newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Opt mii de bucuresteni in primul weekend Via Sport


PDF Print
A | a
E-mail
de Gabi Garjoaba | Luni, 19 iulie 2010, 17:48 webReleases | Sport

Via Sport | Foto: arhiva proprie
Bulevardul Kiseleff, cunoscut mai nou si sub numele de Via Sport, a reunit aproximativ opt mii de bucuresteni in weekend-ul de debut 16 – 18 iulie. Via Sport a sunat gong-ul de debut, vineri, 16 iulie la orele 22:00.

Bucuresteni de toate varstele au venit in numar mare la Via Sport inca din primele ore de la startul proiectului pentru a fi printre primii care se bucura de oferta generoasa de activitati sportive. Mesele de ping-pong si fusbal, terenurile de tenis de picior, de badminton si basket, pistele pentru biciclisti, toate acestea au fost ocupate pana in zorii zilei.

Bucurestenii au preferat sa inlocuiasca barurile si terasele de weekend cu bulevardul Kiseleff, noua arena de sport pe timp de vara. O parte dintre acestia au venit la Via Sport pentru a se convinge daca un asemenea proiect la care viseaza de mult timp a putut fi realizat.

Centrul de interes s-a mutat in permanenta de la o zona de sport la alta. Terenurile de badminton au fost preferate in mare parte de catre fete iar pe terenurile de basket si de tenis de picior s-au desfasurat adevarate campionate intre prieteni. Numerosi via-spotrivi au facut un maraton al rezistentei fizice prin faptul ca si-au prelungit programul de sport pana orele 6:00 a.m ale zilei urmatoare.

Cum a fost primul weekend Via Sport si din perspectiva organizatorilor ne spune Dan Serbulea, Managing Partner – Eventness: “Cand am pus primul gard menit sa opreasca circulatia mi-am dat seama cu adevarat de amploarea acestui proiect. Mi-au venit in minte toate eforturile depuse pe parcurs si mi-am spus simplu: A MERITAT. Duminica, in momentul cand am luat acelasi gard, am realizat si responsabilitatea pe care o avem. Dupa 2 zile in care vazusem doar oameni veseli, am vazut primele fete mai triste, pentru simplul motiv ca primul weekend se terminase.” a continuat Dan Serbulea.

Via Sport va trece printr-un continuu proces de imbunatatire, astfel incat cele trei weekend- uri care vor urma sa ramana o experienta placuta in mintea si inima bucurestenilor. “Mi-a fost foarte clar ca aceasta experianta nu trebuie doar repetata, ci si imbunatatita. Va asteptam in urmatoarele 3 weekend-uri cu si mai multe surprize, cu si mai multe activitati menite sa intregeasca sentimentul de libertate si exuberanta al celui mai “prietenos” bulevard bucurestean al verii – Via Sport.” a mai afirmat Dan Serbulea.

Ca acest proiect sa poata fi implementat au fost necesare: “1800 de ore de munca, 21 de semnaturi si stampile 15 furnizori, 500 de ore de convorbiri telefonice, sute de Kilometri parcursi cu masina, 8.000 de participanti, 500 de biciclisti, 150 de rolleri.” a declarat Alex Laur, Project Manager - Via Sport.

“Toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile fara sprijinul autoritatilor locale, Primaria Municipiului Bucuresti, Brigada Politiei Rutiere, Administratia Strazilor, Politia Romana, Jandarmeria Romana, ALPAB si ENEL care au fost inca de la inceput incantate de ideea noastra.” a completat Alex Laur.

“- Sunteti de la organizatori ?
- Vroiam doar sa va multumesc. “

Eventness: Via Sport/BTL/Baneasa Shopping City/Campionatul Mondial de Bucuresti/evenimente proprii/ fara nunti, botezuri si alte cumetrii.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  672 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by