newsletter rss
HotNews.ro

Corina Caragea a spus „Prezent” in campania SOS Satele Copiilor


PDF Print
A | a
E-mail
de RalucaBucur | Joi, 21 septembrie 2017, 10:52 webReleases | Sport

Corina Caragea si Flori -1 | Foto: webPR.ro

Micuta de 7 ani de la SOS Satele Copiilor a fost indrumata pas cu pas de Corina Caragea, care i-a aratat cum se pregateste pentru jurnalul de Stiri.


„Buna ziua. Pe mine ma cheama Flori si am venit sa prezint Stirile din Sport.” Micuta de 7 ani a venit la Pro TV cu tot curajul din lume si fericita de prima experienta din viata intr-un studio „de la televizor”€. Flori a fost indrumata pas cu pas de Corina Caragea, care i-a aratat cum se pregateste pentru jurnalul de Stiri.


Intalnirea dintre Corina Caragea si Flori face parte din campania de strangere de fonduri Viitorul striga prezent!, derulata de SOS Satele Copiilor Romania. Donatiile colectate in aceasta campanie vor fi folosite in totalitate pentru sustinerea la scoala a celor aproximativ 200 de copii si tineri lipsiti de ingrijirea familiei biologice si care cresc acum sub ocrotirea organizatiei.

 

Flori creste in Satul SOS din Bucuresti, alaturi de surorile ei mai mari si mama SOS, cea care are grija de ele zi de zi. Fetita este clasa intai si este pasionata de balet, gimnastica, dar si de...fotbal. Visul ei de a vedea cu ochii ei de unde se spun stirile la televizor i-a fost indeplinit de frumoasa prezentatoare a Stirilor din Sport.


Corina Caragea i-a facut un tur in redactie, a prezentat-o colegilor, apoi au mers impreuna in studioul Stirilor. Flori a stat chiar in locul Corinei, iar prima stire citita de pe prompter a fost despre prietenul ei Alex, baietelul din Satul SOS, caruia Ciprian Marica i-a indeplinit visul de a vedea un stadion adevarat. Micuta s-a ales deja cu porecla Gropita, pentru ca are gropite in obraji, exact ca noua ei prietena, Corina.

 

„€žFlori a fost un boost de optimism si inocenta pentru noi, cei din Pro TV. A fost invitata mea de onoare si si-a luat pentru o zi portia de celebritate si imbratisari de la noii ei fani,€“ eu si colegii. M-a surprins viteza cu care deschidea usi si inimi si invata ce ii aratam. La numai 7 ani, nu stiam nici sa imi scriu numele, iar ea isi cauta idolii pe internet, precum Nadia Comaneci, stie ce vrea sa faca pe viitor si citeste perfect€“ de pe prompter si in suflete. Abia astept sa ne revedem si ii multumesc pentru portia de fericire pe care ne-a oferit-o la inceput de saptamana.”€“ Corina Caragea


Campania SOS Satele Copiilor Viitorul striga prezent! continua, iar cei care doresc sa se implice pot contribui prin mai multe metode:

- donatii online pe website-ul campaniei.

- donatii prin SMS la 8844 cu textul Mama (2 Euro/ luna), numar valabil in retelele Orange, Vodafone si Digi Mobil.

- donatii bancare direct in contul bancar al organizatiei SOS Satele Copiilor Romania: RO84BACX0000001080003013.

www.viitorulprezent.sos-satelecopiilor.ro


SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children`€™s Villages International, organism care deruleaza programe in 134 de tari ale lumii. Asociatia SOS Satele Copiilor Romania este prezenta in Romania de 27 de ani si isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national: in Bucuresti, Cisnadie-€“ Sibiu si Hemeius-€“ Bacau.

Activitatea organizatiei este centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei biologice. In prezent, 1000 de copii si tineri sunt sprijiniti direct de organizatie, dintre care aproape 200 cresc in familia SOS Romania.

SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in paralel, servicii de preventie a abandonului, prin Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti. 

  113 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by