newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Tot ce trebuie sa stiti despre becurile led si ce avantaje ofera acestea


PDF Print
A | a
E-mail
de suits | Marţi, 14 iunie 2016, 14:07 webReleases | Electrice

logo | Foto: webPR.ro
Magazinul LED-Concept este cel mai nou magazin online de iluminat cu LED din Romania si ofera becuri LED ieftine de cea mai buna calitate. Becurile cu LED de la LED-Concept beneficiaza de o tehnologie foarte ecologica, cu un consum extrem de mic si fara mercur. Dioda din interiorul lampii consuma mult mai putin curent deact un bec cu filament, iar pe langa asta, un alt mare avantaj al becurilor cu LED este acela ca rezista pana la 25 de ani in conditii normale de folosinta.

Becurile LED ieftine de la LED-Concept sunt cele mai practice si economice tipuri de iluminat de piata. Folosirea lor o sa va aduca cu siguranta mai multi bani in buzunar datorita economisirii a pana la 70% din factura de energie electrica. Mare grija insa la ce fel de becuri cumparati, pentru ca nu toate se potrivesc cu locuinta dumneavoastra. De regula, daca becurile LED de aici sunt folosite in grupuri ofera o lumina directionala mult mai buna decat becurile normale.

Becurile cu LED si avantajele acestora sunt urmatoarele


LED-ul alb, folosit in becurile LED a fost descoperit in anul 1993. Mai jos va prezentam cateva avantaje mari pe care le au becurile LED.

  • Rezistenta crescuta – foarte rezistente la socuri si la vibratii, deoarece nu detin filament ca cele incadescente.
  • Eficienta sporita – acestea produc o lumina mult mai apropiata de lumina alba si mult mai puternica decat becurile normale.
  • Durata de viata mult mai mare – becurile cu LED se pot folosi pana la 50.000 de ore, adica dublu fata de becurile fluorescente si de peste 50 de ori mai mult decat becurile normale.
  • Consum foarte mic de energie – consumul scazut este unul dintre cele mai mari avantaje ale becurilor cu LED . Consumul este de 10-15 ori mai mic decat cel al unui bec incadescent.
  • Tipul de lumina – becurile cu LED produc lumina rece, spre deosebire de becurile incadenscente care se incing foarte repede.

Despre Led Concept, noul magazin de iluminat cu LED din Romania

Led-Concept este cel mai nou magazin online de iluminat cu LED din Romania avand cele mai mici preturi de pe piata. LED-Concept ofera preturi de producator si ofera de asemenea, garantii si certificate de conformitatea pentru toate produsele pe care le comercializeaza. Pe site-ul www.led-concept.ro puteti gasi becuri LED, spoturi LED, lampi LED, proiectoare LED si o multime de astfel de produse din gama de iluminat cu LED. Daca doriti sa comandati puteti sa sunati la numarul de telefon 0760.919.116 sau sa trimiteti un email la comenzi@led-concept.ro.
  177 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by