newsletter rss
HotNews.ro

Companii de top la Finance Boot Camp!


PDF Print
A | a
E-mail
de DSM | Joi, 15 martie 2018, 11:35 webReleases | Banci / Finante

Pe 14-15 martie, la Hotel Sheraton din Bucuresti are loc editia cu numarul 7 Finance Boot Camp. Evenimentul este dedicat tinerilor care vor sa-si dezvolte o cariera intr-unul dintre domeniile Finante, Audit, Contabilitate, Taxe sau Juridic.


Deloitte, KPMG Romania, Mazars Romania, British American Tobacco, PwC, Societe Generale European Business Services (SG EBS), Vodafone Romania, Cameron Romania, ACCA, Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) si Ericsson sunt companiile care sunt prezente la editia din 2018.


Finance Boot Camp este un eveniment dedicat studentilor, masteranzilor si absolventilor unei specializari cu profil economic. Evenimentul reuneste persoane care au obtinut bune rezultate academice in timpul anilor de studii, s-au implicat in activitati extracurriculare, cum ar fi ONG-uri, programe de internship sau experiente internationale, prin intermediul unor programe sau studii.


In cadrul Finance Boot Camp 2018 au loc o serie de conferinte si workshopuri interactive. Cateva dintre subiectele abordate in cadrul workshopurilor sunt:
  • "Ace the case - the tax work" sustinut de KPMG
  • "Serious fun - work" What is coaching? sustinut de Societe Generale European Business Services
  •  "FINternet of Things #lovefinance" - o perspectiva Financiara pentru Internet of Things in perceptia Vodafone Romania
  • "The art of combining the expertise", prin care Mazars a pregatit un joc interactiv, iar participantii pot lua parte la o simulare a unei situatii reale din lumea consultantei.

In plus, in cea de-a doua zi a evenimentului, participantii au sansa de a avea un scurt interviu cu unul dintre partenerii acestei editii, prin sesiunea de speed interviews stabilita in prealabil la standurile companiilor.


        Speakerii prezenti in cadrul editiei din acest an sunt profesionisti care detin pozitii de top management. Acestia sunt deschisi sa impartaseasca sfaturi utile de cariera, insight-uri din piata, trend-uri si directii de dezvoltare. O parte dintre cei care vor fi prezenti la Finance Boot Camp 2018 sunt: Serban Toader - Senior Partner, KPMG Romania si Moldova; Ella Chilea - Audit Partner, Mazars; Kim Hafjall - CEO GBS Europe, British American Tobacco; Gratiela Samoila, Manager - Financial Reporting Societe Generale European Business Services (SG EBS); Andreia Stanciu - Head of ACCA.


        Mai multe detalii despre eveniment si agenda aici: https://goo.gl/nmsKho 


Despre Catalyst Solutions


Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 11 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum :

·        www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;

·        Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti si Timisoara;

·        DevTalks, eveniment care reuneste 1.000 de profesionisti IT pasionati de web, online, Cloud computing si Big Data ;

·        Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani;

·        Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.

 

  98 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by