newsletter rss
HotNews.ro

'Jumanji: Aventura in jungla' - lider absolut de box-office in vacanta de sarbatori


PDF Print
A | a
E-mail
de SwissPlan.Biz | Miercuri, 10 ianuarie 2018, 20:23 webReleases | Showbiz

afis_Jumanji | Foto: webPR.ro
In vacanta de iarna, romanii au preferat 'Jumanji: Aventura in jungla' - un film de aventura pentru intreaga familie. Acesta nu doar ca a atras 94.477 spectatori si incasari de 2.131.370 lei in weekend-ul de lansare (29-31 decembrie 2017), dar s-a mentinut pe primul loc si intre 5-7 ianuarie a.c., cu 87.048 spectatori si incasari de 2.000.229 lei, ceea ce-l face lider detasat in box-office-ul national pentru al doilea week-end consecutiv.

Totodata, acelasi distribuitor, InterComFilm Distribution, ocupa si locul secund in clasament, cu thrillerul 'Insidious The Last Key', care a cumulat 38.748 de spectatori si incasari de 727.671 lei.

O comedie de actiune 3D, cu efecte speciale din plin, 'Jumanji: Welcome to the Jungle' / 'Jumanji: Aventura in jungla' duce la un nou nivel povestea din primul film 'Jumanji' (1995), care a incantat generatii de cinefili din intreaga lume.

Aflati la 'detentie', patru adolescenti foarte diferiti, colegi de liceu, primesc sarcina de a face curatenie intr-un depozit plin de vechituri al liceului. Asa descopera, pe o veche consola video, un joc necunoscut, 'Jumanji', si decid sa-l incerce. Nici prin gand nu le trece insa ce urmeaza sa se intample! Odata ce-si aleg personajele din joc, sunt absorbiti in lumea Jumanji si se transforma in acele personaje: Spencer cel emotiv, sensibil si alergic la orice devine Dr. Smolder Bravestone, neinfricat arheolog si explorator (interpretat de Dwayne 'The Rock' Johnson); Bethany, vedeta scolii, obsedata de propria imagine, se transforma in doctorul Shelly Oberon, expert in cartografie, arheologie si paleontologie - un barbat rotofei, intre doua varste (Jack Black), atleticul Fridge intra in pielea lui Franklin 'Moose' Finbar -€“ expert in zoologie si armament, dar de talia lui Kevin Hart, iar Martha cea intelectuala si brutal de sincera, o prezenta cam stearsa, devine luptatoarea de arte martiale Ruby Roundhouse (Karen Gillan).

Jocul confera fiecaruia dintre cei patru protagonisti atat abilitati speciale, cat si slabiciuni, asa ca, pentru a-si duce cu bine misiunea la capat, eroii trebuie sa-si foloseasca atuurile cu bagare de seama pentru a depasi pericolele intampinate, mai ales ca au doar trei vieti, inamicii ii urmaresc indeaproape, iar "colegii"€ de aventura se mai tin si de farse. Pentru a scapa cu viata, sunt nevoiti sa se autodepaseasca si sa se ajute reciproc. Altfel, risca sa ramana blocati pentru totdeauna in lumea Jumanji! Cum se descurca vedeti la cinema, in "€œJumanji: Aventura in jungla"€. In alte roluri ii veti recunoaste pe Nick Jonas (alias Alex, un baiat captiv de 20 de ani in lumea jocului Jumanji) si Bobby Cannavale, care-l interpreteaza pe maleficul Van Pelt, liderul unei temute gasti de banditi. 

Productie Matt Tolmach / Seven Bucks, prezentata de Columbia Pictures si distribuita de InterComFilm Distribution, noul 'Jumanji: Welcome to the Jungle' / 'Jumanji: Aventura in jungla' are o durata de 119 minute si este recomandat pentru audienta generala. Regia ii apartine lui Jake Kasdan, iar scenariul este realizat de Chris Mckenna & Erik Sommers si Scott Rosenberg & Jeff Pinkner, dupa o poveste de Chris Mckenna, inspirata, la randul ei, de cartea Jumanji a lui Chris Van Allsburg. Trailerul poate fi urmarit aici

Despre InterComFilm

InterComFilm Distribution S.A. a fost infiintata in martie 2000, avand ca obiect de activitate distributia filmelor de cinema. Radacinile acesteia dateaza insa inca din anul 1992, cand isi incepea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piata romaneasca. In 2000, InterCom RT a cumparat 51% din actiunile GFR, formand astfel o asociere, care intrunea aceeasi pasiune si experienta in industria filmului. In prezent, compania este licentiata Sony Pictures si este unul dintre cei mai dinamici jucatori de pe piata de distributie a filmului in Romania. Detalii, pe www.intercomfilm.ro
  193 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by