newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Dacris94.ro este magazinul online care iti asigura o gama completa de articole pentru menaj la cel mai bune preturi!


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Luni, 27 iulie 2015, 16:35 webReleases | Alte Servicii

articole menaj | Foto: webPR.ro
DACRIS94.ro este magazinul online care detine produse pentru uz casnic, hotelier, profesional sau pentru igiena personala la cel mai bun raport calitate-pret!

In orice locuinta, familiile au nevoie de produse de menaj pentru a realiza etapele impuse pentru curatenia completa, motiv pentru care Dacris94.ro este magazinul online care dispune de o gama completa de articole special destinate acestei activitati!


Articole de menaj pentru o curatenie completa! Descopera gama Dacris94!


Curetenia reprezinta un pas important pentru mentinerea unui stil de viata igenic in locuinta ta, iar articolele de menaj sunt cele care te ajuta sa realizezi aceasta activitate zilnica intr-o maniera rapida si eficienta! Colectia Dacris94 detine articole de menaj la cele mai bune preturi, motiv pentru care din casa ta nu trebuie sa lipseasca buretii pentru vase, lavetele abrasive, din microfibra sau lavetele uscate, galetile pentru igienizarea podelelor, cosurile de gunoi, matura, mopul, spalatorul pentru geamuri sau sacii de menaj!  Toate aceste articole de menaj se regasesc la cele mai mici preturi de achizitie la Dacris94, magazinul care stie cum sa isi atraga clientii prin cele mai bune oferte!

In plus, orice comanda va fi onorata prin transportul direct la domiciliu, indiferent de adresa solicitata! In plus, investitia realizata se va amortiza in cel mai scurt timp, algoritmul de calcul fiind pretul de achizitie mic si calitatea excelenta a produsului cumparat! Cu Dacris94 orice locuinta va straluci in orice moment, articolele de menaj ajutand gospodinele sa isi eficientize timpul si sa reduca gradul de efort depus in mod normal in realizarea intregului proces de curatenie!


Despre DACRIS94


DACRIS94.ro este magazinul online care detine produse pentru uz casnic, hotelier, profesional sau pentru igiena personala la cel mai bun raport calitate-pret! Comenzile se realizeaza online direct de pe site prin completarea formularului standard regasit in momentul in care produsul este introdus in cosul pentru cumparaturi! Igiena este un proces esential pentru cei de la Dacris94, motiv pentru care preturile mici ofera clientilor posibilitatea de a cumpara orice articol necesar in locuinta fara a exista dispune de un buget ridicat!

### 

  360 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by