newsletter rss
HotNews.ro

Cinci aparate de masura de la Ronexprim indispensabile oricarui specialist


PDF Print
A | a
E-mail
de ronexprim | Miercuri, 22 noiembrie 2017, 16:14 webReleases | Industrii

Iata care sunt cele 5 aparate de masura folosite cel mai des de catre tehnicieni si ingineri

Specialistii care lucreaza in industria tehnica folosesc aparate de masura si control pentru analizarea diversilor parametri, cum ar fi curentul electric, dar si alte fenomene fizice pe care le intalnesc zi de zi in profesia lor. Iata care sunt cele 5 aparate de masura folosite cel mai des de catre tehnicieni si ingineri:

1. Multimetre digitale. Acestea sunt unele dintre cele mai utilizate aparate de masura, fiind compatibile cu un numar foarte mare de aplicatii. Multimetrele asigura masurarea tensiunii continue sau alternative (exprimata in volti), a intensitatii curentului electric continuu sau alternativ (exprimata in amperi), a rezistentei electrice (exprimata in ohmi). In plus, cu ajutorul acestui aparat de masura, se poate controla si verifica periodic functionalitatea tranzistoarelor bipolare si a diodelor semiconductoare.

2. Camere de termoviziune. Aceste aparate de masura sunt folosite pentru identificarea diferentelor si oscilatiilor de temperatura intre diferite materiale si componente, pentru a depista sau preveni o eventuala problema de functionare.

3. Clesti de curent. Aceste aparate de masura sunt utilizate pentru testarea firelor inguste si compacte, a conductorilor mari, dar si a panourilor greu accesibile. Clestii de curent efectueaza masuratori de mare acuratete si silentioase, motiv pentru care reprezinta aparatele de masura ideale pentru o utilizare intensa.

4. Osciloscoape. Aceste aparate de masura permit masurarea semnalelor de tensiune electrica prezenta cu frecventa constanta, dar si masurarea concomitenta a mai multor semnale de tensiune care evolueaza. Aparat de masura extrem de versatil, osciloscopul are o gama foarte variata de functii, printre care: memorarea datelor, analiza si interpretarea semnalelor, afisarea si tiparirea rezultatelor sau salvarea acestora in format electronic, dar si multiple modalitati de moderare si reglare.

5. Megohmetre. Aceste aparate de masura sunt indispensabile specialistilor care doresc sa masoare rezistenta de izolatie. Cu ajutorul unui megohmetru, acestia pot verifica integritatea unei izolatii, pentru a depista daca exista cabluri sau instalatii deteriorate sau erori de conectare. Masuratorile realizate cu ajutorul unui megohmetru previn crearea arcurilor electrice si deteriorarea intregului sistem.

De ce sa alegi aparate de masura de la Ronexprim

Daca esti printre cei care au nevoie de un aparat de masura, cu siguranta iti doresti un produs de calitate, motiv pentru care trebuie sa iti indrepti atentia catre furnizori si distribuitori de incredere. Ronexprim, lider inca din anul 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, este de 26 de ani cel mai bun partener al profesionistilor care activeaza in domenii tehnice, deoarece le ofera acestora garantia performantei si a calitatii produselor. Folosind aparatele de masura comercializate de Ronexprim, poti estima consumul real de energie si poti anticipa sau preveni o gama vasta de probleme care pot aparea, cum ar fi defectiuni ale retelelor sau suprasolicitarea instalatiilor electrice.

In prezent, in oferta Ronexprim se gasesc urmatoarele aparate de masura, pe langa cele enumerate mai sus:

- analizoare baterii;

- automatizari IR;

- echipamente de proces;

- electrice;

- electronica, cercetare, proiectare;

- mediu & HVAC;

- metrologie;

- nivele laser;

- surse de alimentare;

- telemetre laser;

- testarea aparaturii medicale;

- testere vibratii si aliniere, tahometre;

- accesorii.
  172 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by