newsletter rss
HotNews.ro

MamaBoutique.ro anunta aparitia saltelei pentru femeile insarcinate


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Marţi, 22 august 2017, 10:31 webReleases | Sanatate

Salteaua WOW 8 | Foto: webPR.ro

MamaBoutique.ro, lider pe piata hainelor pentru femei insarcinate, anunta aparitia saltelei WoW. Uita de noptile nedormite, durerile de spate sau somnul chinuitor. Am adus pentru tine, in premiera nationala, salteaua special conceputa pentru burtica ta. 


De acum, poti uita de interdictia de a dormi pe burta in timp ce bebelusul se dezvolta, iar sarcina avanseaza. 


„Noi ne dorim sa facem gravidele si mai fericite si incercam sa gasim solutii la toate nevoile pe care femeile le au in timpul maternitatii. Pentru ca femeile insarcinate tanjesc dupa confortul de dinaintea sarcinii, am adus in magazinul Mama Boutique prima saltea din Romania pe care poti dormi pe burta pe toata durata celor 9 luni.”€, declara Claudia Stirbei, fondatoarea MamaBoutique.ro.


Pentru ca MamaBoutique.ro si-a propus sa faca mamele si mai fericite, poti lasa grija somnului odihnitor in seama noastra. Salteaua WoW permite sustinerea corecta a spatelui, iar coloana vertebrala nu va simti nicio presiune. 


Materialul saltelei nu permite alunecarea corpului, este impermeabil si usor de curatat. O poti lua cu tine in concediu. Este usor de umflat si de depozitat. 


MamaBoutique.ro a luat fiinta in 2011, din dorinta de a ajuta femeile insarcinate sa se imbrace confortabil si stylish. Sa se simta increzatoare, sexi si independente. Oferim clientelor noastre diversitate in colectiile de haine, lenjerie si accesorii. Suntem alaturi de ele pe toata perioada celor noua luni de sarcina, dar si pentru experienta minunata de dupa nastere. 


Comezile se pot face online pe www.mamaboutique.ro, dar ne poti vizita si in showroom-ul nostru din Bucuresti - Str. Johann S. Bach, nr 12, Bl.50, Sc C.Parter.


Telefon:  031- 420.12.59/ 0722.600.406/ 0732.636.174/ 0724.636.174


E-mail: office@mamaboutique.ro
  76 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by