newsletter rss
HotNews.ro

Cererea pe piata inchirierilor auto din Romania, in continua crestere - Promotor Rent a Car Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de PromotorRentaCar | Marţi, 11 iulie 2017, 11:03 webReleases | Auto & Moto

20170416_232250_972 | Foto: webPR.ro
Nebeneficiind de o retea de transport public foarte bine dezvoltata, Romania este una din tarile unde a avea in posesie autotorism este aproape obligatoriu pentru a fi sigur ca ajungi la destinatie la timp. In acelasi timp, costurile tot mai scazute pentru inchirierea unui autotorism si posibilitatea de a inchiria masini economice fac ca servicul sa fie convenabil si pentru cei care nu calatoresc in afara granitelor.

Pentru cei care calatoresc in Romania,inchirierea unei masinieste o optiune tot mai indispensabila. Dupa succesul pe care l-a avut acest serviciu atat in tarile europene, cat si in Statele Unite, cererea pe piata inchirierilor auto este din ce in mai puternica. Din acest motiv, la cererea clientilor, Promotor Rent a Car anunta ca isi va extinde reteaua de parteneriate cu companii locale din toate orasele mari din Romania.

De ce aleg turistii sa inchirieze o masina?

Cea mai mare parte din turistii care aleg sa apeleze la un serviciu de inchirieri auto o face pentru a se bucura de mai multa flexibilitate pe durata calatoriei lor. In acelasi timp, trebuie mentionat si confortul pe care aceasta optiune ti-l da. A nu depinde de un sistem de transport public pe care nu il cunosc este un alt factor care i-a facut pe turisti sa se orienteze tot mai mult catre inchirierea unei masini in Romania.

Pe langa aceasta, a calatori cu un autoturism inchiriat inseamna sa poti faci cate opriri doresti, sa eviti stresul legat de orarul trenurilor si autobuzelor si sa te poti abate de la itinerariul initial de cate ori doresti. Serviciul mai este apreciat si pentru ca este sigur, rapid si iti permite sa ai cu tine cate bagaje iti doresti.

Ce beneficii aduceinchirierea unei masini la Promotor Rent a Car Bucuresti

Promotor Rent a Car este una dintre putinele companii de pe piata romaneasca care nu percepe taxe de anulare a rezervarii sau pentru un al doilea sofer care va conduce masina. Totodata, compania romaneasca ofera turistilor posibilitatea de a a beneficia de mai multe reduceri in hotelurile si lanturile de restaurante partenere. In afara de aceste reduceri, in pretul oricarei inchireri sunt incluse rovinieta si asigurarea RCA, full Casco si un pachet de accesorii aditionale.

Astfel, impreuna cu masina, clientii vor beneficia si de un sistem de navigare GPS, scaun pentru copil si intregul echipament de iarna pentru masina. Totodata, clientii pot parcurge un numar nelimitat de kilometric, fara a plati taxe suplimentare.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati site-ul nostru: www.auto-rent.ro
  78 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by