newsletter rss
HotNews.ro

GDPR 2018 - Cat de pregatiti sunteti?


PDF Print
A | a
E-mail
de ConcordCommunication | Miercuri, 27 septembrie 2017, 21:28 webReleases | IT&C

banner | Foto: webPR.ro
Evenimentul se adreseaza companiilor si institutiilor publice din toate domeniile (energie, gaz, petrol, electricitate, transport, financiar-bancar, sanatate, utilitati publice, servicii digitale, infrastructura digitala, comert online, platforme de plati online, cloud computing, motoare de cautare online, platforme de joburi, telecom, agentii de turism si operatori in turism, administratii publice).

Temele abordate se vor referi la: obligatiile si responsabilitatile operatorilor de date,  numirea responsabilului cu protectia datelor (RPD), monitorizarea/ supravegherea salariatilor la locul de munca, securitatea datelor cu caracter personal, transferurile de date cu caracter personal catre tari terte sau organizatii internationale, reguli corporative obligatorii, raspunderea (disciplinara/ administrativa/ civila) a salariatilor pentru incalcarea obligatiilor GDPR in Romania si in alte state membre.

Evenimentul va fi unul interactiv, organizat sub forma de intrebari si raspunsuri. Pentru detalii despre eveniment si pentru inscriere acceseaza acest link: https://concordcom.ro/evenimente/protectia-datelor-personale/
  100 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by