newsletter rss
HotNews.ro

Schimbi pardoseala sau schimbi solutia de curatare? Tu stii cat ai in portofel


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Vineri, 4 august 2017, 12:34 webReleases | PR

ABRILLANTADOR_SUELOS_ASEVI | Foto: webPR.ro
Indiferent daca stai la casa sau la apartament, unele lucruri nu se schimba niciodata. Mai ales cand vorbim despre praf si murdarie. N-ai cum sa pastrezi casa vesnic curata, nici macar daca ai pastra-o intr-o bula de plastic. Chiar si atunci ai avea probleme de...aerisire. Ori, praful se strecoara peste tot. Mai ales in microporii pardoselilor. 


Pardoseala ingalbenita si aspra? Care este solutia salvatoare?


Internetul e o sursa nesfarsita de solutii si idei, care mai de care mai creative, propune de la leacuri facute in casa la solutii de renovat o data la doi-trei ani. Iar daca e sa crezi in reclamele acelea unde toata murdaria dispare ca prin minune, atunci ai sa crezi si ca Cenusareasa chiar purta conduri de cristal si calatorea intr-un dovleac preschimbat in caleasca.


Lasand scepticismul la o parte, specialistii au facut de-a lungul timpului o multime de teste pe solutiile de curatare. Mai ales cand vorbim despre gresie si derivate sau marmura si granit, pardoseala nu poate fi curatata cu orice fel de solutii. Cele mai multe solutii de curatare sunt abrazive si mai mult dauneaza pardoselii.


IŽn cazul pardoselilor cristalizate, ai nevoie de o solutie de curatare care sa redea luciul natural al acesteia. Nicidecum nu este indicat sa folosesti inalbitori sau alte substante abrazive, care nu fac decat sa distruga suprafata pe termen lung. Solutia dedicata curatirii si luciului pardoselilor Asevi Luciu pardoseli (1.4L) este conceputa special pentru a le pastra luciul initial, fara a le matifia.


Ideal pentru pardoselile de tip gresie-marmura este sa le cureti cu solutii care sa le improspateze delicat culorile fara a le ingalbeni pe termen lung. Solutia Asevi Luciu pardoseli nu doar ca protejeaza culorile si aspectul natural al pardoselilor. dar are si un miros placut si proaspat care persista timp indelungat. Iar datorita faptului ca este o solutie profesionala, Asevi Luciu pardoseli are calitatea unica de-a impiedica alunecarea si de-a nu lasa urme dupa ce este folosita.


Asta inseamna ca nu lustruiesti suplimentar pardoseala si ca ajungi din prima la rezultatul dorit: o pardoseala fina, stralucitoare, cu aspect nou. Trebuie doar sa retii ca pentru suprafete deosebite, detergentii obisnuiti si produsele abrazive nu fac casa buna. Foloseste intotdeauna produse concepute special, alaturi de game profesionale si nu vei regreta! Nici tu si nici pardoseala ta!

 

 

  131 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by