newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Spuneti adio prafului si umiditatii cu usi rapide


PDF Print
A | a
E-mail
de Technomaster.ro | Miercuri, 23 decembrie 2015, 11:31 webReleases | Electrice

Usi rapide | Foto: webPR.ro
Usile rapide de exterior sunt rezistente la conditii meteorologice vitrege si este ideala pentru depozite de alimente sau hale de productie. De cealalta parte, usi rapide de interior au rolul de a izola diferite spatii de frig, caldura sau agenti daunatori.

Usi rapide pot fi de doua feluri:
•    usi rapide cu impachetare;
•    usi rapide cu roluire.

Usi rapide cu impachetere sunt acele usi care au deschiderea prin plierea prelatei in partea de sus a usii. Sunt ideale pentru acele zone in care este necesara deschiderea si inchiderea rapida a usii. Nu degeaba are denumirea de usa rapida, deoarece viteza de deschidere este de aproximativ 1 metru/secunda. De asemenea, acest tip de usa este si foarte rezistenta la conditii meteo vitrege si la vant cu viteza de pana la 100 km/ora.

Usi rapide cu roluire sunt acele usi industriale care se deschid prin rulare prelatei pe un ax in partea de sus a usii. Este cel mai des utilizata in spatii comerciale si este special conceputa pentru spatii in care traficul este foarte intens. Aceste usi rapide cu roluire au rol in a impiedica intrarea prafului, a umiditatii si a zgomotului in spatii industriale.

Aceste usi antifoc va ofera protectie, rezistenta, rapiditate si sunt foarte usor de intretinut. Deschiderea unor astfel de usi se realizeaza prin apasarea unui buton plasat in partea laterala a intrarii, prin tragerea unui snur amplasat in fata usii sau prin telecomanda.
  153 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by