newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Idei de design interior cu ajutorul spoturilor led de pe led-concept.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de suits | Luni, 25 iulie 2016, 16:49 webReleases | Banci / Finante

logo | Foto: webPR.ro
Utilizarea spoturilor led de pe led-concept.ro, fie pe tavan, fie pe pereti sau chiar pe pardoseala, va crea un aspect deosebit de interesant si de unicat in camera respectiva. Spoturile led pot fi utilizate ca un plus de iluminat sau pentru a da importanta unei anumite zona sau unor anumite obiecte decorative dintr-o camera. Intr-un proiect de amenajare interioara, principalul rol il are lumina care defineste ambientul si care creaza de fiecare data o atmosfera placuta. Daca lumina este folosita corect, va oferi o atmosfera senzationala in camera respectiva.

Cum sa ne folosim de spoturile led in design interior

In general, lumina este de trei feluri: naturala, artificiala sau filtrata. Inainte sa ne hotaram ce sistem de iluminat vom alege sa folosim, trebuie sa analizam foarte bine inainte daca in acea camera patrunde suficienta lumina naturala. Daca in camera respectiva nu patrunde suficienta lumina naturala, putem sa folosim o serie de spoturi led pe care le putem monta oriunde si cu mare usurinta, si care ne vor oferi lumina de care avem nevoie.

Spoturile led au o gama foarte larga de utilizare intr-o camera, de la iluminatul propriu-zis, pana la crearea de efecte speciale. In functie de cum le directionam lumina pe care o ofera, spoturile led pot crea o ambianta foarte speciala daca sunt utilizate corect.

Cateva idei pentru amenajari interioare cu spoturi led

Daca alegem sa iluminam cu ajutorul spoturilor led zona draperiei, acestea vor crea un efect special de miscare continua imbogatind considerabil stilul ales pentru design.
Intotdeauna, cand alegem sa folosim un sistem de iluminat pe baza de spoturi led trebuie sa fim foarte atenti. Specialistii in design de interior afirma ca este foarte important ca lumina sa vina intotdeauna din spate atunci cand citim sau ne uitam la televizor, pentru a nu ne afecta vederea.

Cum am spus si mai sus, spoturile led pot fi montate de asemenea si in pardoseala, insa este de preferat ca acestea sa fie montate doar intr-o zona anume si nu in toata camera. De asemenea, este indicat sa montam spoturi led in cazul in care in acea camera exista un parchet de culoare maro deschis pentru a da camerei un stil inedit.
In genera, de cele mai multe ori utilitatea principala a spoturilor led este de a mari puterea luminii din bucatarie, dar putem gasi spoturi led montate si in mansarda pentru a crea un loc de relaxare mai special special.

Mai nou, spoturile led se folosesc si in mediul subacvatic sau subterestru. Le gasim frecvent montate pe funul piscinelor sau in marile centre comerciale.

Cateva informatii despre Led-Concept

Noul magazin online de iluminat Led Concept comercializeaza online si la pret de producator cele mai ieftine spoturi led de pe piata. De asemenea, magazinul online de iluminat ofera o gama foarte varianta de produse de iluminat pe baza de led. Toate produsele acestuia pot fi gasite pe site-ul magazinului online www.led-concept.ro.
  91 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by