newsletter rss
HotNews.ro

Despre miros, catifelare si incredere


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Joi, 27 iulie 2017, 9:29 webReleases | Distributie / Retail

vizual | Foto: webPR.ro
Optimistii incurabili spun ca cerul este limita. Din pacate, destul de rar intalnesti pe cineva care sa creada cu tarie in asta. Cei mai multi urmeaza turma si se multumesc daca reusesc sa se incadreze in standardele impuse de societate. Chiar daca au un tel la care viseaza si zi si noapte, nu fac nimic ca acesta sa se realizeze. Pentru ca cei din jur le spun ca nu este realizabil.

Sa nu uitam, insa, ca am invatat ca limitele le facem noi sa existe si ca sunt (doar) in mintea noastra sub forma unor bariere invizibile.  Am inteles si ca lumea e alcatuita din oameni care-si transforma visele in realitate (2%) dar si oameni care transforma visele altora in realitate (98%).

Ce face diferenta? Trebuie sa te simti bine in pielea ta. Si studiile specialistilor spun ca pentru a reusi in viata este suficient sa ajungi sa ai incredere in tine.

Iata un secret: Balsamul de rufe ASEVI, disponibil in cinci variante: Azul, Colonia, Talco Rosa, Zen si Sensitif, cu miresme unice inspirate din prospetimea naturii. Balsamul de rufe ASEVI este un produs concentrat, asta inseamna ca te va ajuta sa economisesti si bani daca vei miza pe el. Il gasesti in recipiente de 1.5 l si iti va va ajunge pentru 60 de spalari. Balsamul de rufe ASEVI protejeaza tesuturile, elimina electricitatea statica si usureaza calcatul. Insa, poate cel mai important element este faptul ca iti schimba starea si te ajuta sa spargi barierele din mintea ta.

Da, un "€šsimplu" balsam de rufe poate face diferenta!

Pentru un nou inceput. Pentru curajul de a merge pe un drum nebatatorit si de a ajunge acolo unde doar cu gandul ai visat. 
  90 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by