newsletter rss
HotNews.ro

Sosetele care se poarta de peste 90 ani


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Miercuri, 2 august 2017, 13:38 webReleases | Beauty

Chiar daca Ciserom este o companie cu traditie, ea nu este o intreprindere invechita€, lipsita de viziune. Reinventarea face parte din istoria ei zbuciumata, din perioada interbelica pana in zilele noastre compania fiind nevoita sa isi schimbe denumirea de trei ori. Daca traditia este cea care inspira oamenilor increderea in calitatea sosetelor romanesti, viziunea axata in contemporan ajuta Ciserom sa supravietuiasca intr-o piata dominata de corporatii si chiar sa se impuna.

Increderea continua pe care romanii, in general, intersati de produse straine o acorda sosetelor din Sebes este poate cea mai buna dovada a lipsei de compromisuri in ceea ce priveste calitatea Ciserom. A doua cea mai buna dovada este chiar aprecierea strainilor, sosetele noastre fiind exportate in tari de pe cel putin trei continente. Dar toti cei 320 angajati, majoritatea oameni cu vechime in intreprindere, inteleg nevoia inovatiei si nu sucomba pur si simplu in fata metodelor vechi.

Traditia de 90 de aduce un prestigiu binemeritat si functioneaza ca un certificat de garantie. Dar schimbarea si alinierea cu trendurile industriei si ale modei sunt cele care vor ajuta Ciserom sa treaca si de centenar. Vasile Calofir, actorul cu o mie de fete, explica cel mai bine tot acest proces: `Schimbarile sunt bune, sunt necesare, atata timp cat esenta ramane aceeasi, cat ramai fidel tie insuti. E valabil atat pentru indivizi, cat si pentru institutii. Stiu de mult timp sosetele Ciserom, dar abia recent am aflat povestea companiei si a €žfamiliei de aganjati care lucreaza acolo. Imi este clar ca tocmai aceasta unitate i-a adus succesul si ca, daca va avea curaj si va continua sa se schimbe fara sa uite de traditie, se vor intampla doar lucruri bune cu sosetele din Sebes.`€

 

  159 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by