newsletter rss
HotNews.ro

webPR Animale din padure


PDF Print
A | a
E-mail
de | Luni, 5 martie 2018, 15:25 webReleases | Educatie

Animale din padure | Foto: Muzeul Antipa
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" ii invita pe copii sambata, 17 martie 2018 de la ora 11:00, la o noua intalnire cu Dodi, Roni si trei prieteni simpatici: dragalasa veverita, maiestuosul cocos de munte si gingasa caprioara.

Alexandra Florina Popa, cercetatoare a Muzeului, impreuna cu temerarii exploratori Dodi si Roni le vor impartasi copiilor informatii si curiozitati din lumea acestor vietuitoare care traiesc in padure.

Bogatie inestimabila pentru planeta, padurile sunt atat sursa de oxigen cat si mediu de viata, adapostind o mare parte din diversitatea animalelor. In prima parte a intalnirii, copiii vor descoperi care e importanta veveritelor pentru ecosistemul padurii, vor face cunostinta cu "cavalerii muntilor" si vor afla cele mai interesante curiozitati despre caprioare.

In a doua parte a evenimentului, printr-o serie de jocuri si ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, copiii vor fi pe rand spectatori si protagonisti. Actorii papusari au pregatit, ca de obicei, o mica surpriza tuturor celor care vor fi inspirati de momentele artistice si vor dori sa-si faca acasa propriul teatru de umbre!

La intalnire sunt invitati copiii cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani. Inscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, in limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

Parteneri: Pipo si Doxi

Parteneri media: Radio Romania Cultural, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Gradinite.com, Prokid.ro,GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com,HotNews, SmartWoman, Mamica de azi, Mami, stiripentrucopii.com,kidsnews.ro, labucatarie.ro.
Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului National de Istorie Naturala "Grigore Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa.
  346 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by