newsletter rss
HotNews.ro

Centrul de Limbi Straine A_BEST lanseaza sesiunea de cursuri de toamna


PDF Print
A | a
E-mail
de Centrul de Limbi Straine A_BEST | Vineri, 4 august 2017, 16:46 webReleases | Educatie

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, cu o experienta de aproximativ 9 ani pe piata, lanseaza o noua sesiune de cursuri deschise de toamna (perioada septembrie - noiembrie) pentru urmatoarele limbi straine: engleza, germana, suedeza, portugheza, spaniola si rusa. Cursurile sunt realizate cu scopul de a va imbunatati abilitatile de comunicare intr-o limba straina pe teme legate de mediul de afaceri sau de interes general.


La cursuri se utilizeaza metoda de predare comunicativa astfel incat sa poti folosi cunostintele acumulate la curs in diferite contexte sociale. Se pune accent pe fluenta cursantilor, iar sesiunile de training se bazeaza pe comunicare: discutii, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc. In cadrul sedintelor de pregatire se vor folosi si fragmente audio-video care sa va ajute sa va imbunatatiti vocabularul.


Iti oferim si suporturi de curs gratuite, dezvoltate intern de trainerii nostri si care sunt adaptate domeniului in care activezi, astfel incat sa te poti regasi in activitatile desfasurate si sa te poti familiariza cu situatiile si contextele expuse in timpul lectiilor. Mai mult decat atat, grupele de curs au un numar de maximum opt participanti, astfel incat predarea sa fie cat mai eficienta. Astfel, daca te vei numara printre cursantii nostri, poti fi sigur ca vei beneficia de maxima atentie din partea trainerului.


Cursurile organizate de A_BEST sunt concepute astfel incat cursantii sa poata participa activ si eficient la activitatile didactice concepute special pentru ei.


Beneficiile cursurilor A_BEST:


Daca te inscrii la unul din cursurile pe care A_BEST le va derula din aceasta toamna, ai urmatoarele beneficii:


·    - este usor sa ajungi la cursuri: loc de desfasurare ultracentral (zona Piata Romana – Dorobanti, Str. General Ernest-Brosteanu, nr 15, corp A, sector 1, intersectie cu Calea Dorobanti, in spate la British Council si Tucano Coffee);

·          - orar flexibil: cursurile au loc seara, dupa programul de lucru, sau in weekend (sambata);

·      - cursuri pe diverse niveluri de limba, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;


·         grupe restranse, de 5 - 8 cursanti, pentru eficienta predarii.


Calendarul cursurilor de limbi straine din sesiunea de toamna poate fi accesat aici: http://abest.ro/ro/calendar-cursuri-a_best/.


Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la adresa de email office@abest.ro sau la numarul de telefon 0762 274 914.


Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST


A_BEST a fost infiintat in 2008 si este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania. A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine - limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari LCCI; cursuri autorizate ANC; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice. Pentru detalii, va invitam pe http://abest.ro/.

  100 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by