newsletter rss
HotNews.ro

Procter & Gamble il numeste pe Antoine Brun in functia de vicepresedinte pe regiunea Europei de Sud-Est


PDF Print
A | a
E-mail
de bdr | Joi, 15 martie 2018, 17:56 webReleases | Distributie / Retail

Antoine Brun-vicepresedinte P&G SEE | Foto: webPR.ro

Incepand cu 1 aprilie, Antoine Brun preia functia de vicepresedinte pe regiunea Europei de Sud-Est in cadrul Procter & Gamble, pozitie din care va coordona afacerile si operatiunile companiei in 10 piete, inclusiv Romania.


"€œSunt bucuros ca m-am intors in Europa pentru a lucra alaturi de organizatia talentata din Europa de Sud-Est, o regiune importanta pentru companie. Activitatile diverse si marimea afacerii P&G din aceasta zona, precum si oportunitatile de crestere pe care pietele le ofera, fac din Europa de Sud-Est un loc foarte bun in care sa iti desfasori activitatea" - declarat Antoine Brun.


Antoine Brun s-a alaturat echipei Procter & Gamble in 1995 in Franta, de-a lungul carierei ocupand diverse functii in vanzari, marketing si management. A detinut si o serie de pozitii de conducere de top, acoperind mai multe piete globale din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia-Pacific. Inainte de a prelua noile responsabilitati din Europa de Sud-Est, a ocupat funcția de vicepresedinte Australia si Noua Zeelanda.


Antoine Brun a contribuit semnificativ la operatiunile Procter & Gamble din Asia-Pacific. Sub conducerea sa, afacerile companiei din Australia si Noua Zeelanda au avut o crestere accelerata, cu rezultate puternice si la nivelul organizatiei.


Antoine Brun este casatorit si are o fiica. 


El preia responsabilitatile Elenei Kudryashova, care a fost numita vicepresedinte Baby Care China in cadrul Procter & Gamble.


Despre Procter & Gamble: P&G deserveste clienti din intreaga lume avand unul dintre cele mai puternice portofolii de marci importante, de calitate si de incredere, precum Always, Ambi Pur, Ariel, Fairy, Gillette, head&shoulders, Lenor, Oral-B, Pampers, Pantene, Tide. Comunitatea P&G cuprinde operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Vizitati http://www.pg.com pentru ultimele stiri si informatii despre P&G si marcile sale.

 

  113 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by