newsletter rss
HotNews.ro

Inchirieri auto solutia perfecta in Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de rentacarotopeni85 | Miercuri, 7 februarie 2018, 19:50 webReleases | Auto & Moto

Cu totii stim ca Bucurestiul este un oras extrem de aglomerat, exista multe mijloace de transport in comun, taxiuri si nu in ultimul rand tramvaiul. Toate acestea se deplaseaza extrem de anevoios in aglomeratia orasului. In ultimii ani pe piata a aparut un nou tip de serviciu din ce in ce mai solicitat atat de locuitorii din capitala cat si de turistii care ajung in aeroportul din Otopeni. In cele ce urmeaza o sa va oferim cateva informatii extrem de importante de care daca veti tine seama veti avea parte de cea mai placuta experienta cu o masina inchiriata.

Segmentul rent a car s-a dezvoltat destul de bine pe piata din capitala in ultimii ani, exista multe astfel de societati ce vin in sprijinul clientilor cu oferte excelente si cotatii foarte bune de pret, numai aici si langa aeroportul din Otopeni exista peste 100 de companii ce isi ofera serviciile la tarife cat se poate de competitive. Ofertele pentru inchirieri auto Bucuresti cuprind numeroase modele de masini, o gama diversificata de la cele economice pana la masini de lux sau masini de teren.

Cel mai modern si mai rapid serviciu de inchirieri auto Bucuresti va este oferit de cei de la www.rent-a-car-otopeni.ro un site foarte bine realizat ce contine multe informatii utile pe care le pot afla clientii. Societatea are o experienta relevanta in domeniu, dispune de o flota impresionanta de masini si are un personal extrem de bine instruit care poate oricand sa raspunda oricarei solicitari din partea clientilor. Orice posesor al unui permis de conducere isi poate inchiria de aici masina pe care o doreste la un tarif accesibil.
Oferta nu este disponibila doar in capitala ci si in aeroportul international din Otopeni pentru turistii straini si oamenii de afaceri care ajung aici.

Conditiile si clauzele pentru inchirieri auto Bucuresti.

Cei care pana acum nu au mai apelat la aceste oferte de inchirieri auto Bucuresti, cu siguranta isi imagineaza ca la prima inchiriere lucrurile vor fi intotdeauna roz iar toate companiile disponibile pe piata ofera serviciile cele mai bune. Lucrurile nu sunt intotdeauna asa, chiar daca majoritatea agentiilor sunt serioase pe piata si-au mai facut loc si cele care practica costuri ascunse sau nu au masini de foarte buna calitate. De aceea pentru a evita aceste neplaceri cel mai important aspect il reprezinta intotdeauna informarea prealabila. Aceasta va poate scutii intotdeauna de neplacerii. Daca vrei sa beneficiezi de un serviciu de foarte buna calitate, de masini noi si fiabile iti oferim in cele ce urmeaza raspunsul la cateva intrebari.

1.Greseala facuta de marea majoritate a clientilor.

Stim ca timpul este important si de cele mai multe ori insuficient pentru o informare destul de amanuntita, dar in joc este confortul si siguranta ta, de aceea va trebuii sa  nu te limitezi la prima oferta de inchirieri auto Bucuresti care iti va iesii in cale, este important sa aloci ceva timp si sa cauti cat mai multe oferte disponibile, sa consulti tarifele si sa iti alegi masina care ti se potriveste cel mai bine. Daca te-ai hotarat in privinta modelului pe care urmeaza sa il inchiriezi, consulta si alte siteuri daca ai ales sa rezervi in mediul online care sa iti ofere acelasi tip de madsina, consulta intre ele planurile tarifare si abia dupa ce ai parcurs 3 sau 4 te poti oprii la cea mai avantajoasa oferta care ti se va potrivii cel mai bine.

Gasiti agentia potrivita care sa va luivreze masina la locatie.

Stim ca timpul este extrem de important, de aceea va trebuii sa gasiti o societate de inchirieri auto Bucuresti care sa va livreze masina la locatia dumneavoastra. Sa presupunem ca aterizati in aeroportul Otopeni la o ora tarzie, este foarte important ca daca ati rezervat o masina sa fiti aici asteptat de un reprezentant al societatii cu care ati ales sa colaborati. Cei de la Rent-a-car-otopeni.ro au inclusa aceasta oferta, masinile de la ei pot fi livrate in orice moment in Bucuresti sau la aeroport, nu conteaza ora cineva este in permanenta dispus sa va ajute.

3.Asigurarile pe care le au masinile.

In mod normal exista obligativitatea legala ca masinile ce fac obiectul serviciului de inchirieri auto Bucuresti sa fie asigurate casco dar si rca, aici clientul trebuie sa fie foarte atent, daca va colabora cu o companie autorizata in acest domeniu aceste asigurari vor fi incluse in pret. Pe langa acestea se mai poate face si o asigurare suplimentare contra cost care sa elimine raspunderea clientului in cazul in care acesta are un eveniment cu masina pe care a inchiriat-o.

4.Verificati de fiecare data masinile inainte sa le inchiriati.

Orice specialist de la inchirieri auto Bucuresti va poate sfatuii sa faceti acest lucru. Inainte de semnarea contractului trebuie sa verificati foarte atent daca masina prezinta avarii vizibile si nu doar la partea de caroserie, solicitati reprezentantului care va livreaza masina sa va conduca intr-o scurta deplasare cu aceasta pentru a verifica si starea ei tehnica dar si eventualele defecte pe care le poate avea aceasta la preluare. Asa veti evita neplacerile care pot sa apara ulterior.

5.Garantia

Aceasta este o taxa ce va este perceputa in momentul in care veti semna contractul, valoarea ei fiind stabilita in functie de clasa masinii alese, dar si de politica fiecarei societati de inchirieri auto din Bucuresti. Incercati de fiecare data sa aveti mare grija de masina pe care o inchiriati astfel incat la finalul perioadei aceasta sa va fie restituita in totalitate.

Alegand ofertele de inchirieri auto de la www.rent-a-car-otopeni.ro veti conduce intotdeauna masini de foarte buna calitate ce au un an nou de fabricatie, fara limita de km si fara sa va faceti griji cu privire la costurile ascunse.
  84 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by