newsletter rss
HotNews.ro

F64 da startul campaniei Back to Photo School


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Miercuri, 23 august 2017, 15:13 webReleases | IT&C

google + | Foto: f64.ro

F64 lanseaza campania ''Back to Photo School'', care se va desfasura in perioada 23 august - 12 septembrie 2017 cu scopul de a pune la dispozitie clientilor sai, la un pret avantajos, toate dispozitivele si gadgeturile necesare pentru acomodarea cu inceputul noului an scolar.


Campania care va activa si sub hashtag-ul ''BacktoPhotoSchoolF64'' are in vizor atat nevoile elevilor si studentilor care se pregatesc pentru inceperea scolii odata cu sosirea sezonului de toamna, dar si nevoile parintilor si ale fotografilor care vor avea de gestionat un nou val de activitati odata cu startul anului scolar.


''Daca in urma cu ceva timp puteam doar sa visam la unele dintre accesoriile si gadgeturile care astazi sunt indispensabile pentru studiu si viata de scolar, in prezent, utilizarea tehnologiei pentru diferitele proiecte, referate si teme de casa reprezinta un lucru absolut firesc. In plus, este si momentul sa iti pregatesti aparatul foto, daca ai copii sau prieteni care sunt parinti, aceasta fiind o ocazie buna de a captura momente pline de emotie si amintiri frumoase pentru mai tarziu'', a declarat unul dintre reprezentantii F64.


Promotia din cadrul campaniei ''Back to Photo School'' cuprinde o gama variata de produse, printre care pot fi amintite bateriile externe, acumulatorii, cardurile de memorie dar si o gama variata de aparate de fotografiat si accesorii pentru acestea. De asemenea, oferta F64 ia in considerare si stimularea creativitatii tinerilor, venind astfel cu preturi promotionale in randul tabletelor grafice, al consolelor de gaming si al telefoanelor smart.


Produsele puse la dispozitie de F64 in cadrul campaniei ''Back to Photo School'' sunt disponibile pentru achizitionare atat prin intermediul platformei online F64, cat si prin intermediul magazinului fizic, amplasat pe Bulevardul Unirii nr. 45 din Bucuresti.


Despre F64


Cu o experienta de 15 de ani pe piata romaneasca, F64 este cel mai mare retailer de echipamente si accesorii pentru imagine (foto si video). Portofoliul companiei include aproape 70.000 de produse, fiind astfel si cel mai mare magazin de profil din Sud-Estul Europei. F64 opereaza atat magazinul online f64.ro, cat si unul dintre cele mai mari magazine fizice de profil din regiune.

Compania a primit recunoasteri precum cel mai bun magazin IT in cadrul GPeC 2015, Magazinul online al anului 2015 in cadrul Romanian E-commerce Gala Awards, precum si premiul pentru cel mai bun blog de companie in 2016 (acordat in cadrul Webstock).

Pentru noutatile legate de domeniul foto si F64, vizitati f64.ro si urmariti-ne pe Facebook, Instagram, YouTube si Twitter.


(Sursa foto: f64.ro)

  115 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by