newsletter rss
HotNews.ro

Cresterea competitivitatii din industria asigurarilor private de sanatate

de Nomade Communication | Joi, 11 Oct 2018 in webReleases | Asigurari

Specialisti ai pietei asigurarilor private de sanatate din SUA semnaleaza faptul ca aceasta industrie inregistreaza un grad crescut de competitivitate. Trendul se datoreaza companiilor recent aparute, dar si comportamentului cumparatorilor care este influentat, printre altele, si de valoarea unui plan de asigurare. 

MediHelp International lanseaza campania Tu ai un partener de incredere pentru sanatatea ta?

de Nomade Communication | Joi, 16 Aug 2018 in webReleases | Asigurari

MediHelp International deruleaza in perioada iulie - septembrie 2018, o campania de constientizare Tu ai un partener de incredere pentru sanatatea ta? pentru a semnala necesitatea unei vieti sanatoase. Scopul actiunii este acela de a atrage atentia romanilor asupra importantei starii lor de sanatate si asupra investitiei necesare in procesul de prevenire a afectiunilor medicale. 

Planul de asigurare medicala -€“ element cheie in motivarea angajatilor

de Nomade Communication | Miercuri, 18 Iul 2018 in webReleases | Asigurari

        Gallup si alte companii independente care au efectuat diferite studii cu scopul de a identifica factorii care ii ajuta pe angajati sa fie motivati si performanti la locul de munca. Cercetarile au revelat faptul ca 8 din 10 angajati sunt demotivati, lipsindu-le pasiunea si dorinta de a-si atinge potentialul profesional maxim. Asadar, dificila misiune a managerilor si antreprenorilor este aceea de a descoperi conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a determina membrii echipei sa isi atinga obiectivele profesionale. 

Asigurarea privata de sanatate poate creste productivitatea angajatilor

de AdrianaCocirta | Miercuri, 30 Mai 2018 in webReleases | Asigurari

Potrivit unui studiu recent realizat la nivel mondial de Gallup, doar 13% dintre angajati sunt dedicati activitatii desfasurate la locul de munca, restul avand un grad scazut de motivare, fapt reflectat negativ in activitatea profesionala. In general, un angajat dedicat lucreaza cu pasiune, depune efort pentru a obtine rezultatele pe care le doreste si simte o conexiune reala cu brandul, elemente care genereaza cresterea productivitatii si a profitului.

MediHelp International investeste intr-o campanie de informare publica la nivel national

de AdrianaCocirta | Luni, 23 Apr 2018 in webReleases | Asigurari

MediHelp International deruleaza, in perioada aprilie -€“ iunie 2018, o campanie de informare publica despre asigurarile private de sanatate si importanta lor in mentinerea unei vieti sanatoase. Aceste informatii vor fi disponibile in salile de asteptare din 300 de clinici, policlinici si spitale din intreaga tara prin intermediul platformei de comunicare video Info-Sanatate.

MediHelp a participat la conferinta 2nd Excellence in Health Insurance – eveniment de referinta din domeniul asigurarilor de sanatate

de AdrianaCocirta | Joi, 12 Apr 2018 in webReleases | Asigurari

In perioada 15 -€“ 16 martie 2018 a avut loc, la Viena, conferinta 2nd Excellence in Health Insurance - eveniment de referinta din industria asigurarilor de sanatate. In cadrul acestuia au fost evidentiate tendinte si provocari din domeniu, s-a discutat despre important›a inovatiei si despre impactul acestor factori asupra cresterii productivitatii. In egala masura, participantii au explorat motivele pentru care generatia millennials prefera asiguratorii care au o prezenta sustinuta in mediul digital. 

Cancerul -€“ a doua cauza a deceselor din tarile membre UE

de AdrianaCocirta | Luni, 5 Mar 2018 in webReleases | Asigurari

Un studiu publicat de Eurostat in septembrie 2017 arata faptul ca, in ciuda progreselor semnificative facute in lupta impotriva cancerului, aceasta boala ramane o preocupare importanta a tarilor din UE, fiind a doua cea mai raspandita cauza a deceselor de pe continent.

Second medical opinion - a doua sansa la viata

de AdrianaCocirta | Marţi, 13 Feb 2018 in webReleases | Asigurari

Un raport al Institutului National de Diagnostic arata faptul ca, in Romania, unul din zece pacienti primeste un diagnostic gresit. Mai mult decat atat, unul din sase pacienti se teme ca ar putea primi un diagnostic incorect sau un plan de tratament ineficient, in special din cauza nivelului scazut al increderii oamenilor in sistemul public de sanatate.

MediHelp International se aliniaza cerintelor pietei asigurarilor medicale din 2018

de AdrianaCocirta | Marţi, 16 Ian 2018 in webReleases | Asigurari

Analiza pietei asigurarilor medicale realizata de catre Deloitte la finalul anului 2017 aduce in discutie conceptul de asigurari medicale smart ca directie de dezvoltare a industriei in anul 2018. Aceasta tendinata a fost generata de schimbarea constanta a conditiilor politelor, a proceselor si a legislatiei la nivel european, fapt care i-a determinat pe specialistii din domeniu sa spuna despre 2018 ca va fi un an dificil.

webRelease: Asigurarile PAD va sunt puse la dispozitie in mediul online

de dorinaradulescu | Joi, 23 Iun 2016 in webReleases | Asigurari

Odata cu legea nr. 260 promulgata in anul 2008 asigurarea PAD a devenit o obligatie a fiecarui cetatean roman. Aceasta lege s-a promulgat cu scopul de a acoperi pagubele materiale in cazul in care se intampla vreo calamitate naturala.

Articol webPR

ASIROM VIG a primit premiul pentru Produsul Anului la categoria Asigurari Generale la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor

de Ager Press | Marţi, 7 Apr 2015 in webReleases | Asigurari

In cadrul celei de a XV-a editii a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, ASIROM VIG a primit premiul pentru asigurarea "Casuta noastra", un produs inovator, o asigurare de locuinte si bunuri destinata cu precadere clientilor din mediul rural. ASIROM VIG a fost desemnata lider pe piata asigurarilor in 2 din cele 8 regiuni ale tarii si 6 din cele 41 de judete.

webRelease: Martisoare si sfaturi despre siguranta rutiera – o actiune OMNIASIG in parteneriat cu Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia Rutiera

de RogalskiDamaschinPR | Joi, 26 Feb 2015 in webReleases | Asigurari

OMNIASIG Vienna Insurance Group si Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Rutiera vor organiza, pentru al cincilea an consecutiv, o campanie de Martisor. Ca in fiecare an, pe data de 1 martie, doamnele si domnisoarele surprinse in trafic vor primi din partea reprezentantilor IGPR – Directia Rutiera si OMNIASIG VIG cate un Martisor, dar si sfaturi despre siguranta in trafic. Actiunea se va desfasura la nivel national, in cele mai importante intersectii din toate orasele resedinta de judet.

WebRelease: OMNIASIG lanseaza campania "Asigurare cu Valoare"

de RogalskiDamaschinPR | Marţi, 10 Feb 2015 in webReleases | Asigurari

OMNIASIG Vienna Insurance Group demareaza campania "€žAsigurare cu Valoare" prin care toate politele sale de asigurare devin, pentru o perioada de sase luni, o modalitate de finantare a unuia dintre cele mai admirate proiecte de antreprenoriat social din Romania.

webRelease: 30 de brokeri nationali distribuie, din octombrie, asigurarile Aegon Romania

de | Joi, 16 Oct 2014 in webReleases | Asigurari

Cluj-Napoca, 16 octombrie 2014.  Aegon Romania a incheiat parteneriate cu peste 30 de brokeri de asigurare pentru distributia produsului Aegon BackUp, acesta urmand astfel sa fie disponibil clientilor din intreaga tara, dupa ce pana acum a fost distribuit in sucursalele Bancii Transilvania si Aegon Office, reteaua de agentii proprii din Cluj-Napoca si Bucuresti. Printre cei mai importanti brokeri de asigurare care vor distribui produsul Aegon BackUp se numara Safety Broker, cel mai mare broker de asigurari de pe piata, Inter Broker si Campion Broker, companii aflate in topul primilor 10 brokeri dupa subscrierile intermediate.

webRelease: Romania: 1 cutremur la doua zile, 14 incendii pe zi. Asigura-ti locuinta!

de oana.radu | Joi, 2 Oct 2014 in webReleases | Asigurari

Romania este una dintre tarile cu o semnificativa expunere la catastrofe naturale, cutremurele si inundatiile fiind cele doua fenomene care ameninta cu precadere locuintele romanilor. In acest context, cel mai important demers de promovare a conceptului de asigurare a locuintelor in Romania, Campania „Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte”, continua in acest an, in perioada 1-31 octombrie.

Articol webPR

Cea mai moderna asigurare de viata implineste un an. Grawe ii intreaba pe romani: "Tu ce vrei sa te faci cand vei fi batran"

de | Luni, 23 Iun 2014 in webReleases | Asigurari

Batranete fara Batranete, cel mai nou si mai modern produs de asigurare de pe piata, lansat de Grawe Romania implineste un an. In campania publicitara demarata cu acest prilej, compania ii intreaba pe romani: "Tu ce vrei sa te faci cand vei fi batran". Consideram ca romanii trebuie sa priveasca batranetea ca pe varsta unui nou inceput, ca pe acea etapa a vietii in care a venit randul tuturor dorintelor si pasiunilor pe care le-au tot amanat din lipsa de timp sau pentru ca, desi erau in fruntea listei de visuri, ocupau mereu ultimele locuri in lista de prioritati.

webRelease: Cum se informeaza romanii cu privire la asigurarile generale -€“ Studiu GfK Romania comandat de Gothaer Asigurari Reasigurari

de oana.radu | Miercuri, 18 Iun 2014 in webReleases | Asigurari

Un studiu realizat de compania de cercetare GfK Romania la solicitarea Gothaer Asigurari Reasigurari pe segmentul asiguratilor din marile orase ale tarii cu varste cuprinse intre 30 si 55 de ani, cu educatie medie si superioara si venituri de peste 1350 lei, arata ca respondentii cu educatie superioara sunt preponderent cei care contracteaza polite de asigurare facultative.

ASIROM Vienna Insurance Group are un nou director pentru Sucursala Vrancea

de Ager Press | Marţi, 17 Iun 2014 in webReleases | Asigurari

Mugurel Cosmin Malureanu va prelua conducerea sucursalei Vrancea a companiei Asigurarea Romaneasca -“ ASIROM Vienna Insurance Group incepand cu data de 1 iulie, ca urmare a pensionarii directorului actual Dumitru Marica, dupa 10 ani de activitate in cadrul companiei. "Dezvoltarea regionala a companiei Asigurarea Romaneasca - ASIROM Vienna Insurance Group reprezinta in continuare o prioritate pentru noi, iar acest lucru nu poate sa continue decat avand in echipa specialisti de valoare, care vor mentine reputatia deja solida pe care o avem in judetul Vrancea", a declarat presedintele companiei, doamna Mariana Diaconescu.

Articol webPR

Mariana Diaconescu, presedinte ASIROM, in Top 50 al celor mai influente femei din Romania

de Ager Press | Miercuri, 7 Mai 2014 in webReleases | Asigurari

Mariana Diaconescu, presedinte al companiei ASIROM Vienna Insurance Group, ocupa pozitia 26 in Topul 50 al celor mai influente femei din Romania, editie speciala Forbes dedicata doamnelor din societatea romaneasca care conteaza nu doar prin puterea financiara, ci si prin cea de a influenta lucrurile in bine.

Articol webPR

ASIROM Vienna Insurance Group si-a majorat capitalul social

de Ager Press | Miercuri, 7 Mai 2014 in webReleases | Asigurari

Ca urmare a hotararii nr.1 din 30 ianuarie 2014 a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, Asigurarea Romaneasca - ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP S.A., de aprobare a majorarii capitalului social al societatii, precum si a Hotararii Directoratului societatii nr.16 din 25 martie 2014 de inchidere a operatiunii de majorare a capitalului social, ASIROM Vienna Insurance Group si-a majorat capitalul social cu 50.021.232 RON, capitalul social al societatii fiind in prezent de 265.898.410,6 RON, impartit in 2.658.984.106  actiuni nominative, cu o valoare nominala de 0,1 RON fiecare.WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by