newsletter rss
HotNews.ro

webPR Animale din tinuturile arctice


PDF Print
A | a
E-mail
de | Joi, 7 decembrie 2017, 12:57 Evenimente

DodiRoni | Foto: Muzeul Antipa
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" ii invita pe copii la o noua intalnire cu Dodi si Roni sambata, 9 decembrie de la ora 11.00 in Sala Multimedia de la parterul Muzeului. Neinfricatii exporatori care strabat lumea-n lung si-n lat studiind flora si fauna Planetei vor face echipa cu Alexandra Florina Popa, o cercetatoare pasionata de la Muzeu.

In prima parte a intalnirii, temerarii exporatori Dodi si Roni le vor face cunostinta copiilor cu trei dintre animalele care traiesc in tinuturile arctice: papagalul de mare, renul si balena de Groenlanda iar Alexandra le va povesti micutilor despre efectele periculoase pe care poluarea sau schimbarile climatice le pot avea asupra habitatelor si despre masurile de protectie care pot fi luate in acest sens.

In a doua parte a evenimentului va propunem o serie de jocuri si ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, la care copiii vor fi pe rand spectatori si protagonisti. Actorii papusari Ana-Maria Craciun-Lambru, Ana-Maria Cucuta, Monalisa Toncu si Victoria Radu au pregatit o mica surpriza tuturor celor care vor fi inspirati de momentele artistice si vor dori sa-si faca acasa propriul teatru de umbre!

La intalnire sunt invitati copiii cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani. Inscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, in limita a 80 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului National de Istorie Naturala "Grigore Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa


  603 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by