newsletter rss
HotNews.ro

HeadPrint se mentine inovativ pentru clientii sai si in anul 2017


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Miercuri, 30 august 2017, 11:58 webReleases | IT&C

image1 | Foto: webPR.ro
HeadPrint continua trendul ofertelor accesibile pentru piata de print din Romania. Furnizorul de produse si servicii de printing isi imbunatateste in permanenta portofoliul de produse, si completeaza acest comportament inovativ prin diversele promotii pe care le intocmeste si le transmite, prin newslettere periodice, catre clientela sa.

'Mai presus de orice, castigam respectul si aprecierea clientilor fiindca le suntem nu doar furnizori, ci parteneri. De fapt, tot ce facem este sa indeplinim misiunea HeadPrint, aceea de a oferi servicii ireprosabile la preturi oneste', a declarat Andrei Barlateanu, CEO-ul HeadPrint.

Intr-o piata care se diversifica din ce in ce mai mult, si se orienteaza catre o sumedenie de noi trenduri, printre care putem aminti produse precum printurile textile, elementele grafice luminoase si neluminoase, sistemele expozitionale cu print pe material textil sau standurile complete, echipa HeadPrint reuseste sa isi mentina creativitatea si totodata ramana la nivel de top.

Despre Headprint

In anul 2011, HeadPrint implementa pentru prima data in Romania conceptul de Web2Print - o solutie online, pentru clientii din sfera print-ului si productiei publicitare. Patru ani mai tarziu, compania achizitiona o hala de mari dimensiuni, pentru a putea astfel sa aiba la dispozitie spatiul necesar pentru desfasurarea activitatii aflate in continua crestere. In 2016, acestia au relizat un alt pas important pentru companie, prin lansarea unei platforme online de servicii de printare prin care sa ofere un sistem mai eficient de interactiune cu clientul.

In prezent, oferta HeadPrint cuprinde printuri de diferite dimensiuni (latime 3.200mm, 1.600mm, 1.000 mm) si rezolutii (720 dpi, 1440 dpi, 2400 dpi etc.) care pot fi implementate pe diferite materiale (sticla, lemn, ceramica, metale, materiale plastice etc.). Echipa detine de asemenea utilaje de ultima generatie pentru a produce in tipar digital tiraje mici si medii, iar in tipar offset tiraje mari de: brosuri, cataloage, reviste, carti de vizita, invitatii, felicitari, pliante, afise, fluturasi, foi cu antet, agende, calendare, mape, plicuri personalizate.

HeadPrint monteaza orice tip de autocolant, tiparit, sablat, colorat in masa, window graphics, floor graphics, pe diferite suprafete, pereti, vitrine, geamuri, placi, lemn, tabla, pardoseli, atat la interior, cat si la exterior. De asemenea, echipele acestora de montaj asigura in toata tara instalarea, intretinerea si remedierea semnelor luminoase produse de societatea lor.
  72 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by