newsletter rss
HotNews.ro

Oportunitati de angajare pentru argeseni: ADIENT Trim Pitesti, la evenimentul ,,Zilele Argesului si Muscelului” - Fabricat in Arges


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 30 august 2017, 11:43 webReleases | Auto & Moto

fakepath\adient golesti | Foto: HotNews.ro
Pitesti, 30 august 2017 -  Activitatea producatorilor locali contribuie la prosperitatea intregii regiuni si consolideaza sentimentul de mandrie in randul comunitatii. Din aceasta perspectiva, ADIENT Trim Pitesti a participat la evenimentul ,,Zilele Argesului si Muscelului” - Fabricat in Arges, organizat in localitatea Golesti, unde compania a desfasurat o noua etapa a campaniei de recrutare, sub deviza ,,Cautam oameni harnici”.

Alaturi de alte mari companii si fabrici din judetul Arges, ADIENT Trim Pitesti a avut oportunitatea de a-si prezenta activitatea si a sublinia impactul pozitiv pe care compania il are asupra economiei la nivel local.


,,Adient Trim Pitesti este un angajator important la nivel local, cu o echipa de peste 2,000 de oameni, aflata in continua crestere. Tapiteriile auto realizate aici reprezinta un motiv de mandrie pentru locuitorii judetului Arges, intrucat sunt apreciate de producatorii si cumparatorii de autoturisme din intreaga Europa, gratie standardelor inalte de calitate. Ne bucuram ca am putut fi prezenti la acest eveniment, cu o poveste de succes Made in Arges”, a spus Costin Trimbitasu, Directorul fabricii ADIENT Trim din Pitesti, cea mai mare unitate de profil, din Uniunea Europeana.


Cei interesati sa devina angajati ai companiei Adient au fost invitati de catre reprezentantii producatorului tapiterii pentru scaune auto intr-o zona special amenajata, unde au primit pliante si li s-au prezentat oportunitatile profesionale oferite de catre fabrica, dar si etapele procesului de recrutare, selectie si angajare.


Toti vizitatorii standului Adient Trim au putut observa finisajele impecabile ale modelului de scaun Mini Cooper Peaceman si au primit cadouri personalizate.


La finalul evenimentului, echipei ADIENT Trim Pitesti i-a fost acordat un trofeu de participare oferit de catre Consiliul Judetean Arges.


ADIENT Trim Pitesti


In acest moment echipa Adient Trim din Pitesti numara 2.081 de angajati, iar procesul de recrutare continua in contextul extinderii fabricii in toamna acestui an.


Despre Adient:


Adient este lider global in productia de scaune auto. Cu 75.000 de angajati in 230 de fabrici aflate in 33 tari din intreaga lume, producem si livram scaune pentru toate clasele de vehicule si toti producatorii de echipamente originale. De la sisteme complete pana la componente individuale, expertiza noastra se reflecta in fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitatile noastre integrate, in-house, ne permit sa luam produsul de la etapa de cercetare si design, sa il urmarim pe intreg procesul, pana la proiectare si fabricare - iar munca noastra se regaseste in 25 de milioane de vehicule in fiecare an.


Nota catre editori:

Adient (NYSE:ADNT) si-a anuntat debutul ca o corporatie independenta, listata la bursa, prin finalizarea separarii de Johnson Controls International in data de 31 octombrie, 2016. Actiunile companiei sunt listate la New York Stock Exchange sub simbolul „ADNT.”  Desprinsa din Johnson Controls Automotive Seating, Adient se pozitioneaza ca lider in industria productiei de scaune auto la nivel global.

 

Presedintele si CEO-ul companiei este R. Bruce McDonald. Acesta a declarat, in ziua in care a fost fondata Adient: „Misiunea noastra este sa fim furnizorul de scaune auto, de talie mondiala, a carui pozitie de lider de piata se datoreaza costurilor, calitatii, executiei si satisfactiei oferite clientilor. Ne vom dezvolta abilitatile pentru a determina cresterea industriei, atat in segmentul auto, cat si dicolo de aceasta.”

 

In calitate de companie independenta, Adient are in vedere cresterea investitiilor in produse si tehnologii inovatoare, aliniate cu tendintele precum pilotarea autonoma, electrificarea, scaune usoare care ocupa putin spatiu, precum si personalizarea produselor si a capabilitatilor oferite de o masina. Adient are in vedere exploatarea oportunitatilor oferite de pietele adiacente, in afara industriei auto traditionale, precum vehicule comerciale, trenuri de pasageri si scaune pentru avioane.
  118 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by