newsletter rss
HotNews.ro

Pascal Cassecuelle preia ştafeta Bayer de la Andreas Schremmer


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 8 august 2017, 12:01 webReleases | Sanatate

Pascal Cassecuelle_Bayer | Foto: webPR.ro
Pascal Cassecuelle este noul Senior Bayer Representative pentru grupul de tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova si Managing Director al Bayer Romania

Leadership si viziune:

Pascal Cassecuelle preia stafeta Bayer de la Andreas Schremmer

Pascal Cassecuelle este noul Senior Bayer Representative pentru grupul de tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova si Managing Director al Bayer Romania

 

Pe langa noul mandat, Pascal ramane liderul diviziei Crop Science


Incepand cu 1 august, Pascal Cassecuelle a preluat conducerea Bayer Romania, Bulgaria si Republica Moldova de la predecesorul sau, Andreas Schremmer, care isi va continua parcursul profesional in calitate de Chief Financial Officer pentru Bayer Canada.

 

Pascal si-a inceput cariera ca reprezentant de vanzari in Franta, in 1995. Ulterior a fost promovat pe pozitia de Country Division Head, in Vietnam, iar in 2002 a devenit Crop Science Regional Marketing APAC (regiunea Asia Pacific), cu sediul in Thailanda. Din 2005 a fost responsabil pentru Managementul Portofoliului in Germania, apoi a fost avansat in Argentina, in calitate de Country Division Head pentru cluster-ul Conosur (Argentina, Bolivia, Chile, Uruguay si Paraguay). Inainte de a fi numit la conducerea Bayer pentru grupul de tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova, Pascal Cassecuelle a fost Head of Environmental Science pentru pietele emergente.

 

¬Este un moment aflat sub semnul schimbarii pentru Bayer, dar putem privi increzatori inainte, deoarece avem o baza extrem de solida. In prima jumatate a lui 2017 am inregistrat o crestere de doua cifre pentru toate cele trei divizii, gratie capacitatii de inovare si a consistentei brand-ului Bayer, dar mai presus de toate, datorita implicarii si devotamentului echipelor noastre din Romania, Bulgaria si Moldova. Convingerea mea personala este ca, atat timp cat  vom continua sa plasam misiunea noastra, ᅡStiinta pentru o viata mai bunaᅡ in centrul intregii activitati, vom atinge acelasi nivel de performanta prin care s-a remarcat pana acum grupul nostru de tari. Suntem incantati sa putem oferi solutii noi pentru provocarile cu care se confrunta clientii Bayer din Romania, Bulgaria si Republica Moldova¬ a afirmat Pascal Cassecuelle la momentul numirii sale.

 

Inovatia ca prioritate

 

Jucator puternic in segmentul Stiintelor Vietii, Bayer isi propune sa ofere solutii pentru principalele provocari globale ale momentului, in ceea ce priveste sanatatea si nutritia. Acest lucru este reflectat, la nivel local, intr-un portofoliu de produse de ultima generatie, comunicare strategica si multa atentie acordata nevoilor sociale.

 

Sustenabilitate si performanta

 

Operatiunile locale ale grupului de tari au inregistrat o cifra de afaceri de peste 230 de milioane de Euro, dintre care 54% prin divizia Crop Science, 34% prin divizia Pharmaceuticals si 13% datorita activitatii diviziei Consumer Health. Grupul de tari are peste 300 de angajati din trei state - Romania, Bulgaria si Republica Moldova, cu sedii centrale la Bucuresti si Sofia.

 

***

 

Bayer: Stiinta pentru o viata mai buna

 

Bayer este o companie globala cu principale competente in domeniul Stiintelor Vietii - medicina si agricultura. Produsele si serviciile sale sunt concepute in beneficiul oamenilor, pentru a imbunatati calitatea vietii acestora. In acelasi timp, Grupul isi propune sa creeze valoare prin inovatie, crestere si performante economice inalte. Bayer este dedicat principiilor dezvoltarii sustenabile si responsabilitatilor sale sociale si etice, in calitate de cetatean corporativ. In anul fiscal 2016, Grupul avea aproximativ 115.200 de angajati si a inregistrat vanzari de 46,8 miliarde EUR. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,6 miliarde EUR, iar cele cu proiectele de cercetare si dezvoltare (R&D) la 4,7 miliarde EUR. Aceste cifre nu vizeaza operatiunile din domeniul polimerilor de inalta-tehnologie, care a fost cotata la bursa drept companie independenta sub numele de Covestro, pe 6 octombrie 2015. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa accesati www.bayer.com

  107 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by