newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ai o pasiune pentru decor?! Vino la seria de cursuri de design interior DallesGO


PDF Print
A | a
E-mail
de suits | Luni, 14 martie 2016, 17:38 webReleases | Educatie

DallesGO | Foto: webPR.ro
Te gandesti sa iti faci o cariera in acest domeniu? Vrei sa inveti tehnici si trucuri de la ce mai profesionisti oameni din domeniu? Nu mai sta pe ganduri, vino la DallesGO si inscrie-te la seria de cursuri de design interior pentru a invata multe lucruri de la cei mai buni.

La ce te vor ajuta cursurile de design interior?

La seria de cursuri de design interior iti vei dezvolta simtul estetic si vei intelege ce este frumos in toate formele sale. Iti vei dezvolta o multime de abilitati, aptitudini si cunostinte care te vor ajuta sa finalizezi complet un proiect de design interior. Vei invata foarte bine multe stiluri pentru a le putea intelege si diferite tipuri de design interior cunoscute, iar combinandu-le vei putea sa-ti creezi propriul stil pe care il vei pune in practica la cursuri sub atenta supraveghere a profesorilor tai.
Vei invata care sunt principalele materiale, tipuri de finisaje si surse de lumina si cum trebuie acestea folosite pentru a crea o armonie perfecta respectandu-ti propriul stil.
Ca si viitor designer interior vei invata o baza de lucru pe care o vei pune in practica incercand ca de fiecare data modificarea interiorului unui spatiu sa imbunatateasca semnificativ calitatea vietii, sa creasca productivitatea muncii prestate si sa protejeze viata, sanatatea si bunastarea persoanelor ce isi petrec timp in acel spatiu.
Workshopurile din cadrul etapelor de la aceste cursuri de design interior contin multe aplicatii directe, care te vor ajuta sa cunosti tendintele actuale in design-ul interior, precum si alte tipuri de aplicatii care iti vor arata tehnici practice de lucru cu diferite materiale si texturi. Unul dintre scopurile cele mai importante ale acestor cursuri de design interior este acela de a invata cum sa imbini perfect utilul cu placutul, respectand intocmai formula: forma,“ functionalitatea, confort.

Cursuri de design interior in Bucuresti

DallesGO orgranizeaza cursuri de design interior in Bucuresti, atat pentru incepatori, cat si pentru cei avansati. Daca vrei sa-ti urmezi pasiunea, acceseaza site-ul www.dallesgo.ro si inscrie-te acum la cursuri. Acestea se desfasoara pe strada Ion Oteteseleanu, nr.2, et. 2, in Bucuresti. Pentru mai multe detalii poti suna la numarul de telefon 0769.071.411 sau poti trimite un mail la info@dallesgo.ro.
  81 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by