newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: In ce cazuri aveti nevoie de perdele PVC?


PDF Print
A | a
E-mail
de Technomaster.ro | Miercuri, 23 decembrie 2015, 11:11 webReleases | Electrice

Perdele PVC sunt utilizate in multe industrii, avand un rol decisiv in pastrarea alimentelor si in delimitarea a diferite spatii. Aceste perdele alcatuite din fasii sunt prinse printr-un sistem de prindere din otel inoxidabil, luand forma unui paravan care tine locul unei usi. Dar de ce perdea si nu usa? Pentru ca in zonele industriale, tranzitul de persoane si marfuri este foarte intens, iar perdele ajuta la fluidizarea acestuia.

Perdele PVC pot fi de mai multe tipuri: perdele industriale, perdele frigorifice si perdele termice. La randul lor, perdele PVC frigorifice se impart in perdele frigorifice masini, perdele frigorifice vitrine, perdele frigorifice camere si perdele frigorifice clasice. De cealalta parte, exista perdele termice protectie sudura, perdele termice adapost animale, perdele termice piscine si perdele termice separatoare.

Perdele PVC industriale sunt potrivite pentru intrarile din cladiri industriale. Cel mai important rol al lor este acela de a usura traficul, adica trecerea de marfuri si persoane din interior in exterior. Perdele PVC frigorifice sunt acele perdele din fasii termoizolante. Acestea au rol in mentinerea unor temperaturi minime in acele incaperi care pastreaza alimente care se altereaza usor. Perdelele termice au rol termoizolator si rezistenta mare la conditii grele de mediu.

Rolul de protectie al perdelelor PVC evita crearea mai multor probleme. Pe de o parte, angajatii trebuie protejati de curent, motiv pentru care perdelele diminueaza trecerea aerului rece dintr-o incapere in alta. De asemenea, perdele PVC ajuta la izolarea de fum, vant, praf, insecte si de efectele razelor ultraviolete.
  205 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by