newsletter rss
HotNews.ro

De ce sa apelezi la o clinica stomatologica marca Dr. Leahu?


PDF Print
A | a
E-mail
de cliniciledrleahu | Luni, 29 ianuarie 2018, 16:52 webReleases | Sanatate

Clinicile_Dr_Leahu | Foto: webPR.ro
Teama de medicul dentist devine doar un mit, daca alegi o clinica stomatologica marca Dr. Leahu!

Cu totii stim ca sanatatea orala este extrem de importanta, iar durerile dentare sunt printre cele mai insuportabile! De asemenea, lipsa unuia sau mai multor dinti ne poate provoca numeroase probleme atat din punct de vedere functional, cat si estetic. Prin urmare, putem avea oricand nevoie sa apelam la o clinica stomatologica, fie ca ne place sau nu!

Iar teama de medicul dentist devine doar un mit, daca alegi o clinica stomatologica marca Dr. Leahu. Iata de ce:

1. Tehnologie de ultima generatie si profesionalism
La orice clinica stomatologica Dr. Leahu ai apela, vei intalni o echipa interdisciplinara gata sa faca fata cu succes pana si celor mai complicate cazuri. Bazandu-ne pe daruire, empatie, respect fata de pacient si performanta, aici vei avea parte de cele mai moderne tratamente, fara durere si cu rezultate sigure. Specialistii nostri iti vor explica fiecare etapa a tratamentului de care vei beneficia, ca tu sa stai fara griji!

2. Servicii integrate la cel mai bun raport calitate-pret
Indiferent de natura problemei tale sau de nevoile pe care le ai, o clinica stomatologica marca Dr. Leahu mereu iti va oferi cele mai rapide, practice si eficiente solutii. Serviciile noastre la standarde internationalesunt oferite la preturi mult mai accesibile decat in alte tari, si includ:
- implantologie digitalizata;
- tratamente complexe efectuate la microscop;
- depistarea suspiciunii de cancer oral in numai doua minute;
- stomatologie laser;
- radiologie digitala;
- servicii stomatologice pentru copii etc.

3. Tratamente cu implant dentar revolutionare
Deoarece pierderea dintilor este una dintre cele mai grave si des intalnite probleme in randul pacientilor, suntem o clinica stomatologica axata pe implantologie si chirurgie orala. La noi poti beneficia de tratamente cu implant dentar revolutionare, cu o rata de succes a osteointegrarii de 100%. Spre exemplu: tehnica Bredent Fast&Fixed pentru dinti ficsi in doar 24 de ore (restaurare completa a danturii) sau tratamentul cu implant dentar One Day pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti intr-o singura zi!

4. Interventii nedureroase, cu vindecare rapida
Tehnologia factorilor de crestere PRGF Endoret pe care am dezvoltat-o pentru o experienta cat mai putin traumatizanta a pacientului, iti va oferi o vindecare de 7 ori mai rapida a tesutului si fara durere, in urma oricarei interventii chirurgicale. Asadar, acum poti sa mergi fara teama la clinica stomatologica!

5. Tratamente de estetica dentara cu rezultate deosebite
De asemenea, dintr-o clinica stomatologica de top nu puteau lipsi tratamentele de estetica, precum albirea profesionala a dintilor! Iar pentru un zambet ca la Hollywood, ai la dispozitie coroane si fatete dentare gata in doar o ora, gratie sistemului CEREC 3D CAD/CAM.

6. Tratamente de estetica faciala uimitoare
Mai mult, avand in vedere ca lipsa dintilor pe o perioada indelungata poate afecta aspectul fetei, acum poti beneficia chiar si de tratamente de estetica faciala in cadrul unei clinici stomatologice marca Dr. Leahu! 

7. Servicii de ortodontie moderne 
Iti punem la dispozitie inclusiv cele mai moderne, practice si eficiente aparate dentare, precum aparatul invizibil Incognito!

8. Rezolvarea urgentelor stomatologice in doar 30 de minute
Nu in ultimul rand, daca ai o durere de dinti foarte puternica sau orice alta urgenta, poti apela cu incredere la noi! In doar 30 de minute de la sosirea intr-o clinica stomatologica Dr. Leahu, vei fi preluat de specialistii nostri. 
  244 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by