newsletter rss
HotNews.ro

Nomade Communication - Brand Ambassador Avocatnet.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Vineri, 28 iulie 2017, 17:10 webReleases | Alte Servicii

Nomade Communication a devenit Brand Ambassador Avocatnet.ro - portal romanesc de informatii juridice, fiscale si de afaceri, detinut de compania Inteligo Media. Pe parcursul unui an, Nomade Communication se va implica, in mod activ, la cresterea vizibilitatii Avocatnet.ro in mediul de afaceri romanesc si in randul profesionistilor din diverse domenii. In egala masura, prin implicarea sa, Nomade Communication va contribui la augmentarea si consolidarea imaginii brandului la nivel national.

De peste 15 ani, Avocatnet.ro explica legislatia pe intelesul tuturor din dorinta ca acestia sa fie informati corect si la timp cu privire la toate schimbarile legislative care apar si care le influenteaza, in mod direct, activitatea. In tot acest timp, Avocatnet.ro a reusit sa devina un reper solid de informare avand peste 3 milioane de vizitatori unici pe luna, conform BRAT, dintre care majoritatea este formata din antreprenori si departamentele de management, apoi din consultanti si persoane fizice care sunt in cautarea unor informatii specifice. De asemenea, ei au devenit cea mai mare publicatie cu informatie legislativa din Europa de Est, conform Google Adplanner si cea mai mare comunitate de business din Romania, conform SATI/BRAT.

Unul dintre cele mai accesate servicii este Avocatnet.ro Premium cu ajutorul caruia companiile si profesionistii primesc informatii legislative utile care ii ajuta sa se conformeze legilor mereu in schimbare si sa previna amenzile.

Despre ce inseamna Avocatnet.ro si despre contributia sa la dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, Alin Popescu (Fondator Avocatnet.ro): Misiunea noastra e simpla: sa ghidam oamenii obisnuiti si afacerile din Romania prin hatisul de schimbari legislative care ne asalteaza constant. Pentru cititorii nostri si, in special, pentru afacerile din Romania, Avocatnet.ro este un instrument de lucru care ii ajuta sa ia decizii de business mai bune,intr-un climat birocratic mereu ostil ideii de perspectiva si previziune fiscala sau legislativa. Le multumim milioanelor de cititori Avocatnet.ro care ne urmaresc analizele in fiecare luna, care se implica in comunitatea noastra pentru a oferi un raspuns altor oameni confruntati cu probleme economice, juridice sau de afaceri ori care isi cauta, prin intermediul Avocatnet.ro, un consultant juridic sau economic bun. Datorita lor, intr-o masura deloc de neglijat, birocratia romaneasca poate fi parcursa mai usor. Datorita lor, Avocatnet.ro este astazi una dintre cele mai puternice comunitati de business din Romania.

Nomade Communication este o agentie de comunicare si PR care ofera fiecarui client o strategie de comunicare integrata si adaptata care sa vina in sprijinul strategiei generale de business. Scopul principal al agentiei este ca, prin schimbarea perspectivei, sa genereze plus valoare nu doar pentru segmentele de public tinta, ci pentru toate categoriile de shareholders pe care ii are compania. Despre misiunea companiei ca Brand Ambassador, Adriana Cocirta (Owner & CEO) declara: Ne bucuram sa fim parte din ceea ce inseamna Avocatnet.ro si sa sprijinim antreprenorii si profesionistii din Romania care inteleg cat de important este sa fii informat, inainte de toate. Stim ca mediul de afaceri romanesc este din cei in ce mai dinamic, iar legislatia se schimba constant. In acest context, a fi informat corect si la timp reprezinta diferenta dintre succesul sau esecul unei companii. De aceea, este important sa fim pregatiti pentru a ne putea adapta la orice schimbare.
  78 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by