newsletter rss
HotNews.ro

webPR: "Cel mai bun tata" face emisiuni pentru parinti la Itsy Bitsy FM


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 30 august 2017, 12:37 webReleases | Media

Alex Zamfir | Foto: Cristina Nichitus Roncea
Alex Zamfir, blogger-ul cunoscut ca fiind "Cel mai bun tata", este noul realizator de programe de la singurul radio pentru parinti si copii din Romania. Dupa mai bine de 11 ani, in care emisiunile despre educatia si cresterea copiilor au fost realizate exclusiv de mame, in noua grila de programe a Itsy Bitsy FM intra emisiuni semnate de un tata foarte implicat.

Singura emisiune din Romania cu si despre tati va incepe emisia in direct miercuri 6 septembrie, la ora 12:00. Talk-show-ul "Tati in dialog" cu Alex Zamfir va aduce saptamanal in fata publicului personalitati masculine, tati pasionati de rolul de parinte. Vom afla care sunt provocarile tatilor, cum stiu ei sa le faca fata, cot la cot cu mamele, asumandu-si adesea un rol diferit, dar la fel de important in relatia cu cei mici. O discutie onesta despre bucurii, tristeti, sperante, solutii pentru a sprijini copiii sa creasca autentici si independenti.

"Impreuna cu invitatii mei voi deslusi cat mai mult din tainele celei mai frumoase si mai grele meserii din lume, aceea de a fi parinte, pentru a-l sprijini pe copil sa ajunga Om Mare." declara realizatorul Alex Zamfir.

Alex Zamfir (celmaibuntata.ro), tatal lui Mark de 7 ani, va realiza zilnic si cunoscuta emisiune "Meditatii pentru parinti", unde alaturi de cei mai buni specialisti va cauta solutii diverse, utile si usor de pus in practica in viata de parinte. Alex vrea sa isi creasca cat mai bine copilul, dar si sa se bucure de viata lui profesionala, de viata de cuplu, de prieteni, de ceea de face pentru sufletului lui in fiecare zi. Il vom auzi zilnic la radio, intr-o emisiune-pastila de 5 minute.

Inainte si dupa scoala si gradinita, copiii se bucura de cel mai grozav loc de joaca: Radio Itsy Bitsy, pentru ca de la inceputul lui septembrie revin in grila toate emisiunile lor preferate. Parintii au Ora lor de parenting de la 17:00 si de la 22:00 in fiecare zi, in care afla noutati utile din emisiunile: Meditatii pentru parinti, Traieste sanatos cu Simona si Parinti de pici. Ascultatorii mari si mici pot intra in direct la radio, sunand la numarul 0725 300 700.

Detalii despre noua grila de programe Itsy Bitsy FM se pot gasi pe www.itsybitsy.ro.

**************
Despre ITSY BITSY - Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii , spectacole Itsy Bitsy Show si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei. Itsy Bitsy a obtinut pentru parinti si copii zi libera nationala de 1 Iunie.

Pentru mai multe informatii: Monica Popescu, 0726 24 04 94, monica.popescu@itsybitsy.ro

 Citeste mai multe despre     | 
  162 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by