newsletter rss
HotNews.ro

Noi cursuri interactive A_BEST: dezvolta-ti aptitudinile de comunicare intr-o limba straina!


PDF Print
A | a
E-mail
de Centrul de Limbi Straine A_BEST | Vineri, 27 octombrie 2017, 15:31 webReleases | Educatie

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, cu o experienta de 9 ani pe piata, organizeaza o noua sesiune de cursuri de limbi straine (perioada noiembrie 2017 -€“ ianuarie 2018), la sediul sau din Piata Romana - Dorobanti. Inscrie-te la un curs de engleza, germana, spaniola, portugheza, suedeza sau rusa si iti poti perfectiona aptitudinile de exprimare intr-o limba straina.


Cursurile de limbi straine A_BEST sunt concepute pentru a te ajuta sa iti dezvolti vocabularul si sa poti comunica intr-o limba straina. Lectiile de curs sunt interactive si pun accent pe dezvoltarea fluentei pentru ca tu sa asimilezi mai usor limba straina pe care vrei sa o studiezi.

Trainerii de la cursuri adapteaza materialele de lucru domeniului in care activezi, astfel incat sa te poti regasi in activitatile predate in timpul lectiilor, fie ca este vorba de teme legate de mediul de afaceri sau din viata de zi cu zi. Mai mult decat atat, grupele de curs au un numar de minimum 5 - maximum 8 participanti, pentru ca predarea sa fie cat mai eficienta, iar tu sa poti interactiona cu ceilalti colegi si, de ce nu, sa iti faci prieteni noi.

Pe parcursul lectiilor, trainerii iti vor monitoriza progresul, cu ajutorul unor evaluari si iti vor oferi sfaturi astfel incat sa capeti incredere in abilitatile tale de comunicare intr-o limba straina.


Beneficiile cursurilor A_BEST:

Daca te inscrii la unul din cursurile pe care A_BEST le organizeaza in perioada noiembrie 2017 - ianuarie 2018, ai urmatoarele beneficii:

·        - metoda de predare interactiva (Communicative Language Teaching);

·        - orar flexibil: cursurile au loc seara, dupa programul de lucru, sau in weekend (sambata);

·        - cursuri structurate pe diverse niveluri de limba, conform Common European Framework - A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;

·        - grupe restranse, cu 5 -€“ 8 participanti, pentru eficienta predarii;

·        - traineri cu vocatie, acreditari internationale si experienta in predarea limbilor straine pentru persoanele adulte;

·        - este usor sa ajungi la cursuri: loc de desfasurare ultracentral (zona Piata Romana - Dorobanti, Str. General Ernest-Brosteanu, nr 15, corp A, sector 1, intersectie cu Calea Dorobanti, in spate la British Council si Tucano Coffee);

          beneficiezi de un discount de 10% daca te inscrii la curs cu un prieten/ coleg.


        Calendarul cursurilor de limbi straine, sesiunea noiembrie 2017 - ianuarie 2018, poate fi accesat aici: http://abest.ro/ro/calendar-cursuri-a_best/.


Inscrierile se fac la adresa de email office@abest.ro sau la numarul de telefon 0762 274 914.


Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

A_BEST a fost infiintat in 2008 si este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania. A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine -€“ limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; testari LCCI; cursuri autorizate ANC; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice. Pentru detalii, va invitam pe http://abest.ro/.

  95 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by