newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Aparate de masura si control Ronexprim, la cel mai bun pret


PDF Print
A | a
E-mail
de ronexprim | Luni, 28 decembrie 2015, 16:29 webReleases | Electrice

Fiecare dintre noi vrem sa stim consumul real al electronicelor si electrocasnicelor pe care le avem in casa pentru ca, de cele mai multe ori, etichetele estimeaza un consum anual ce nu se regaseste cu adevarat pe facturile de energie.

De aici, nu doar ca vorbim de sume uriase la factura de electricitate, ci si de supraincalzirea instalatiei electrice care, nu de putine ori, a atras dupa sine scurt-circuite sau chiar incendii.


In preajma sarbatorilor de iarna, cu totii avem un brad pe care il impodobim frumos cu globuri, beteala si, bineinteles, instalatie electrica. Si pentru ca aceasta poate reprezenta un pericol pentru casa ta, e bine sa ai la indemana cele mai bune aparate de masura si control, prin care sa vezi eventualele probleme la instalatia electrica si care este consumul real a tot ceea se afla in casa ta.Ronexprim te scuteste de facturile mari


Ronexprim vine cu o super-promotie pentru echipamentele din gama Fluke. De la multimetre, la clesti de curent, la testere de izolatii si instalatii, la camerele de termoviziune, ai reduceri substantiale. Totul pentru ca trusa ta sa fie completa, iar tu pregatit pentru orice situatie.


Cele mai cunoscute aparate de masura si control sunt cele Fluke, lansate de John Fluke acum mai bine de 50 de ani. Prin investitia continua a producatorului, pentru a le oferi profesionistilor cele mai bune produse, romanii, care nu fac rabat de la calitatea serviciilor pe care le presteaza si isi doresc rezultate clare, rapide, le-au ales ca prima optiune. In plus, instrumentele Fluke ofera satisfactii si beneficii de lunga durata specialistilor care au ales aceasta marca, printre care:

  • o precizie net superioara;

  • evitarea erorilor de interpretare a masuratorilor;

  • capacitatea de a inregistra, de a prelucra si de a transmite usor mai departe datele colectate.


De 22 de ani, lider in Romania in ceea ce priveste aparate de masura si control, aparatura de laborator, analizoare de energie, camere de termoviziune etc, avem grija sa iti oferim cele mai performante, inovatoare si eficiente aparate profesionale pentru ca munca sa te defineasca.

De aceea, avem o gama variata de produse Fluke, printre care:

  • Multimetru Fluke: masuratori multiple combinate, pentru lucru rapid, exact.

  • Cleste de curent Fluke: pentru spatii de lucru stramte, usor de utilizat si fara caracteristici inutile.

  • Testere Fluke pentru masurarea rezistentei de dispersie a prizelor de pamant: te protejeaza impotriva electrocutarii, incendiului si altor pericole.

  • Tester Fluke pentru instalatii: pentru conexiuni sigure, pentru a contribui la asigurarea sigurantei si la respectarea codurilor electrice, a standardelor de proiectare si a standardelor locale.

  • Tester de izolatie Fluke.

  • Camera de termoviziune Fluke: localizeaza cu acuratete problemele si te ajuta sa le solutionezi oricand e nevoie.


Si asta nu e tot! Ti-am pregatit cel mai bun set de aparate de masura si control, la un pret uimitor - Kit-ul Fluke A3001FC. Acesta iti usureaza munca si vei avea rezultate rapide si mai sigure. In plus, datorita Fluke Connect poti avea rezultatele masuratorilor direct pe telefon, pentru a le partaja cu echipe de pe teren sau de depanare in mod rapid. Pentru ca acest kit are in componenta cele mai bune instrumente, nu va mai trebui sa lucrezi in fata panourilor electrice deschise. Ele iti asigura protectia de care ai nevoie pentru a evita electrocutarile sau accidentele de munca.


Kit-ul Fluke A3001FC include:

- Multimetru digital wireless Fluke a3000FC
- Cleste de curent AC Fluke a3001FC
- Clesti crocodil AC 175
- Sonde de test Fluke TL175
- Sonda de curent flexibila Fluke Iflex i2500-10
- Suport de agatare magnetic Fluke TPAK
- Geanta de transport.

Fa-ti cadou de sarbatori cele mai bune aparate de masura si control de la Ronexprim. Garantam pentru fiecare produs achizitionat de la noi, de la 1 an la garantia pe viata. In plus, iti oferim si suport tehnic de specialitate, oricand ai nevoie.

Intra pe Ronexprim si afla mai multe despre ofertele noastre!

  307 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by