newsletter rss
HotNews.ro

Mastercard asigura distractia participantilor la Electric Castle si pe drumul dintre Cluj si Bontida


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Vineri, 14 iulie 2017, 16:16 Evenimente

Mastercard-Electric Castle | Foto: webPR.ro
Pentru al treilea an consecutiv, Mastercard impartaseste latura de nepretuit a muzicii cu toti participantii la Electric Castle, oferind utilizatorilor beneficii exclusive si facilitand momente de neuitat. Anul acesta, Mastercard duce distractia la un nou nivel si le asigura celor prezenti la festival ritmuri electrice si pe drumul dintre Cluj si Bontida.

"Suntem incantati ca parteneriatul nostru cu Electric Castle a ajuns la a treia editie si ne bucuram sa fim alaturi de toti fanii festivalului si in acest an pentru a crea impreuna momente unice, de nepretuit. In fiecare an, impreuna cu partenerii nostri, ne dedicam cu pasiune pentru a dezvolta solutii eficiente si foarte accesibile de plata. La aceasta editie, ii invitam pe cei care vin la festival sa continue distractia si pe drumul dintre Cluj si Bontida, fie ca se indreapta spre festival sau se intorc din Bontida in Cluj. Astfel, le-am pregatit un autocar special, dotat cu DJ si barman, care prin ritmuri unice si cocktail-uri exotice se vor asigura ca toata lumea se bucura de atmosfera de festival si pe drumul catre sau dinspre Bontida"€, a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager in cadrul Mastercard Romania.

Cei care platesc contactless cu un card Mastercard sau Maestro la punctele de vanzare din cadrul festivalului pot castiga un bilet dublu pentru un drum cu acest autocar. Acestia trebuie sa pastreze chitanta de la POS si sa se prezinte cu ea la cortul Mastercard pentru a afla daca au castigat. Apoi, castigatorii pot alege ruta si ora dorite, in limita locurilor disponibile. Autocarul le va asigura distractia celor prezenti la festival in perioada 13-17 iulie, intre orele 12:00 si 04:00, la intervale de aproximativ o ora si zece minute.

Electric Castle si Mastercard se afla deja la cea de-a treia editie in care ofera fanilor modalitati de plata simpla si eficienta, atat pentru bilete, cat si in cadrul evenimentului, incurajand in acest mod platile electronice. In acest an, toti cei care platesc contactless cu un card Mastercard sau Maestro pot castiga beneficii unice.

Mai multe informatii despre Mastercard si noutati din cadrul festivalului sunt disponibile pe paginile https://www.mastercard.ro si pe https://electriccastle.ro/.
  78 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by