newsletter rss
HotNews.ro

TEMPO si Selftrust Academy i-au premiat pe cei mai talentati vorbitori din HR


PDF Print
A | a
E-mail
de Romanita Oprea | Miercuri, 29 noiembrie 2017, 12:33 webReleases | Consultanta

Poza premiere Speakings | Foto: webPR.ro

La jumatatea lui noiembrie, a avut loc prima editie Speakings dedicata specialistilor de HR din Romania. Dupa o finala stransa cu discursuri improvizate cu doar 1 minut timp de gandire, Alexandra Stan, HR Business Partner OTP Bank, a castigat premiul pentru cel mai bun vorbitor in public dintre specialistii de resurse umane.

 

Pe locurile urmatoare s-au clasat Alina Radulescu, HR Director Teamnet, Liana Patulea, HR Manager Estee Lauder si Corina Petcu, Recruitment & Development Specialist NN Romania. Iar Luiza Banyai, Organizational Development & People Capabilities Leader Enel, a castigat cu discursul ei despre “feminitate si feminism” doua premii din partea sponsorilor, printre care si premiul pentru cel mai creativ discurs, oferit de Tempo Advertising.

 

Speakings este primul show de vorbit in public in Romania, un concept inedit aflat inca la inceput de drum ca eveniment comercial. Sub acest nume se vor organiza anual o serie de spectacole open, dar si evenimente de teambuilding pentru mediul corporate, toate pe o formula originala care ofera deopotriva entertainment si informatie utila in organizarea si cresterea calitatii discursului oricui este nevoit sa vorbeasca in public.

 

De cursurile de public speaking si de show-urile organizate de antrenorii de la Speakings s-au bucurat deja oameni din zeci de companii din Romania, de la Flanco, EY Romania, Estee Lauder, HP, Unilever, Oracle, Băneasa Shopping City si pana la case de avocaturaƒ celebre. Doar la evenimentul de HR au fost reprezentate companii ca: Banca Transilvania, Toyota, OMV Petrom, Accenture, Stefanini, Telekom, PepsiCo, Oracle, Kellogg`s, Cegeka, Paypoint, Urgent Cargus, , Genpact, Ing Bank, Musat si Asociatii, Danone si EY.


Primul show de acest fel, ca o suita de dueluri la scena deschisa intre vorbitori ce sustin discursuri pe diferite teme, a fost organizat in urma cu 3 ani pentru absolventii cursurilor de public speaking de la Selftrust Academy. Si pentru ca toate editiile s-au bucurat de mare succes, SelfTrust Academy impreuna cu Tempo au decis sa faca din acest eveniment un brand in sine.

 

  156 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by