newsletter rss
HotNews.ro

Clujenii beneficiaza de tehnologia inovatoare Yuniku acum si in sediul Gama Optic din Str. Primaverii 11A (magazinul Union)


PDF Print
A | a
E-mail
de consultantsem | Joi, 19 octombrie 2017, 14:40 webReleases | Distributie / Retail

gama optic yuniku | Foto: webPR.ro
Cu Yuniku, Hoya a reinventat ochelarii de vedere! Iar clujenii beneficiaza de tehnologia inovatoare Yuniku acum si in sediul Gama Optic din Str. Primaverii 11A (magazinul Union).

Tehnologia Yuniku a fost lansata in premiera pentru Cluj-Napoca in magazinul Gama Optic de pe B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 1 (langa Sora), iar acum este prezenta si in magazinul Gama Optic de pe Str. Primaverii nr. 11A (Union).

Clientii Gama Optic din Cluj-Napoca pot beneficia astfel de ochelari de vedere proiectati la comanda, in functie de fizionomia si particularitatile lor de vedere. 

Despre YUNIKU

Fizionomia ta este unica, cu trasaturi, dimensiuni si expresii proprii. Yuniku sunt ochelarii de vedere care tin cont de toate acestea. Centrati pe vedere, printati 3D. Yuniku poarta initialele tale. Unic. Ca tine.

Yuniku foloseste o tehnologie revolutionara 3D care evalueaza nevoile vizuale ale purtatorului, luand in considerare si trasaturile faciale. Programe software avansate calculeaza pozitia ideala a lentilelor, tinand cont de parametrii oculari, apoi realizeaza ramele in concordanta cu acesti parametri unici. Printarea 3D a ramelor permite customizarea suplimentara, in raport cu nevoile vizuale, estetice si de confort ale clientului.

Conceptul Yuniku include o selectie exclusiva de rame, design-uri, culori si finisaje. Acestea sunt completate de o suita de lentile premium: monofocale, progresive sau de interior.

Ochelarii de vedere Yuniku sunt personalizati cu initialele purtatorului.

Despre GAMA OPTIC

Gama Optic este o companie de familie ajunsa la a doua generatie in business-ul de optica. Reteaua de magazine Gama Optic cuprinde 6 sedii, 5 in Cluj-Napoca si unul in Gherla.

In magazinele Gama Optic vei gasi numai aparatura medicala de diagnosticare si executie de ultima generatie. La dispozitia clientilor Gama Optic stau specialisti cu o vasta experienta in domeniu, care iti ofera consultatii si tratamente personalizate, adaptate nevoilor si solicitarilor tale.

In portofoliul Gama Optic intra o gama variata de lentile de vedere, rame de vedere, lentile de contact, ochelari de soare si accesorii de la branduri atent selectionate.

Poti achita produsele si serviciile dorite in 10 rate, fara dobanda.

Pentru mai multe informatii, te invitam sa vizitezi site-ul http://gama-optic.ro si pagina de Facebook  https://www.facebook.com/gamaoptic/
  149 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by