newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

10 zile de iubire


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 14 februarie 2018, 10:36 webReleases | Educatie

10_Zile_Iubire | Foto: Muzeul Antipa
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" va invita sa vizitati expozitia "10 zile de iubire", care va fi expusa in perioada 14 - 24 februarie 2018 la Muzeu!

Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care il poate trai cineva. De-a lungul timpului, pentru iubire oamenii au facut gesturi nenumarate, de la cele mai romantice pana la cele mai traznite.

V-ati intrebat vreodata daca restul vietuitoarelor cu care impartim planeta iubesc si prin ce gesturi isi manifesta iubirea?

De la Sf. Valentin pana la Dragobete, in expozitia "10 zile de iubire" va dezvaluim 10 povesti de dragoste din lumea animalelor, povesti presarate cu tandrete, cantece, dansuri, acrobatii si alte momente delicate de afectiune.

De la gratioasele lebede, pasarile flamingo, fiorosii lupi sau jucausii giboni, pana la calutii de mare sau la vietuitoarele de la firul ierbii, toti cei zece prieteni necuvantatori vor sta 10 zile impreuna cu noi pentru a ne impartasi frumoasele lor povesti de dragoste.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Gradinite.com, Prokid.ro,GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com,HotNews, SmartWoman, Mamica de azi, Mami, stiripentrucopii.com,kidsnews.ro, labucatarie.ro.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului National de Istorie Naturala "Grigore Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa.

 

  303 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by