newsletter rss
HotNews.ro

Noul thriller 'Blade Runner 2049', 'vanat' la cinema de peste 49.000 spectatori


PDF Print
A | a
E-mail
de SwissPlan.Biz | Vineri, 13 octombrie 2017, 1:31 webReleases | Showbiz

BR-TRL-122 | Foto: webPR.ro
Incepand de vineri, 6 octombrie a.c., ruleaza pe marile ecrane thrillerul 'Blade Runner 2049' / 'Vanatorul de recompense 2049' - una dintre cele mai asteptate lansari cinematografice ale anului. Aclamat de fani din toata lumea, filmul si-a confirmat succesul si in box-office: in week-end-ul lansarii (6-8 octombrie 2017), productia Alcon Entertainment distribuita de Sony Pictures a atras in salile de cinema 49.018 spectatori si incasari de 1.219.097 lei, ceea ce o claseaza drept lider de box-office in Romania.

Un thriller in stil neo-noir cyberpunk, 'Blade Runner 2049' nu doar surprinde prin viziunea artistica originala, ci "€œforeaza"€ in constiinta colectiva prin intrebari pe cat de profunde, pe atat de incomode, despre umanitate si sensul societatii: ce ne defineste, cine suntem si incotro ne indreptam.

Au trecut deja decenii de cand oamenii si replicantii -  imitatii cu infatisare umana - traiesc intr-o relativa armonie. Pana cand agentul K (alias Ryan Gosling, nominalizat la Oscar pentru rolul din 'La La Land') descopera ceva ce ameninta ordinea sociala, riscand sa arunce omenirea in haos. Ordinele locotenentei Joshi (Robin Wright, castigatoarea unui Glob de Aur pentru interpretarea din serialul TV 'House of Cards') sunt clare: secretul trebuie pastrat cu orice pret, iar dovezile, distruse! Misiunea il poarta pe K pe urmele unui fost politist, Rick Deckard (interpretat, ca si in primul 'Blade Runner', de acelasi Harrison Ford). Acum pensionat si solitar, Deckard este silit sa reintre in scena atunci cand actualul "vanator de recompense"€ ii dezgroapa secretele periculoase. Atat de periculoase incat i-ar putea afecta pe toti.

Generatia actuala de replicanti este opera magnatului Niander Wallace (Jared Leto, laureat Oscar pentru rolul secundar din 'Dallas Buyers Club') - considerat un adevarat geniu, dupa ce a salvat omenirea de la foamete prin imbunatatirile aduse hranei modificate genetic. Acum, supravietuirea speciei umane depinde, paradoxal, de replicanti, cu conditia ca acestia sa fie total obedienti. Dar cum Wallace nu poate dezvolta prea multe exemplare, soarta societatii ramane sub semnul intrebarii. Ca si viata insasi...

Regia ii apartine lui Denis Villeneuve (cunoscut pentru 'Arrival' si 'Prisoners'), dupa un scenariu de Hampton Fancher sŸi Michael Green, pe baza unei povesti inspirate de personajele din romanul 'Do Androids Dream of Electric Sheep?' al lui Philip K. Dick. De data aceasta, Ridley Scott este producator executiv, asigurand astfel o continuitate in stilul artistic al filmului.

Nerecomandat sub 15 ani, 'Blade Runner 2049' are o durata de 163 de minute si ruleaza in cinematografe in versiunile 3D, 4DX, IMAX 3D, Dolby Atmos. Filmul este o productie Alcon Entertainment, in parteneriat cu Warner Bros si Columbia Pictures, distribuita in Romania de InterComFilm Distribution. Trailerul poate fi urmarit aici.

Despre Sony Pictures Entertainment

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filiala a Sony Entertainment Inc., la randul ei o sucursala a Corporatiei Sony din Tokio. Operatiunile internationale ale SPE cuprind: productia, achizitia sŸi distributia de filme; retele de televiziune; crearea sŸi distributia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii sŸi tehnologii. Pentru mai multe informatii, accesati www.sonypictures.com.

Despre InterComFilm Distribution

InterComFilm Distribution S.A. a fost infiintata in martie 2000, avand ca obiect de activitate distributia filmelor de cinema. Radacinile acesteia dateaza insa inca din anul 1992, cand isi incepea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piata romaneasca. In 2000, InterCom RT a cumparat 51% din actiunile GFR, formand astfel o asociere, care intrunea aceeasi pasiune si experienta in industria filmului. In prezent, compania este licentiata Sony Pictures si este unul dintre cei mai dinamici jucatori de pe piata de distributie a filmului in Romania. Detalii, pe www.intercomfilm.ro
  98 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by