazars, PricewaterhouseCoopers, Genpact, Rodl&Partner si TaxHouse.WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by