newsletter rss
HotNews.ro

Scoala se incepe cu stil si cu ghiozdanul plin, la Ploiesti Shopping City


PDF Print
A | a
E-mail
de alexandra.barbu | Vineri, 1 septembrie 2017, 16:12 webReleases | Educatie

Oferte speciale si premii pentru noul an scolar. Cei mici isi personalizeaza cel mai cool ghiozdan Ploiesti Shopping City striga catalogul ofertelor si promotiilor "Back to school" si, pana pe 10 septembrie, ii asteapta pe clienti cu preturi speciale la rechizite scolare, articole de imbracaminte si incaltaminte.

Pentru ca micutii sa fie echipati complet atunci cand se va suna primul clopotel, cel mai important centru comercial din regiune a pregatit promotii care mai de care mai tentante pentru „Back to school”. Astfel, toti vizitatorii se pot bucura de oferte avantajoase la o gama variata de produse utile pentru noul an scolar, pregatite de magazinele partenere.

Carrefour
ii invita pe clienti sa profite de oferta la colectia de rechizite scolare, dar si la articole de imbracaminte si incaltaminte. In magazinul Noriel, acestia pot gasi toate produsele de care cei mici au nevoie pentru inceputul scolii la preturi mici, precum ghiozdane de la 29,99 lei, penare incepand cu 9.99 lei si rechizite de la doar 6.99 lei. Pentru ca orice inceput de an scolar merita un outfit pe masura, Koton, H&M si Waikiki au pregatit colectii speciale, iar Intersport si Adidas ii asteapta cu multe oferte la echipamentele sportive.

Saptamanal, se castiga ghiozdane pline cu rechizite

Cei mici trebuie sa fie pregatiti la inceputul scolii, asa ca Ploiesti Shopping City rasplateste clientii si le ofera posibilitatea sa participe la concursul care premiaza in fiecare saptamana cate 5 castigatori. Cei care fac cumparaturi in valoare de 150 lei, se pot inscrie, pe baza bonului de cumparaturi, in tombola care ii va premia cu cate un ghiozdan plin cu rechizitele necesare.

Serviciu gratuit de personalizare a ghiozdanului

Surprizele pregatite sunt departe de a se incheia. In zona scarilor rulante, miercuri, joi si vineri, intre orele 16:00-20:00, copiii pot sa isi pregateasca ghiozdanul si sa il personalizeze dupa bunul plac. Un artist grafician va fi prezent pentru a-i ajuta sa il decoreze cu stickere, patch-uri textile si insigne si, celor dornici, le va picta pe ghiozdan modelul dorit.
  74 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by