newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Veronica Mircea este noul Director General al agentiei Draftfcb


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 14 ianuarie 2010, 13:35 webReleases | Publicitate

Veronica Mircea | Foto: Draftfcb
Incepand din ianuarie 2010, agentia Draftfcb isi consolideaza echipa de management prin cooptarea Veronicai Mircea in functia de Director General.

Sosirea la carma echipei Draftfcb este, de fapt, o revenire in agentia in care Veronica Mircea si-a inceput cariera in publicitate si a lucrat pana in anul 2000, ultima pozitie fiind cea de Account Director. Ulterior, ea si-a consolidat experienta ca Marketing Manager in cadrul companiei SC Johnson, pana in 2007, cand a devenit Marketing Director Toyota Romania.

Absolventa a programului MBA ASEBUSS in 2006, Veronica Mircea a acumulat o experienta bogata in marketing si comunicare, atat din perspectiva clientului cat si a agentiei de publicitate.

Bogdan Santea, President&CEO Draftfcb: "Veronica Mircea aduce echipei Draftfcb, prin  valoarea sa profesionala si umana, oportunitatea de a deveni mai puternici si competitivi. Intr-un an in care cu totii avem de nevoie de viziune de business si de adaptabilitate, clientii Draftfcb vor gasi in noi partenerii care stiu si pot sa le ofere cele mai bune solutii." 

Veronica Mircea, Managing Director Draftfcb: "Ma bucur sa revin alaturi de echipa Draftfcb in acest an de reasezare a pietei. Imi plac provocarile, imi plac planurile ambitioase si oamenii hotarati. Sunt convinsa ca impreuna cu oamenii minunati pe care i-am (re)gasit aici, vom continua sa fim o agentie creativa si care in acelasi timp are ca prim scop atingerea obiectivelor de business ale clientilor." 

Despre Draftfcb:
Draftfcb s-a nascut prin fuziunea dintre una din cele mai vechi agentii de publicitate din lume - Foote Cone & Belding (FCB) si DRAFT - una dintre cele mai puternice agentii de marketing. In 2006, Interpublic Group a hotarat ca la nivel international FCB si DRAFT sa se uneasca si sa se transforme in Draftfcb. Compania are peste 9500 de angajati in intreaga lume, reteaua cuprinzand 180 de birouri in 110 tari. In Romania, Foote Cone & Belding (FCB) are 10 ani de activitate.

Printre clientii Draftfcb in Romania:
Beiersdorf (NIVEA, Eucerin), Brown Forman (Jack Daniel’s), Lavazza, Philips, SC Johnson Wax (Duck Anitra, Pronto, Mr. Muscle, Glade, Oust, Raid, Baygon, Autan, OFF!), Ursus Breweries (Redd’s), Vodafone, JTI (Camel), Kraft, SCA Hygene (Zewa), Piraeus Bank, Kika, Fashion House Outlet Centre.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  511 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by