newsletter rss
HotNews.ro

Liceeni din Bucuresti au participat la evenimentul "Joc si cercetare stiintifica"


PDF Print
A | a
E-mail
de icpeca | Marţi, 31 octombrie 2017, 11:53 webReleases | Stiinta/Cercetare

IMG_8032 | Foto: webPR.ro
ICPE-CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a organizat recent, in parteneriat cu Liceul International de Informatica Bucuresti, Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si partenerul media Radio Romania Cultural, cu sprijinul Ministerului Cercetarii si Inovarii, a doua editie a mesei rotunde JOC SI CERCETARE STIINTIFICA.

Masa rotunda a fost deschisa de directorul adjunct al Liceului International de Informatica, dl. Iusein Ervin, si de coordonatorul Centrului pentru Initiere in Cercetarea Stiintifica a Tinerilor "€œAlexandru Proca", dl. Mircea Ignat. Obiectivul principal al mesei rotunde l-a reprezentat evidentierea rolului pe care il are jocul in cercetarea stiintifica, ca vector al creativitatii si inovarii.

Lucrarile prezentate au atins aspecte precum: psihologia jocului; jocul si cercetarea stiintifica; joc, educatie si supercivilizatii; artele si jocul.

La eveniment au participat reprezentanti ai mediului stiintific, psihologi, profesori, elevi si, nu in ultimul rand, mass-media.

  125 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by