newsletter rss
HotNews.ro
Saprk Onedata final
Foto: webPR.ro

"Platforma Integrata SparkOneData", SMIS 115838 Spark OneData, software inovator dezvoltat in Municipiul Focsani

de admin webPR.ro
Miercuri, 15 Iul 2020 webReleases | IT&C

Spark Consult se apropie de finalizarea proiectului "Platforma Integrata Spark OneData", SMIS 115838, implementat in Municipiul Focsani, judetul Vrancea, in perioada 03.08.2017 - 02.08.2020.

Proiectul a avut ca obiectiv realizarea Spark OneData, prima platforma integrata de tip Big Data din Romania, un instrument deja introdus pe piata de software ce poate fi utilizat de companii private, institutii publice sau in activitati de cercetare, in orice domeniu in care se lucreaza cu cantitati mari de date, cum ar fi medicina, chimie, fizica, social, marketing, constructii, siguranta publica etc.

webRelease: Bonami inaugureaza primul magazin fizic si ofera retur gratuit 365 de zile

de bonamicz webPR.ro
Bonami, magazinul cu mobilier si decoratiuni, pe care majoritatea clientilor il cunosc din mediul online, si-a deschis primul magazin fizic in zona de cumparaturi Cerny Most din Praga, Republica Ceha. Iubitorii designului interior au astfel posibilitatea sa vada gamele, sa incerce produsele, dar si sa comande, sa returneze, sa schimbe sau sa cumpere direct, dintr-un singur loc.

webRelease: Bonami: Vanzari de 6 milioane de euro si previziuni optimiste pentru vara

de bonamicz webPR.ro
In luna aprilie, Bonami, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, a depasit prognoza initiala, realizand vanzari de 6 milioane de euro pe toate pietele unde este prezent, din care 1 milion de euro pe piata din Romania.

webRelease: Bonami vine in sprijinul clientilor sai in perioada pandemiei

de bonamicz webPR.ro
Magazinul online din domeniul home & deco, ce inregistra o cifra de afaceri de 55 de milioane euro in 2019, a crescut cu 10 procente in martie, fata de previziunile initiale. Bonami, cu sediul la Praga, in Republica Ceha, si-a creat in ultima luna cel mai mare stoc de produse din istoria sa si a adaugat un alt spatiu de depozitare.
#SolitarDarSolidar
Foto: BDR Associates

Agenția de comunicare strategică BDR Associates a lansat platforma de discuție #SolitarDarSolidar, #NotTogetherNotAlone

de webPR.ro
Miercuri, 25 Mar 2020 webReleases | Publicitate
Agenția BDR Associates a creat platforma de discuție #SolitarDarSolidar, pentru toți profesioniștii în comunicare și alte categorii profesionale care lucrează acum de acasă, în efortul de susținere continuă a clienților și a partenerilor de afaceri, în contextul crizei produse de Covid-19, la nivel global. Inițiativa este motivată de intenția de a reuni profesioniștii din România și din alte piețe, care sunt nevoiți să lucreze de acasă în această perioadă, într-un demers inspirațional și motivant pentru menținerea activităților în curs, dar și a spiritului creativ și inovator, transformând izolarea într-o oportunitate de comunicare.

Solutie inovatoare de management financiar bazata pe inteligenta artificiala dezvoltata de Prime Dash, se lanseaza pe piata pe data de 27 Aprilie, 2020.

de AnamariaUrsoi webPR.ro

Prime Dash este o colaborare romano-americana, care a dezvoltat in Oradea un ''consultant'' financiar virtual prin care companiile sa poata folosi cele mai noi metode si tehnologii pentru luarea deciziilor financiare si de business.

P&G - CEO Challenge
Foto: Procter & Gamble

Cum să devii CEO în 2 zile

de webPR.ro
25 de finaliști, aleși dintre cei 370 de participanți ai țărilor din Europa de Sud-Est, au participat la Competiția Globală “ P&G CEO Challenge 2020”, organizată la Atena, pe 27 și 28 februarie. Competiția, ajunsă acum la cea de-a 5-a ediție, își propune să testeze capacitatea participanților de a realiza o strategie de afaceri care să rezolve o problemă cu care se poate confrunta o companie în viața reală. Echipa câștigătoare, formată din trei studenți sârbi, a reușit să impresioneze juriul format din manageri P&G și are acum șansa de a reprezenta Europa de Sud-Est în următoarea etapă a competiției, ce va avea loc în Germania, în luna aprilie. Echipa formată din cei trei studenți români s-a situat pe locul al treilea.
SYC
Foto: Adient.com

ADIENT lansează Start Your Career, ediția III: program de internship plătit, într-o companie de top din Ploiești

de webPR.ro
Marți, 18 Feb 2020 webReleases | Industrii
ADIENT TRIM Ploiești invită studenții Universității de Petrol și Gaze să se înscrie la cea de-a treia ediție a programului de internship Start Your Career (SYC), pentru a urma un program de internship plătit, menit să îi ajute să își descopere potențialul și să acumuleze competențe practice. La final, în funcție de performanțele obținute, tinerii pot deveni chiar angajați ai companiei, specializată în producția de tapițerii auto Premium.

webRelease: Bonami - venituri de peste 55 milioane de euro in 2019

de bonamicz webPR.ro
In 2019, Bonami, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, a cumulat venituri de peste 55 de milioane de euro cu 30% mai mari decat in anul anterior. Profitul a atins mai multe milioane de euro si toate cele cinci piete au fost profitabile. Ungaria a inregistrat un nivel record, cea mai noua piata din portofoliul Bonami, lansata in august 2018. Pentru 2020, planul companiei este sa creasca cu 35% si include o serie de investitii.

P&G reinventează experiențele pentru consumatori
Foto: P&G

P&G reinventează experiențele pentru consumatori, la Consumer Electronics Show 2020/ Oral-B, Pampers și P&G Ventures printre brandurile care creează noi tehnologii ce îmbunătățesc experiențele de zi cu zi ale consumatorilor

de webPR.ro
Joi, 16 Ian 2020 webReleases | Industrii
Procter & Gamble (NYSE: PG) a fost prezentă și anul acesta la evenimentul Consumer Electronics Show 2020 (CES), alături de alte companii inovatoare, de top, din întreaga lume. P&G a demonstrat cum combină cunoștințele despre preferințele consumatorilor cu tehnologia de ultimă generație pentru a dezvolta produse inovatoare, conectate, care transformă experiențele de zi cu zi. Evenimentul a avut loc în perioada 7 – 10 ianuarie, în Las Vegas.
ADIENT Ploiesti
Foto: Adient.com

ADIENT TRIM Ploiești formează profesioniștii de mâine prin lansarea unei noi clase de Învățământ Dual

de webPR.ro
Joi, 16 Ian 2020 webReleases | Industrii
ADIENT TRIM Ploiești, lider mondial specializat în producția de tapițerii auto premium și unul dintre primii inițiatori ai învățământului dual în România, va lansa o nouă clasă de Învățământ Dual, în cadrul Liceului Tehnologic “Anghel Saligny”. Cea de a doua clasă se va desfășura în paralel cu cea actuală, dedicată industriei textile și pielăriei, și are disponibile 30 de locuri, 20 pentru calificarea de Confecționer produse textile și 10 pentru calificarea de Mecanic utilaje și instalații în industrie.
ADIENT
Foto: Adient.com

Angajații ADIENT TRIM Ploiești, Moș Crăciun pentru elevii clasei de învățământ dual

de webPR.ro
Miercuri, 18 Dec 2019 webReleases | Industrii
ADIENT TRIM Ploiești a îndeplinit dorințele de Crăciun ale celor 22 de elevi ai clasei de învățământ dual din cadrul Liceului Tehnologic “Anghel Saligny”. Scrisorile emoționante ale copiilor au fost colectate de către profesori și preluate de către angajați, care au devenit ulterior ajutoare ale Moșului.
ADIENT
Foto: Adient.com

ADIENT TRIM Ploiești își caută noi colegi

de webPR.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Actualitate
​ADIENT TRIM Ploiești, companie specializată în producția de tapițerie auto, angajează, începând cu luna ianuarie 2020, un număr de 60 de persoane pentru funcția de confecționer și asamblor articole din textile. Noii angajați se vor alătura unei echipe performante, formată din peste 1.900 de profesioniști, care produc tapițerii pentru scaune auto la cele mai înalte standarde de calitate.

webRelease: Bonami si Touched Romania impreuna pentru campania Daruieste un Craciun Fericit

de bonamicz webPR.ro
Intre 1 si 21 decembrie, magazinul online cu mobilier ai decoratiuni Bonami impreuna cu Asociatia Touched Romania organizeaza o campanie dedicata strangerii de fonduri pentru copiii ce provin din familii monoparentale, cu mame singure, aflate intr-o situatie financiara precara. Campania poata fi accesata aici.

World PR Report 2020: 3.600 de manageri din întreaga lume vorbesc despre reputație și tendințele în comunicare

de webPR.ro
Luni, 18 Nov 2019 Actualitate
Asociația Română de Relații Publice din România (ARRP), membră a Organizației Internaționale a Consultanțelor în Comunicare (ICCO), anunță publicarea Raportului global al ICCO pentru 2020. Raportul conține și o secțiune dedicată reputației, incluzând concluziile sondajului derulat la nivel mondial pe aspecte reputaționale în domeniul comunicării, în rândul a 600 de CEO de companii cu peste 1.000 de angajați.

webRelease - Bonami: recorduri de vanzari in cele doua weekend-uri Black Friday si o noua politica de retur

de bonamicz webPR.ro
Pe durata promotiilor speciale de Black Friday, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, Bonami a inregistrat o crestere cu 40% a vanzarilor fata de anul trecut, acestea ajungand la o valoare de peste 320.000 de euro. De o crestere similara au beneficiat si celelalte pieae unde Bonami este prezent: Cehia, Slovacia, Polonia si Ungaria, valoarea totala a vanzarilor fiind de peste 2 milioane de euro.
Antoine Brun, P&G, Majestatea Sa Margareta, Casa Regala
Foto: BDR Associates

webPR: P&G a devenit Furnizor al Casei Regale a României pentru mărcile Ariel, Fairy, Lenor și Mr. Proper

de BDR Associates
Vineri, 1 Nov 2019 Actualitate
Procter&Gamble prin mărcile sale Ariel, Fairy, Lenor și Mr. Proper devine Furnizor al Casei Regale a României. Titlul a fost înmânat de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, lui Antoine Brun, Managing Director South Eastern Europe Procter & Gamble, în cadrul unei ceremonii care a avut loc, recent, la Palatul Regal.

webRelease: Bonami aniverseaza 3 ani an Romania

de calin111 webPR.ro
Bonami, magazinul online ce comercializeaza produse din zona home & deco si mobilier, aniverseaza 3 ani de prezenta pe piata din Romania. Cu peste 1 milion de utilizatori inregistrati, compania a crescut local cu 60% in 2019. Pentru anul urmator, Bonami asteapta o cifra de afaceri de 13 milioane euro. Pe plan international, compania va atinge anul acesta cifra de 75 milioane de euro, ceea ce reprezinta o crestere totala de 40%.
Bayer - Toamna în Roz
Foto: Bayer

Recomandările specialiștilor: 5 sfaturi pentru un sistem imunitar puternic

de webPR.ro
Marți, 22 Oct 2019 webReleases | Alte Servicii
Schimbarea anotimpurilor, variațiile de temperatură, stresul, oboseala și poluarea ne pun la încercare, zi de zi, sistemul imunitar. Din fericire, mici schimbări ale stilului de viață pot face o diferență importantă, susținând mecanismul de apărare al organismului, astfel încât să ajungem să vedem în roz chiar și zilele ploioase de toamnă.

webRelease: Bonami si ACSIS, misiune indeplinita: toti copiii au primit rechizite la inceputul scolii

de calin111 webPR.ro

În urma campaniei #mamedenota10 desfasurata in luna august, Bonami, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, si ACSIS, Asociatia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala, au strans suma de 3425 lei, din care au fost achizitionate rechizite scolare pentru toti cei 25 de copii integrati in programul de consiliere si sprijin al organizatiei nonguvernamentale. Astfel, clientii Bonami au putut alege sa achizitioneze online obiecte virtuale, cu valori diferite: ascutitoare, penare, ghiozdane, ce reprezentau donatii. Bonami si ACSIS si-au dorit si sa atraga atentia asupra abandonului scolar, acesta fiind al treilea cel mai mare din Europa, potrivit Eurostat

Cuptorul gastronomic - solutia oricarei bucatarii profesionale.

de horeca-iasi webPR.ro
Sâmbătă, 5 Oct 2019 webReleases | Banci / Finante
Tocmai din acest motiv, este important sa mentinem echilibrul in ceea ce privește alimentatia de zi cu zi, sa mancam preparate aromate, pline de savoare, sa ne bucuram de un aport de vitamine si minerale, sa ii oferim organismului nostru toti nutrientii de care are nevoie si sa tinem cont de cantitatile potrivite, pentru a nu ajunge sa consumam mai mult decat avem nevoie.

webRelease: Bonami si ACSIS lanseaza campania #mamedenota10

de calin111 webPR.ro
Pe durata lunii august, magazinul online cu mobilier si decoratiuni Bonami desfasoara, in colaborare cu organizatia ACSIS, o campanie de strangere de fonduri pentru rechizitele necesare inceperii scolii. Linkul campaniei este aici.
MVGB va achizitiona divizia de property management a JLL
Foto: MVGM

MVGM va achiziționa divizia de property management a JLL în Europa continentală, acordul punând bazele unei alianțe între cele două companii

de webPR.ro
Compania olandeză MVGM și firma de servicii profesionale imobiliare JLL anunță astăzi că au ajuns la un acord prin care MVGM va prelua divizia JLL de property management din Europa Continentală, inclusiv echipele specializate în managementul centrelor comerciale, creând astfel un jucător cu prezență în întreaga Europă.
Paragona
Foto: Paragona

Medici specialiști medicină de familie doriți în Marea Britanie/ Cererile pentru a lucra în Hertfordshire și West Essex sunt acceptate până la data de 22 iunie

de HotNews.ro
Marți, 18 Iun 2019 webReleases | Alte Servicii
Medicii specialiști medicină de familie din țările Uniunii Europene sunt căutați pentru a ocupa funcții care se află în zone atractive din Marea Britanie. Medicii specialiști medicină de familie interesați vor beneficia de cursuri de orientare în orașul Piaseczno, în apropiere de Varșovia, începând cu data de 12 august, iar apoi la începutul lunii noiembrie. Doar 70 de posturi mai sunt disponibile pentru medici specialiști medicină de familie în programul de recrutare al Paragona pentru Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie (NHS). Oferta se adresează medicilor din mai multe țări ale Uniunii Europene, printre care România, Bulgaria, Croația, Grecia, Italia, Lituania, Polonia și Spania. Următoarea grupă recrutată va avea ocazia să lucreze în două dintre cele mai atractive zone ale Regatului Unit.
Mon Prof
Foto: Mon Prof

S-a lansat Mon Prof – platforma de învățare și perfecționare a limbii franceze pentru elevi și adulți din întreaga lume/ Cursanții pot învăța limba franceză în doar 6 luni

de webPR.ro
Marți, 11 Iun 2019 webReleases | Educatie
Un nou proiect digital îmbogățește oferta educațională de calitate din România: platforma Mon Prof, www.mon-prof.eu, oferă cursuri de limba franceză, adresate atât consumatorilor din România, cât și celor din întreaga lume, dar și cursuri de limba română pentru expați. Prin intermediul platformei, cursanții beneficiază de învățarea și perfecționarea limbilor franceză și română, dar și de posibilitatea de a-și aprofunda cunoștințele în limba maternă, în acest caz română, respectiv franceză.
Women Community Leadership meeting Varsovia
Foto: WCLM

Women Community Leadership Meeting – lideri de comunități Facebook din Europa Centrală și de Est s-au reunit la Varșovia

de webPR.ro
Vineri, 31 Mai 2019 Oameni
19 femei lideri de comunități Facebook din Europa Centrală și de Est, regiune din care fac parte 400.000 de utilizatori, s-au întâlnit la Varșovia, recent, pentru evenimentul Women Community Leadership Meeting (WCLM). Reuniunea a reprezentat un bun prilej pentru a discuta despre provocările și satisfacțiile de a aduce oamenii împreună, dar și o ocazie de a împărtăși povești și experiențe, atât cu ceilalți participanți, cât și cu reprezentanții Facebook.
Baylab 2019 - Primul ajutor
Foto: Bayer

Peste 6,000 de elevi din România și Republica Moldova au descoperit știința pe înțelesul lor în Laboratorul de Științe Bayer 2019

de webPR.ro
Baylab – Laboratorul de Științe Bayer a întâmpinat și anul acesta peste 6,000 de copii din România și Republica Moldova la cea de-a VI-a ediție a proiectului, desfășurată în perioada 6 – 24 mai în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași și Chișinău. Formatul lansat în premieră în 2019 și-a propus să îi facă curioși atât pe elevii din învățământul primar, cât și pe cei din învățământul gimnazial.
AnveloSHOP
Foto: webPR.ro

Retailerul online AnveloSHOP.ro isi proceseaza comenzile cu sistemele informatice de la Senior Software

de Senior_Software webPR.ro

AnveloSHOP.ro, un retailer online de top de pe piata anvelopelor si jantelor din Romania, si-a imbunatatit intreaga activitate multumita solutiilor informatice de la Senior Software.

Spark OneData115838_15.05
Foto: webPR.ro

SPARK CONSULT IMPLEMENTEAZA PROIECTUL PLATFORMA INTEGRATASPARK ONEDATA- COD SMIS 115838

de SparkOneData115838 webPR.ro

SPARK CONSULT S.R.L., cu sediul in Municipiul Focsani, Strada Vrancei, nr. 39C, judetul Vrancea, si punct de lucru situat in Municipiul Focsani, str. Stefan cel Mare, nr. 15, bloc C2, ap.4, jud. Vrancea, in calitate de Beneficiar, deruleaza in perioada 03.08.2017 - 02.08.2020, proiectul Platforma Integrata Spark Onedata- COD SMIS 115838, in baza Contractului de Finantare cu nr. 57/03.08.2017 incheiat cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale in calitate de Organism Intermediar (OIPSI) si Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene(MDRAPFE) in calitate de Autoritate de Management (AMPOC), pentru Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

webRelease - PRIMER: Solicitam candidatilor la alegerile Europarlamentare sa viziteze fabricile de medicamente din Romania, pentru a intelege problematica grava cu care acestea se confrunta din cauza "taxei clawback"

de webPR.ro
PRIMER - Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania - care reuneste 18 situri de fabricatie din tara - atrage atentia candidatilor la alegerile Europarlamentare ca "taxa clawback" - o taxa pe cifra de afaceri introdusa in 2009 si aplicata exclusiv producatorilor de medicamente - a crescut in medie in anul 2018 cu peste 16% fata de anul 2017 si cu 45% fata de anul 2016, in vreme ce vanzarile de medicamente fabricate in tara au stagnat sau au scazut.
Storyvision
Foto: BDR Associates

Celebrarea Eurovision Song Contest împreună cu fanii, pe Facebook

de webPR.ro
Marți, 14 Mai 2019 Actualitate
Anul trecut, fanii din întreaga lume au văzut-o pe cântăreața israeliană Netta Barzilai ridicând trofeul Eurovision Song Contest, ea devenind câștigătoarea celui mai mare eveniment muzical live din lume. Acesta a reprezentat un moment care a declanșat conversații intense pe Facebook, între grupurile de fani Eurovision Song Contest și alți utilizatori care au animat platforma cu videoclipuri, reacții și momente preferate ale evenimentului din 2018.
Baylab - editia VI
Foto: webPR.ro

webRelease: Baylab, ediția VI: un nou format, aceeași experiență educațională de top

de webPR.ro
Baylab - Laboratorul de Științe Bayer - își redeschide porțile începând din 6 mai, în România și Republica Moldova. Formatul ediției de anul acesta, în premieră la nivel național, oferă elevilor din învățământul primar și gimnazial oportunitatea de a lua parte la o experiență educațională de top. Înscrierile se pot face pe site-ul proiectului, www.baylab.bayer.ro, iar participarea este gratuită.
Document-page-001
Foto: webPR.ro

Spark Consult implementeaza proiectul Platforma Integrata Spark OneData Cod SMIS 115838

de RuxandraMiuti webPR.ro
Miercuri, 15 Mai 2019 webReleases | Banci / Finante
afini-finteusu-mare
Foto: webPR.ro

Materialul saditor de afin - primul pas in intelegerea infiintarii unei ferme de afini

de Stefan George webPR.ro
Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stim inainte de lansarea unei astfel de afaceri cu afini.

Portal de promovare firme de inchirieri toalete ecologice

de OdinMedia webPR.ro
Miercuri, 8 Mai 2019 webReleases | Publicitate
Toaleta-Ecologica.com se ocupa de promovarea in mediul online al firmelor ce inchiriaza sau vand toalete ecologice/toalete ecologice de lux.
Angajatori de Top
Foto: Catalyst Solutions

webPR: Primul oraș virtual – Orașul Joburilor: 160 de companii și peste 9000 de oportunități de carieră la Angajatori de TOP Virtual

de webPR.ro
Joi, 25 Apr 2019 Evenimente
Până pe 5 mai 2019, pe www.hipo.ro are loc cea de-a 13 - a ediție a târgului de joburi Angajatori de TOP Virtual. Proiectul reunește 160 de angajatori și 9000 de oportunități de carieră.
Ronexprim_1
Foto: webPR.ro

Motivele pentru care Ronexprim este inca din 1991 lider pe piata romaneasca de aparate de masura

de ronexprim webPR.ro

Ronexprim beneficiaza de certificari ISO, politici ireprosabile de confidentialitate, protectia mediului si SMI, iar toti angajatii sunt instruiti conform filosofiei fondatorului Mircea Stoian, care le-a insuflat acestora principalele valori ale companiei.

Berea-medicament

de MoreThanPub webPR.ro
Marți, 23 Apr 2019 webReleases | Sanatate

Desi este mai greu sa te indragostesti de gustul lui, ghimbirul este printre cele mai sanatoase condimente de pe planeta, plin de substante nutritive si compusi bioactivi. Stiind ca face parte din categoria condimentelor, parca ti-e greu sa il asociezi cu o bautura precum berea. Cu toate acestea, popularitatea berii cu ghimbir a inceput sa creasca in intreaga lume, inclusiv la noi in tara. Nu numai ca este o bautura racoritoare si versatila, dar aduce si beneficii pentru sanatate!

Dev<Talks/> 16 Mai
Foto: Catalyst Solutions

webPR: Peste 1500 de participanți sunt așteptați la ediția aniversară numărul 5 a evenimentului DevTalks Cluj-Napoca

de webPR.ro
Joi, 25 Apr 2019 Evenimente
DevTalks, cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor și pasionaților de tehnologie din România, revine în Cluj-Napoca cu ediția aniversară numărul 5, pe 16 mai, la Cluj Innovation Park, CREIC.

Bijuteriile handmade, un must-have pentru tinutele de primavara!

de janettebijuterii webPR.ro
Luni, 8 Apr 2019 webReleases | Beauty
Stilul feminin este diferit in functie de anotimp, trend si evident de preferintele proprii, insa daca este ceva care sa ne inspire, primavara este fara doar si poate una dintre cele mai mari surse de inspiratie, atat pentru marii design-eri cat si pentru noi, iubitoarele de moda.
logo fotoviva
Foto: webPR.ro

FOTOVIVA Ploiesti - pentru o nunta cu amintiri memorabile

de fotoviva webPR.ro
Sâmbătă, 13 Apr 2019 webReleases | Beauty

Pentru multi dintre noi, nunta este evenimentul cel mai asteptat si in care se investeste cel mai mare efort si cele mai multe emotii.

De aceea amintirea zilei celei mari trebuie sa dainuie in cea mai frumoasa forma posibila, iar fotografiile de nunta trebuie sa fie mereu fresh si sa ne trezeasca aceleasi sentimente oricand am rasfoi albumul foto de nunta. Tehnologia va evolua, stilurile fotografice se vor schimba si se vor adapta la moda vremurilor ce vor veni. Dar eleganta clasica, zambetele sincere, sentimentele si voia buna vor fi perene. Ne-am dori, cu siguranta, ca atunci cand ne vor rasfoi albumul cu fotografii de nunta, copiii si nepotii nostri sa se bucure alaturi de noi.

jucarii-copii-montessori
Foto: webPR.ro

Jucariile Montessori, cele mai bune cadouri pentru bebelusi si copii

de Stefan George webPR.ro
Joi, 4 Apr 2019 webReleases | Educatie

Copiii de orice varsta iubesc joaca prin invatare, cu ajutorul acestor jucarii unice


Despre utilizarea responsabila a serviciilor financiare la liceu

de JA Romania webPR.ro
Miercuri, 27 Mar 2019 webReleases | Educatie

1.500 de liceeni beneficiaza gratuit de educatie pentru utilizarea responsabila a serviciilor financiare, in a doua editie a proiectului JA Credite inteligente.

Voluntarii KRUK participa la activitati la clasa si de tip job shadow, impartasind elevilor din experienta lor profesionala.

Sare de mare si 9 legume. Atat.

de MoreThanPub webPR.ro
Miercuri, 27 Mar 2019 webReleases | Banci / Finante

Azi totul se misca in jurul nostru cu o viteza coplesitoare pe care nu ne-am fi imaginat-o acum cativa ani. Cu toate acestea, parca mai mult decat oricand, suntem in cautarea autenticului si a naturalului. Iar cand vorbim de mancare, desi ne place sa experimentam delicatesele bucatariilor orientale sau occidentale, referinta ramane „ca la mama acasa”.

jucarii-de-indemanare-copii
Foto: webPR.ro

Manutele si ochii pe jucarii! Totul despre jocurile de indemanare pentru copii

de Stefan George webPR.ro
Luni, 18 Mar 2019 webReleases | Educatie
Pot fi jocurile o metoda de educatie si de dezvoltare a abilitatilor celor mici? Iata raspunsul:
Ocean Fish 1
Foto: webPR.ro

webPR Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

de Senior_Software webPR.ro
Joi, 14 Mar 2019 webReleases | Industrii

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi.

Redoxon TripleAction
Foto: BDR Associates

Redoxon® Triple Action oferit de Bayer reunește vitamina C, vitamina D și zincul pentru susținerea unui sistem imunitar sănătos

de webPR.ro
Pentru a sprijini activ rețeaua complexă de țesuturi, organe, celule și substanțe chimice care protejează corpul uman împotriva factorilor externi și amenințărilor interne, Bayer a dezvoltat Redoxon® Triple Action, combinând beneficiile asupra imunității ale vitaminei C, vitaminei D și zincului. Împreună cu un stil de viață sănătos, care include exerciții fizice și o alimentație corespunzătoare, Redoxon® Triple Action poate ajuta la susținerea unui sistem imunitar sănătos pe tot parcursul anului. Redoxon® Triple Action este disponibil în prezent în farmacii și se adresează adulților și copiilor peste 12 ani.
cifra de afaceri senior software 2018 m
Foto: webPR.ro

webPR Afacerile Senior Software au crescut cu 28%

de Senior_Software webPR.ro
Joi, 21 Mar 2019 webReleases | IT&C

Senior Software a incheiat anul 2018 cu o crestere de 28% a cifrei de afaceri si a inceput 2019 cu lansarea unei noi versiuni pentru SeniorERP, cel mai cautat sistem din portofoliu. Tot anul trecut, furnizorul a implementat solutii moderne, customizate dupa nevoile de business, in companii precum Libris.ro, Ocean Fish, TeraSteel, Royal Computers si nu numai.

P&G CEO Challenge
Foto: P&G

webPR Ce înseamnă să fii CEO-ul P&G timp de 2 zile?

de webPR.ro
5 studenți români au participat la Competiția Globală "CEO Challenge 2019", proiect organizat de P&G, începând din 2016, pentru tinerii din întreaga lume. Echipa câștigătoare, formată dintr-un student din Serbia, unul din România și unul din Grecia, a reușit să impresioneze juriul format din managerii P&G și va reprezenta Europa de Sud-Est în următoarea rundă a competiției, care se va desfășura la Istanbul, în luna aprilie.
Atma-Grup-erp si bi
Foto: webPR.ro

webPR Atma Grup si-a automatizat procesele de ofertare si raportare cu solutiile Senior Software

de Senior_Software webPR.ro
Joi, 28 Feb 2019 webReleases | Industrii

Atma Grup, distribuitor de scule de prelucrare prin aschiere si consumabile industriale, si-a inlocuit vechiile aplicatii cu un pachet unic de sisteme software pentru gestionarea resurselor si eficientizarea proceselor de raportare si analiza.

usborne banner(1)
Foto: webPR.ro

Cartile editurii britanice Usborne, de acum si in libraria online Cartemma

de Stefan George webPR.ro
Vineri, 8 Mar 2019 webReleases | Educatie
Peste 40 de ani de experienta, in slujba copiilor si parintilor din peste 100 de tari:
protein-house-proteine-romania
Foto: webPR.ro

webPR Topul celor mai bune proteine pentru bodybuilding

de Stefan George webPR.ro
Miercuri, 27 Feb 2019 webReleases | Alte Servicii
Stiai poate ca proteinele din zer sunt o sursa excelenta de proteine, cu foarte putine grasimi si carbohidrati, in general sub 2 grame per servire. Insa la cat de multe branduri si produse sunt astazi pe piata, cum poti sa fii sigur ca faci cele mai bune alegeri? Articolul de azi a incercat sa ofere raspunsul la aceasta intrebare, folosind mai multe surse de incredere, din cele mai populare clasamente top 10.
infografic-profesii-digitale
Foto: webPR.ro

Educatie pentru orientare profesionala disponibila pentru 700 de liceeni, prin modulul Profesii digitale

de JA Romania webPR.ro
Luni, 11 Mar 2019 webReleases | Educatie
Peste 700 de liceeni din Bucuresti, Cluj si Timis vor beneficia in mod gratuit de educatie pentru orientare profesionala, prin intermediul modulului blended learning Profesii digitale.
electrostimulare
Foto: webPR.ro

Ce fel de cercetari exista pana acum in tratamentul cu electrostimulare?

de elenadobre2017 webPR.ro
Joi, 7 Mar 2019 webReleases | Sanatate
Cercetari se fac constant, atat in tratamentul cu electrostimulare, cat si in alte proceduri similare de remodelare corporala. Cercetarea inseamna rezultatele fiecarui pacient. Nu asocia acest lucru cu experimentul.
KM0469
Foto: webPR.ro

Oferta de smartwatch-uri Kruger&Matz se extinde cu modelul SmartKid

de AndreeaViciu webPR.ro

Kruger&Matz are acum in oferta un smartwatch ce ii va ajuta pe parinti sa aiba grija de copii chiar cand sunt departe. Ceasul SmartKid este dotat cu modul GPS, care impreuna cu aplicatia dedicata iti vor permite sa afli locatia, dar sa si stabilesti zona de siguranta pentru copilul tau.

apiland
Foto: webPR.ro

ApiLand a redus timpul de procesare a comenzilor cu pana la 40% cu sistemele Senior Software

de Senior_Software webPR.ro
Vineri, 22 Feb 2019 webReleases | IT&C

ApiLand a redus timpul de procesare a comenzilor cu 40% si a obtinut o transparenta mai mare asupra datelor companiei. Furnizorul de produse apicole a investit in solutiile ERP si SeniorVisualBI pentru a-si eficientiza activitatea, dar si pentru a sustine planurile de extindere internationala a business-ului.

Unic in Romania! Ohvaz isi deschide primul magazin intr-un centru comercial premium

de Ohvaz webPR.ro
Miercuri, 20 Feb 2019 webReleases | Alte Servicii

Gustarile delicioase Ohvaz au de acum propriul magazin situat in incinta Mall Promenada, la etajul 2. Pentru a veni in sprijinul clientilor, magazinul virtual a fost transformat intr-un one-stop-shop, de unde clientii pot cumpara dintr-un singur loc produsele preferate.

Painea care ne insanatoseste

de MoreThanPub webPR.ro
Joi, 21 Feb 2019 webReleases | Media

Originara din Egipt, unde a fost creata acum cca 3.500 ani, painea cu maia are multe beneficii pentru sanatate. Maiaua este un produs din faina si apa care fermenteaza indelung cu ajutorul unor bacterii numite Lactobacillus ce consuma zaharul si formeaza gaze de dioxid de carbon si hidrogen. Maiaua este saraca in drojdie, comparativ cu drojdia comerciala. Folosirea drojdiei comerciale este o metoda rapida de dospire, dar inferioara din punct de vedere nutritional. In urma fermentarii acesteia rezulta alcool, valoarea nutritiva a cerealelor folosite scazand si painea fiind greu de digerat. Pe cand painea cu maia ofera o calitate superioara, asigura un panel nutritional benefic si un gust deosebit. Un alt avantaj este acela ca, spre deosebire de painea obtinuta cu drojdie comerciala care se altereaza repede, painea cu maia continua pentru mai multe zile sa se imbunatateasca nutritiv fiindca drojdia naturala din interiorul ei inca mai lucreaza. In plus, atat aroma, cat si textura sunt superioare, coaja painii cu maia fiind mai crocanta, iar miezul mai elastic si aerat.

Transforma-ti afacerea intr-o solutie inteligenta cu noile echipamente horeca!

de horeca-iasi webPR.ro
Echipamente Discount cu o experienta de 14 ani in consultanta privind realizarea fluxurilor tehnologice pentru bucatarii, spalatorii, curatatorii, fast-food, pizzerii, catering si industria alimentara: cuptor gastronomic, calandru, Fast-food, Brutarii,Patiserii, Cofetarii.

webPR - PRIMER: “Singura solutie pentru rezolvarea problemelor grave legate de vaccinare este ca Romania sa aiba propria fabrica de vaccinuri"

de webPR.ro
Marți, 29 Ian 2019 webReleases | Sanatate
PRIMER: “Singura solutie pentru rezolvarea problemelor grave legate de vaccinare este ca Romania sa aiba propria fabrica de vaccinuri. Odata cu cresterea pericolului si gravitatii epidemiilor la nivel global dependenta de vaccinul importat, care este insuficient, este periculoasa pentru pacientii romani.”.
Todoceram
Foto: webPR.ro

webPR Todoceram si-a fluidizat procesele interne si accesul la informatie cu solutiile Senior Software

de Senior_Software webPR.ro
Todoceram si-a fluidizat procesele interne si a imbunatatit transparenta informatiilor cu un pachet unic de sisteme software. Distribuitorul national de placi ceramice si obiecte sanitare din Bihor a implementat solutiile integrate ERP si BI de la Senior Software.

webRelease: Mario Frangoulis in premiera in Romania

de indie.life webPR.ro
Marți, 20 Nov 2018 webReleases | Cultura

Tenorul Mario Frangoulis canta in premiera in Romania la Sala Palatului anul viitor, pe 20 aprilie, intr-un concert extraordinar alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti. Din concert nu vor lipsi piese celebre precum Hijo de la Luna, Nights in White Satin (Notte di Luce) sau Vincero Perdero. Biletele intra in vanzare incepand de astazi pe www.entertix.ro. Un eveniment organizat de 3G Enterprise Creative.

koh-i-noor-logo
Foto: webPR.ro

Koh-I-Noor Romania are vanzari online mai mari cu 81% dupa utilizarea platformei E-commerce

de Senior_Software webPR.ro
Joi, 1 Nov 2018 webReleases | IT&C

Koh-I-Noor Hardtmuth Romania a implementat solutia E-commerce de la Senior Software pentru a-si integra magazinul online cu sistemul SeniorERP existent deja in companie. Cu noua platforma, vanzarile Koh-I-Noor au crescut cu 81%, iar numarul de clienti este mai mare cu 140%.

Sacosa cu minte
Foto:

webRelease: Din ianuarie 2019, se interzice total comercializarea pungilor de transport din plastic subțire și foarte subțire / Ce este Sacoșa cu minte

de Oti Group HotNews.ro
Joi, 20 Dec 2018 webReleases | Economie
Oti Group, unul dintre principalii jucători din piața produselor de menaj, curățenie și unică folosință, a lansat gama de produse biodegradabile și compostabile Oti Green, venind în întâmpinarea clienților care doresc să protejeze mediul înconjurător și aliniindu-se astfel tendințelor globale de reducere a consumului de materiale plastice.
Community voting-4
Foto: webPR.ro

Zeci de tineri concureaza pentru a-si transforma ideile in afaceri pentru Romania viitorului

de Sorinac webPR.ro
Luni, 22 Oct 2018 webReleases | Educatie
Future Makers, program educational de antreprenoriat pentru tineri sustinut de Global Shapers Bucharest si Social Innovation Solutions va invita la vot. Pana pe 31 octombrie, pe platforma dedicata competitiei, puteti alege sa sustineti una dintre cele 29 de echipe de tineri si ideile lor pentru Romania viitorului.
zebra
Foto: webPR.ro

Senior Software a devenit Premier Business Partner Zebra Technologies

de Senior_Software webPR.ro
Vineri, 19 Oct 2018 webReleases | IT&C

Senior Software, furnizor de sisteme software pentru managementul afacerii, a devenit Premier Business Partner pentru Zebra Technologies, liderul mondial in productia si furnizarea de solutii mobile enterprise.

Swiss Education Group IntegralEdu
Foto: Integral Edu

webPR: Studiile în industria ospitalității. O nouă tendință educațională de top la nivel internațional

de webPR.ro webPR.ro
Luni, 29 Oct 2018 webReleases | Educatie
În prezent, 1 din 11 joburi este legat de industria ospitalității. Aflată în continuă creștere, aceasta reprezintă 9% din PIB-ul mondial. Conform unor studii recente, industria ospitalității a crescut în popularitate cu 54%, odată cu preferința studenților pentru îmbinarea teoriei cu experiența practică, ceea ce definește această industrie.
686276l-640x0-w-eb2a7952
Foto: webPR.ro

Noul Aspirin® Plus C Forte -€“ actioneaza rapid impotriva simptomelor cauzate de raceala si gripa

de AndreeaCalina webPR.ro
Miercuri, 17 Oct 2018 webReleases | Sanatate
Aspirin® Plus C Forte contine vitamina C (acid ascorbic) si, astfel, ajuta la sustinerea sistemului imunitar care are nevoie de aceasta pentru a functiona la nivel optim si a lupta contra patogenilor.
terasteel1
Foto: webPR.ro

webPR TeraSteel a implementat APS, softul pentru planificarea productiei

de Senior_Software webPR.ro
Joi, 22 Nov 2018 webReleases | IT&C

TeraSteel a achizitionat sistemul pentru planificarea productiei (APS) de la Senior Software iar angajatii companiei opereaza cu un grad de eficienta crescut. Cu o cifra de afaceri de 37 milioane de euro, TeraSteel foloseste cu succes noul sistem in cele 2 fabrici din Romania si din Serbia.

Angajatori de Top
Foto: Catalyst Romania

webPR 200 de angajatori din Timișoara și București recrutează intens în această toamnă

de webPR.ro
Miercuri, 17 Oct 2018 webReleases | Educatie
Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare targ de cariera din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3 evenimente: Timișoara, București și prin ediția virtuală care va avea loc la nivel național.
MR.Carey-Baiatul de pe pod
Foto: Editura Nemira

webPR ARMADA : un nou imprint Nemira dedicat literaturii science fiction, fantasy & thriller

de webPR.ro
Luni, 15 Oct 2018 webReleases | Cultura
​Nemira lansează pe 15 octombrie un nou proiect editorial: ARMADA, un imprint dedicat literaturii science fiction, fantasy și thriller. Armada va oferi cititorilor în fiecare lună cele mai noi cărți de science fiction, fantasy și thriller în ton cu piața de carte internațională, dar și autori consacrați mereu actuali pentru noile generații de cititori în colecția Armada Clasic. Cărțile vor avea un design nou, comercial, fresh și atractiv.
ADIENT Ploiesti 15 ani
Foto: Adient.com

webPR ADIENT TRIM Ploiești, 15 ani de excelență în domeniul tapițeriilor auto Premium

de webPR.ro
Luni, 15 Oct 2018 webReleases | Auto & Moto
ADIENT TRIM Ploiești, lider internațional în producția de tapițerie pentru scaune auto premium și unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Prahova, împlinește 15 ani de activitate pe piața din România. Cei peste 1.900 de profesioniști, care au oportunitatea de a-și dezvolta cariera într-o fabrică de referință pentru produse de cea mai înaltă calitate la nivel internațional, sărbătoresc azi o istorie scrisă cu spirit inovator, perseverență și spirit de echipă.
Bursa Cititor
Foto: Editura Nemira

webPR Bursa Nemira – cărți pe viață pentru elevi, ediția 2018

de webPR.ro
Marți, 9 Oct 2018 webReleases | Cultura
Editura Nemira anunță organizarea celei de-a doua ediții a Bursei de cititor Nemira, un proiect concurs, care răspunde nevoii sociale de a educa prin lectură, de a promova cultura scrisă și obișnuința de a citi de plăcere. Proiectul se va desfășura în perioada 8 octombrie – 13 decembrie 2018, iar pentru înscrierea în concurs participanții trebuie să trimită un eseu pornind de la tema: Citim și călătorim prin imaginație.
Ioana Ciudin Aug 2018 v2
Foto: webPR.ro

Ioana Ciudin este noul Managing Director iProspect

de Romanita Oprea webPR.ro
Marți, 18 Sept 2018 webReleases | Publicitate

Cu 15 ani de experienta in piata de marcomm din Romania, Ioana Ciudin a devenit din luna august noul Managing Director al agentiei de digital performance iProspect, parte din Dentsu Aegis Network Romania. 

ECDL_Scoala_WebBanner_400x400px
Foto: webPR.ro

Competentele IT obligatorii la scoala. Concurs ECDL. #BackToSchool

de ecdlromania webPR.ro
Luni, 10 Sept 2018 webReleases | Educatie

Computerele si Internetul ofera oportunitati uriase pentru o invatare mai buna. Cheia pentru a profita de aceste oportunitati sunt competentele digitale si astfel, este esential ca elevii si profesorii sa isi dezvolte abilitati ITC solide, pentru a beneficia de tehnologie.

WEF
Foto: Integral Edu

webPR Ce trebuie să știi atunci când îți alegi domeniul de studiu și facultatea în străinătate

de webPR.ro
Marți, 18 Sept 2018 webReleases | Educatie
Se spune că în viață e bine să faci ce-ți spune inima, să îți urmezi pasiunea, visul, pentru că asta te face fericit la drum lung. Însă atunci când îți alegi domeniul de studiu trebuie să ai în vedere cum îmbini pasiunea cu veniturile pe care le vei avea după absolvire. Din acest motiv este este bine să bine să te asiguri că ești la curent cu ce se întâmplă pe piața muncii și că așteptările tale sunt conforme cu realitatea.
Ajungem_MARI
Foto: ajungemmari.ro

webPR “Învață-mă să citesc!” – Fii voluntar pentru copiii din centre de plasament! -

de webPR.ro
Luni, 17 Sept 2018 webReleases | Educatie
​În centrele de plasament sunt mulți copii și adolescenți care au nevoie de încurajare să învețe și să își găsească drumul în viață. Programul educațional Ajungem MARI caută până pe 23 septembrie voluntari pentru 2000 de copii din București și din 24 de județe.
poster-transenerg
Foto: webPR.ro

Workshop dedicat energiilor fotovoltaice prin proiectul TRANSENERG

de icpeca webPR.ro

ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE-CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

CBRE este consultant de inchiriere pentru proiectul Willbrook Platinum Business & Convention Center

de United webPR.ro
Luni, 13 Aug 2018 webReleases | Imobiliare

Willbrook Platinum Business & Convention Center, proiect dezvoltat de compania britanica Willbrook International, este complexul de birouri cu cel mai mare centru privat de conferinte din Romania.


CROP 2 marc small
Foto: webPR.ro

Marc Bortun este noul director de creatie al Rusu+Bortun Brand Growers

de Romanita Oprea webPR.ro
Vineri, 17 Aug 2018 webReleases | Publicitate

Incepand din aceasta luna, Marc Bortun, co-owner Rusu+Bortun, devine si directorul de creatie al agentiei. Astfel el va coordona toate proiectele, din punct de vedere creativ, pentru portofoliul de conturi compus din: Orange, Europa FM, Bittnet, Avia Motors, OroToro, Yasou, OSHO Restaurant, Mega Image, Ing Tech, Carturesti, Mandy Foods, Bursa Binelui BCR, Sports Hub (Cristina Neagu, Mihai Leu, Ana Maria Branza), Trutzi, The Institute, United Way, Equatorial (Vrunners.com), On Pharma, Patru Maini, Apollo111, Tiriac Energy, OLX Grup, Stratulat Albulescu, Inventure (francize.ro). 

MediHelp International lanseaza campania Tu ai un partener de incredere pentru sanatatea ta?

de Nomade Communication webPR.ro
Joi, 16 Aug 2018 webReleases | Asigurari
MediHelp International deruleaza in perioada iulie - septembrie 2018, o campania de constientizare Tu ai un partener de incredere pentru sanatatea ta? pentru a semnala necesitatea unei vieti sanatoase. Scopul actiunii este acela de a atrage atentia romanilor asupra importantei starii lor de sanatate si asupra investitiei necesare in procesul de prevenire a afectiunilor medicale. 
Duster Trip
Foto: 100Tracks

webPR Duster Trip 2018 s-a încheiat pe Semenic

de webPR.ro
Luni, 30 Iul 2018 webReleases | Auto & Moto
Anul acesta între 19 și 21 iulie, s-a desfășurat tura de offroad "Duster Trip", organizată de 100Tracks, cu sprijinul Dacia România. Duster Trip este un proiect care se adresează posesorilor de autoturisme Dacia Duster, dornici de a cunoaște și o altfel de Românie, mai puțin accesibilă publicului larg. Conceptul presupune trei zile de aventură 4x4 cu Dacia Duster, campare la cort și îndemânare la volan pe teren accidentat.
implanturi_dentare_dr
Foto: webPR.ro

De ce sa apelezi la Clinicile Dr. Leahu pentru un tratament cu implant dentar

de cliniciledrleahu webPR.ro
Miercuri, 11 Iul 2018 webReleases | Sanatate
Indiferent de complexitatea cazului tau, trebuie sa stii ca acum exista solutii in materie de tratamente cu implant dentar pentru orice problema!
02 The Place_afis
Foto: webPR.ro

Dupa succesul comediei Perfetti sconosciuti, un nou film de Paolo Genovese: mister in The Place / Localul #13iulie

de Anca Romanescu webPR.ro
Joi, 12 Iul 2018 webReleases | Cultura
Un necunoscut, o cafenea, nevoia de miracole. Dupa succesul pe care comedia Perfetti sconosciuti / Complet necunoscuti l-a avut in Romania, regizorul italian Paolo Genovese revine cu The Place / Localul, un film despre cat de departe suntem dispusi sa mergem pentru a obtine ceea ce vrem. Inspirat de serialul fantastic Booth at the End (SUA), The Place / Localul intra in cinematografe in 13 iulie, distribuit de INDEPENDENTA FILM

Alevia estimeaza o crestere a cifrei de afacere cu pana la 10% pentru 2018

de alexandra.barbu webPR.ro
Miercuri, 18 Iul 2018 webReleases | Sanatate
Compania a obtinut o cifra de afaceri de 5.500.000 de euro in 2017. Alevia, compania romaneasca specializata in productia de suplimente alimentare si ceaiuri, a inregistrat in anul 2017 o cifra de afaceri in valoare de 5.500.000 de euro si o crestere cu 10% mai mult fata de valoarea inregistrata in 2016 generand un profit in valoare de peste 600.000 euro. Pentru anul in curs, compania estimeaza o crestere cu pana la 10% a cifrei de afaceri.
Planul de asigurare medicala -€“ element cheie in motivarea angajatilor

de Nomade Communication webPR.ro
Miercuri, 18 Iul 2018 webReleases | Asigurari

        Gallup si alte companii independente care au efectuat diferite studii cu scopul de a identifica factorii care ii ajuta pe angajati sa fie motivati si performanti la locul de munca. Cercetarile au revelat faptul ca 8 din 10 angajati sunt demotivati, lipsindu-le pasiunea si dorinta de a-si atinge potentialul profesional maxim. Asadar, dificila misiune a managerilor si antreprenorilor este aceea de a descoperi conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a determina membrii echipei sa isi atinga obiectivele profesionale. 

KV Tiger[1]
Foto: webPR.ro

Tiger, Ruby si DDB Romania scot tigrul din tine

de Romanita Oprea webPR.ro

DDB Romania semneaza cea mai noua campanie pentru bautura energizanta Tiger, a carei protagonista este celebra cantareata Ruby.  

20180708_143221_resized
Foto: webPR.ro

Cinci sportivi din Lotul National de Paraclimbing au urcat pe podium la Paraclimbing Master din Imst - Austria

de Romanita Oprea webPR.ro
Joi, 19 Iul 2018 webReleases | Sport

Alin Georgian Cojoaca, Razvan Nedu, Cosmin Florin Candoi, Alexandru Mihai Simion si Robert Andrei Al-Radi sunt cei cinci romani care au urcat pe podiumul competitiei internationale Paraclimbing Master din Imst, Austria, ce a avut loc in perioada 7-8 iulie 2018. Participantii fac parte din Lotul National de Paraclimbing, coordonat si antrenat de Climb Again.

poster_avanpremiera_DokStation_Tom Waits
Foto: webPR.ro

Avanpremiera DokStation 2018: documentarul Tom Waits - Tales from a Cracked Jukebox, proiectat la DESCHIS Gastrobar

de DokStation webPR.ro
Marți, 24 Iul 2018 webReleases | Cultura

Tom Waits este unul din cei mai originali muzicieni din ultimii 50 de ani. Cunoscut pentru vocea sa grava si pentru melanjul eclectic de stiluri muzicale, artistul este una din cele mai enigmatice si influente figuri ale muzicii moderne.

20180705_210825
Foto: webPR.ro

Primul magazin Dyson s-a deschis pe Lipscani 68

de yenixoace webPR.ro

Primul magazin din Romania cu produse Dyson s-a deschis in Centrul Vechi, pe strada Lipscani 68, vizavi de Cartures™ti Carusel. Magazinul este deschis zilnic intre orele 12:00 - 20:00. Distribuitorul oficial in Romania al celebrei companii britanice Dyson este GBR International.

Pe langa aspiratoarele cu/fara fir, umidificatoarele si purificatoarele de aer sau uscaƒtoarele de masini/par Dyson, in magazinul de pe Lipscani 68 putet›i gasi o multime de alte gadget-uri, electronice s™i accesorii de la companii de top precum.

Mobila LEMS
Foto: LEMS

[P] Vară de vis cu reduceri la mobila LEMS

de webPR.ro
Marți, 3 Iul 2018 webReleases | Imobiliare
Dacă ești în căutarea unui mobilier de calitate și la un preț accesibil, atunci nu lăsa să treacă vara fără să profiți de reducerile la mobila din magazinele LEMS! Împlinește-ți un vis și nu rata să faci o vizită în oricare dintre magazinele LEMS pentru a te putea convinge de accesibilitatea și designul modern al mobilei pentru living.

6 cele mai bune practici de punere in aplicare a unui sistem CRM

de MihaCRM webPR.ro
Solutiile pentru managementul relatiilor cu clientii (CRM) continua sa evolueze, devenind din ce in ce mai usor de folosit si de personalizat.  Astfel, daca esti in cautarea unei solutii de organizare pentru afacerea ta, ai nevoie de un sistem CRM.
perind2
Foto: webPR.ro

Perind isi dezvolta afacerea cu un pachet de solutii software unic in Romania

de Senior_Software webPR.ro
Vineri, 15 Iun 2018 webReleases | IT&C
Perind, lider national in productia de maturi si articole de periaj,  implementeaza o suita completa de sisteme software pentru a sustine dezvoltarea afacerii. Compania a ales un pachet unic de solutii pe piata din Romania, iar echipa noastra lucreaza la customizarea acestora, in functie de nevoile clientului.

Print supply chain management in retail si FMCG

de Nomade Communication webPR.ro

Agentia de Print a fost unul dintre partenerii conferintei "€žTAG- a Retail & FMCG conference for the modern world" organizata pe 13 iunie de BusinessMark. 

Art Festin Fagars 2018
Foto: ArtFest
Articol webPR

Un festin cultural în inima României, între 21-24 iunie 2018

de webPR.ro
Marți, 19 Iun 2018 webReleases | Cultura
Primăria Municipiului Făgăraș și Asociația Artraising invită  iubitorii de frumos să se bucure de Art Festin Făgăraș, un adevărat festin cultural găzduit de Cetatea Făgărașului și Casa de Cultură a Municipiului Făgăraș, între 21 și 24 iunie 2018.

Domeniul serviciilor de transfer aeroport este in continua dezvoltare in Romania

de Nomade Communication webPR.ro

IBIS World a publicat la finalul anului 2017 un studiu realizat in USA potrivit caruia, companiile care realizeaza transferuri de la si spre aeroport se confrunta cu o competitie in crestere a serviciilor independente de transport, precum Uber sau car sharing. In aceste conditii se observa o scadere a veniturilor alocate de companii pentru transferuri, cu toate ca numarul calatoriilor cu avionul a crescut.

afis Show Dogs
Foto: webPR.ro

'Operatiunea ham-ham', acum in cinematografe

de SwissPlan.Biz webPR.ro
Marți, 12 Iun 2018 webReleases | Showbiz
In luna copiilor, surprizele cinefile pentru cei mici nu se lasa asteptate. Noua comedie de aventura Show Dogs / Operatiunea ham-ham, un film politist pentru intreaga familie, ne introduce in fascinantul univers al agentilor canini - jucausi, amuzanti, dar si foarte inteligenti si abili atunci cand au o misiune de indeplinit! Debordand de actiune si umor, filmul s-a lansat in avanpremiera pe 19 mai 2018, iar din 25 mai a.c. ruleaza in cinematografele din toata tara atat in varianta subtitrata, cat si in cea dublata in limba romana.
Brand Trainers Promovarea Evenimentelor
Foto: webPR.ro

Brand Trainers lanseaza seria workshopurilor pe segmentul branding si comunicare de marketing

de BrandTrainers webPR.ro
Joi, 7 Iun 2018 webReleases | Educatie

Pe 14 IUNIE ai acces la Smart Suport Hub!  BRAND TRAINERS si SMART Suport Hub organizeaza seminarul pe tema  "Promovarea evenimentelor in social media"


Turneu caritabil
Foto: Jeans4Dreams
Articol webPR

Regulament inedit la un turneu de volei pe plajă cu scop caritabil

de webPR.ro
Joi, 7 Iun 2018 webReleases | Sanatate
Sunt medici, avocați, ingineri, psihologi sau lucrează la multinaționale și îi unește o pasiune comună, voleiul. Unii dintre ei ar fi putut juca în echipe profesioniste, dar au ales cariera. Cu toate acestea, își fac mereu timp să se întâlnească prin țară, la turnee de volei pentru amatori. Anul acesta au decis să-și dedice pasiunea unei cauze nobile.
Campanie SOS - A doua sansa
Foto: webPR.ro

A DOUA SANSA - O campanie SOS Satele Copiilor Romania

de RalucaBucur webPR.ro

La implinirea a 25 de ani de activitate in Romania, SOS Satele Copiilor lanseaza campania de strangere de fonduri "A doua sansa"€ -€“ www.sansa2.ro , pentru sustinerea celor aproape 1000 de copii aflati in grija organizatiei.

ECDL_2018_03_5Licee-5Muzee_Poster_A3_v02
Foto: webPR.ro

Final 5 licee 5 muzee 2018 la Muzeul Satului

de ecdlromania webPR.ro
Miercuri, 6 Iun 2018 webReleases | Educatie

ECDL va invita vineri, 8 iunie 2018, ora 11:00, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, pentru a afla impreuna premiantii editiei a 11-a a proiectului 5 licee  5 muzee. Incepand cu luna februarie, elevi din alte cinci licee din capitala au vizitat gratuit cinci muzee din Bucuresti, fiind provocati la un concurs online de cultura generala.


Greenpeace bus shelter 2
Foto: webPR.ro

Kinecto Isobar aduce Sunetele Padurilor alaturi de Greenpeace Romania si Pelicam

de Romanita Oprea webPR.ro

Kinecto Isobar Bucuresti si Greenpeace Romania se afla in a doua etapa a campaniei "€žPadurea nu este un film mut", de data aceasta lor alaturandu-si-le Pelicam. Astfel, in cadrul Festivalului International de Film despre Mediu si Oameni Pelicam, ajuns la cea de-a saptea editie, se va lansa o noua melodie folosind sunetele padurilor. Ea urmeaza pieselor "Cel mai frumos loc de pe pamant"€ (Coma) si "€œSona"€ (Pixels). 

Programul Zambete Colgate ofera consultatii stomatologice gratuite in Baia Mare

de GolinHarris webPR.ro
Luni, 4 Iun 2018 webReleases | Sanatate
Colgate in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania desfasoara in perioada 28 aprilie – 10 iunie Programul Zambete Colgate®, ca parte a campaniei Romania merita zambete Colgate®, care ajunge in Maramures, unul dintre cele 5 judete selectate din toata tara. In zilele de 9 si 10 iunie, elevi din doua scoli din Baia Mare vor beneficia de consultatii stomatologice gratuite, de diagnostic si recomandari pentru tratament, sfaturi de sanatate orala pentru un zambet sanatos si mostre gratuite de produse de ingrijire orala.

Schimbarea Presedintelui Director General SIVECO Romania

de SIVECO Romania webPR.ro
Dl. Alexandru Radasanu va prelua din septembrie managementul companiei SIVECO Romania S.A

CEO-ul agentiei Nomade Communcation se alatura comunitatii Next Gen Leaders Hub

de Nomade Communication webPR.ro
Luni, 4 Iun 2018 webReleases | PR
CEO-ul agentiei Nomade Communication & PR - Adriana Cocirta anunta o noua decizie strategica menita sa contribuie la conturarea unui mediu de business stabil si bine reprezentat in Romania. Decizia de a fi parte a acestei comunitati de afaceri a venit datorita contributiei pe care Next Gen Leaders Hub o aduce mediului de afaceri romanesc, bazata pe valorile comune orientate spre invatare, dezvoltare si evolutie, criterii fundamentale care dicteaza activitatea zilnica a celor doua identitati.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, in vizita la SOS Satele Copiilor Romania

de RalucaBucur webPR.ro
Comunicat de presa Bucuresti, 1 iunie, 2018. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a petrecut momente pline de emotie alaturi de copiii care cresc la SOS Satele Copiilor Romania.

4 motive sa porti SPF in fiecare zi

de MariaStefan webPR.ro
Duminică, 3 Iun 2018 webReleases | Sanatate
Desi aplicarea protectiei solare ar trebui sa fie un element de baza in rutina de ingrijire a pielii, multe persoane isi aduc aminte de acest pas abia odata cu apropierea sezonului cald, cand riscul de a dezvolta arsuri solare creste odata cu temperaturile de afara. Domnul doctor Laurentiu Vladau, specialist dermatolog in cadrul Clinicii Hebra Dermatologie, a explicat de ce protejarea pielii de razele ultraviolete este, totusi, necesara pe tot parcursul anului si nu doar in lunile de vara.

Cele mai comune mituri despre sanatatea orala

de MariaStefan webPR.ro
Duminică, 3 Iun 2018 webReleases | Sanatate
Internetul este, pe de o parte, un instrument de nepretuit in ceea ce priveste accesul la date din orice domeniu, dar pe de alta parte contribuie la raspandirea unor cantitati mari de informatii confuzante sau pur si simplu gresite. Informatiile cu privire la sanatatea orala nu au fost ferite de acest efect negativ, astfel ca si-au facut aparitia numeroase mituri care ne pot impiedica sa acordam danturii noastre ingrijirea corespunzatoare.

Alunitele si expunerea la soare - cum ne protejam vara aceasta de cancerul de piele

de MariaStefan webPR.ro
Duminică, 3 Iun 2018 webReleases | Sanatate
Odata cu apropierea sezonului cald urmeaza sa petrecem tot mai mult timp in aer liber, fie la iarba verde, in parc, in vacanta la munte sau in concediu la mare. Domnul doctor Laurentiu Vladau, specialist dermatolog in cadrul Clinicii Hebra Dermatologie, atentioneaza ca in aceasta perioada a anului supraexpunerea la radiatiile UV provocate de soare creste semnificativ riscul de a dezvolta cel mai frecvent tip de cancer de piele – melanomul. Din fericire, de cele mai multe ori aceasta afectiune poate fi prevenita prin adoptarea unor masuri de protectie corespunzatoare, iar 95% din cazurile de cancer de piele pot fi tratate cu succes daca sunt diagnosticate si tratate inca din stadiu incipient.

Cele mai frecvente probleme stomatologice la copii si solutiile lor

de MariaStefan webPR.ro
Duminică, 3 Iun 2018 webReleases | Sanatate
Desi circula mitul ca afectiunile dentare la copii nu reprezinta motiv de ingrijorare deoarece acestia isi vor pierde dintii oricum, o buna sanatate a dentitiei primare este esentiala pentru a pregati spatiul pentru dintii permanenti si pentru a asigura o vorbire si masticatie corecta. Doamna doctor Mihaela Dan, specialist ortodont in cadrul Clinicii Orto-Implant Expert, a explicat care sunt cele mai comune probleme dentare comune la copii si cum pot fi ele tratate.
conf 645x450px
Foto: webPR.ro

Ai un business sau detii o pozitie de manager in cadrul companiei? Nu lasa sa-ti scape noul eveniment pe care ti-l dedicam!

de Woman2Woman.ro webPR.ro

Daca esti antreprenoare sau femeie de afaceri, ocupi o pozitie de management in cadrul companiei sau iti doresti sa pui bazele unui business, atunci inscrie-te la editia din 21 iunie 2018 a conferintei "Femei de cariera - Despre antreprenoriat si succes in afaceri". Vei avea parte de informatii valoroase si de networking alaturi de alte femei cu aceleasi interese ca si tine.

Vacanta si Yoga Chill, 1-7 Septembrie 2018 Skiathos Grecia 2018

de BodyFix webPR.ro
Miercuri, 30 Mai 2018 webReleases | Sport
Iti imaginezi cat de cool ar fi sa traiesti si tu acest sentiment, yoga pe plaja, la apus si la rasarit, in fiecare zi, timp de 6 zile, cu hrana minunata, langa fiinte minunate, pe o insula de vis, in Grecia! Se poate! Conceptul este mult mai aproape decat s-ar crede! L-am creat special pentru voi, foarte accesibil si uman!
fossilfuels
Foto: webPR.ro

Italienii ravnesc la CO2-ul romanesc

de Casi1977 webPR.ro
Miercuri, 30 Mai 2018 webReleases | Banci / Finante
Pretul carbonului a crescut aproape dublu de la inceputul anului 2018, in timp ce preturile petrolului, energiei electrice si gazelor naturale au crescut doar cu 20% fata de ianuarie 2018. Compania italiana AitherCO2 a intrat pentru prima data, in acest an, pe piata romaneasca de CO2, castigand tranzactii atat la bursa BRM, precum si la licitatiile de stat si private, realizand in trei luni o cifra de afaceri de peste 12 milioane de euro si facand concurenta unor jucatori de pe piata vechi de 11 ani.

Asigurarea privata de sanatate poate creste productivitatea angajatilor

de AdrianaCocirta webPR.ro
Miercuri, 30 Mai 2018 webReleases | Asigurari

Potrivit unui studiu recent realizat la nivel mondial de Gallup, doar 13% dintre angajati sunt dedicati activitatii desfasurate la locul de munca, restul avand un grad scazut de motivare, fapt reflectat negativ in activitatea profesionala. In general, un angajat dedicat lucreaza cu pasiune, depune efort pentru a obtine rezultatele pe care le doreste si simte o conexiune reala cu brandul, elemente care genereaza cresterea productivitatii si a profitului.

CP Excelenta in Educatie JA Romania
Foto: webPR.ro

Excelenta si investitia in educatie, alaturi de tineri antreprenori premiati la Gala JA - Investeste in Educatie!

de JA Romania webPR.ro
Miercuri, 30 Mai 2018 webReleases | Educatie

Profesorii si tinerii care participa la programele JA de educatie antreprenoriala, financiara, educatie STEM si de orientare profesionala, precum si companiile care investesc in educatie si care contribuie la dezvoltarea unor noi generatii de profesionisti si antreprenori au fost premiati la Gala JA - Investeste in Educatie, organizata de Junior Achievement (JA) Romania.

agentie_SEO
Foto: webPR.ro

Cum determini daca o anumita agentie SEO este de incredere?

de iagency webPR.ro
Daca ai un business online, probabil deja ai studiat piata in cautarea unei agentii SEO care sa iti ofere servicii de calitate. In momentul de fata exista numeroase agentii care iti garanteaza pozitii de top in Google, insa de cele mai multe ori promisiunile nu se ridica la nivelul asteptarilor.
Urlati_19 mai 2018
Foto: webPR.ro

250 voluntari au colectat 4500 kilograme de deseuri in Urlati, Prahova

de bdr webPR.ro
Marți, 29 Mai 2018 webReleases | Cultura

P&G, impreuna cu Let's Do It, Romania!, actioneaza intr-o directie care reprezinta o preocupare tot mai importanta a romanilor - calitatea mediului. Cele doua organizatii au anuntat recent lansarea campaniei O Romanie curata incepe de acasa, care are ca scop incurajarea colectarii selective a deseurilor - un pas decisiv si cu impact pozitiv asupra mediului, atat in prezent, cat si pentru generatiile viitoare.

Bucium_turneu
Foto: webPR.ro

Cantecel de asfintit, cel mai nou single Bucium

de DorinaS webPR.ro
Marți, 29 Mai 2018 webReleases | Cultura
Bucium a lansat single-ul Cantecel de asfintit, parte din cel mai recent album al trupei. Cea de-a zecea piesa de pe Miorita reprezinta un segment din drumul initiatic al eroului albumului, secventa ce se concentreaza, de aceasta data, pe tema nuntii.
1
Foto: webPR.ro

Syscom Digital reinventeaza experienta de retail la Future Retail Solutions

de Syscom Digital webPR.ro
Vineri, 25 Mai 2018 webReleases | Publicitate
In cadrul Future Retail Solutions, prima expozitie din Romania dedicata industriei de retail, agentia specializata in consumer interactions Syscom Digital a oferit un veritabil spectacol tehnologic, punand in scena inovatia si logistica de ultima ora. Accentul a fost pus pe interactiunea dintre brand si consumator: cand produsul isi intalneste publicul, diferenta o face capacitatea de a transforma o iesire la shopping intr-o experienta memorabila.
1
Foto: webPR.ro

La Future Retail Solutions, divizia de proiecte speciale Experiential by Syscom Digital ne-a aratat cum se transforma actul de cumparare intr-o experienta

de Syscom Digital webPR.ro
Vineri, 25 Mai 2018 webReleases | Publicitate

In cadrul Future Retail Solutions, prima expozitie din Romania dedicata industriei de retail, agentia specializata in consumer interactions Syscom Digital a oferit un veritabil spectacol tehnologic, punand in scena inovatia si logistica de ultima ora. Accentul a fost pus pe interactiunea dintre brand si consumator: cand produsul isi intalneste publicul, diferenta o face capacitatea de a transforma o iesire la shopping intr-o experienta memorabila.

389798_349309345098141_1141546907_n
Foto: webPR.ro

Vanzari mai mari cu 30% pentru ProfiArt dupa schimbarea magazinului online

de Senior_Software webPR.ro

ProfiArt, o companie dedicata artistilor plastici si handmade, are vanzari mai mari cu 30% dupa numai o luna de la schimbarea platformei de E-commerce. Noul sistem de comert electronic a fost implementat de Senior Software, furnizor cu un portofoliu unic de sisteme software in Romania.

Sci-Tech Challenge 2018 - finala europeana
Foto: webPR.ro

Un tanar elev din Constanta in echipa europeana castigatoare a SCI-TECH Challenge 2018

de JA Romania webPR.ro
Joi, 24 Mai 2018 webReleases | Educatie
 Cea de-a noua finala europeana a competitiei Sci-Tech Challenge, organizata de JA Europe si ExxonMobil, s-a desfasurat la Bruxelles, in data de 17 mai 2018. Tema din acest an a apartinut domeniului logisticii: dezvoltarea unui lant de distributie european, luand in considerare efectele produse asupra mediului.
lenjerie-intima
Foto: webPR.ro

Lenjerie de dama neagra sau alba? Tu ce porti pe sub haine?

de just4girls webPR.ro
Miercuri, 23 Mai 2018 webReleases | Beauty
Afla ce poate spune despre tine o lenjerie de dama aleasa in functie de preferinte, de simtul estetic sau cel practic!
Vernisaj Hamid Katrib
Foto: HNK
Articol webPR

BIG BANG - un vernisaj inedit de artă modernă, cum nu s-a mai făcut în România

de webPR.ro
Joi, 24 Mai 2018 webReleases | Cultura
​Artistul român Hamid-Nicola Katrib își va împărtăși una dintre viziunile sale asupra artei moderne într-un cadru urban, părăsit și uitat de timp, care va anima locația într-o viziune suprarealistă plină de emoții. Amprenta artistului, atent conturată în Big Bang - vernisajul pe care îl pregătește pentru data de 7 iunie 2018, se va reflecta în 11 tablouri suprarealiste pictate de acesta în ulei, însă vedeta serii va fi instalația denumită „The End”.

260 copii din Brasov au beneficiat de consultatii stomatologice gratuite oferite prin Programul Zambete Colgate

de GolinHarris webPR.ro
Miercuri, 23 Mai 2018 webReleases | Sanatate
In weekendul 19 -€“ 20 mai, Colgate in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania a desfasurat in judetul Brasov Programul Zambete Colgate®, ca parte a campaniei Romania merita zambete Colgate®. Aproape 260 de elevi din clasele primare (0-IV), din Brasov, au beneficiat de consultatii stomatologice gratuite, diagnostic si recomandari pentru tratament, sfaturi de sanatate orala pentru un zambet sanatos si mostre gratuite de produse de ingrijire orala.

EXELO pregateste noua generatie de manageri

de AdrianaCocirta webPR.ro
Miercuri, 23 Mai 2018 webReleases | Educatie

EXELO a derulat, in perioada 19-20 mai 2018, finala celei de-a doua editii a Competitiei Inter-universitare, Gifted Managers. Scopul evenimentului a fost acela de a crea oportunitati pentru studentii facultatilor de profil de a-si demonstra si dezvolta abilitatile si competentele de gestionare a diverselor provocari din viata unei organizatii, prin intermediul unui concurs de management. 

Upgrade look cu blugi cu tinte Kingz Jeans

de admindon webPR.ro
Piesele vestimentare urbane sau cele streetwear sunt cu siguanta piese "€œmust have" in garderoba barbatului modern. Avand o linie moderna si o croiala care pune in evidenta silueta, aceste piese sunt din ce in ce mai apreciate, iar branduri foarte mari de haine lanseaza an de an colectii cat mai cool, care aduc un plus de design.
SOS Satele Copiilor Romania
Foto: webPR.ro

SOS Satele Copiilor Romania lanseaza proiectul Parasirea sistemului de protectie speciala - O abordare integrata cu privire la dezvoltarea capacitatii profesionistilor si a tinerilor

de RalucaBucur webPR.ro
Marți, 22 Mai 2018 webReleases | Educatie
SOS Satele Copiilor Romania a organizat in data de 16 mai 2018, in parteneriat cu FONPC, la sediul Spatiul Public European, conferinta de lansare a proiectului Parasirea sistemului de protectie speciala, o abordare integrata cu privire la dezvoltarea capacitatii profesionistilor si a tinerilor (Leaving Care, An Integrated Approach to Capacity Building of Professionals and Young People).

Care sunt avantajele unui serviciu de contabilitate online pentru business-ul tau?

de Keez webPR.ro
Cei mai multi antreprenori care detin un IMM (intreprindere mica sau mijlocie) considera ca sunt la curent cu conceptul de profitabilitate al business-ului lor. Acest indicator trebuie evaluat sistematic, fiind deosebit de important pentru orice afacere.
Adore Fierbinteanu still 04
Foto: webPR.ro

Fierbinteanu lanseaza Adore

de OneDay webPR.ro
Vineri, 18 Mai 2018 webReleases | Cultura
Duo-ul art-pop Fierbinteanu lanseaza videoclipul/eseul-video Adore, una dintre piesele experimentale de pe albumul The Great Scheme Of Things care va aparea in toamna acestui an.
Nemira si Nemi la Bookfest 2018
Foto: Nemira

webPR Editurile Nemira și Nemi la Salonul Internațional de carte Bookfest 2018

de webPR.ro
Vineri, 18 Mai 2018 webReleases | Educatie
Editurile Nemira și Nemi participă la cea de-a 13-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, care are loc între 30 mai și 3 iunie, în cel mai mare spațiu expozițional de la Romexpo, pavilionul B2. Standul va fi plin de noutăți editoriale și oferte speciale (20% reducere la toate titlurile și 35% reducere la pachetele cadou).
Subcarpati la ZN18
Foto: fapte.org
Articol webPR

Subcarpați cântă în Poiana Teioasa în 1 septembrie la cel mai nordic festival din țară

de webPR.ro
Vineri, 18 Mai 2018 Evenimente
​Una dintre cele mai iubite trupe românești, Subcarpați, va cânta la a cincea ediție a Zilelor Nordului, sâmbătă, 1 septembrie. Concertul va avea loc în aer liber, într-un loc de poveste: Poiana Teioasa din județul Botoșani, aflată la ieșirea din Darabani, cel mai nordic oraș din România.

Din 28 mai, HISTORY sarbatoreste Cupa Mondiala de Fotbal cu o productie globala unica -€“ "€žIstoria fotbalului"

de GolinHarris webPR.ro
Miercuri, 16 Mai 2018 webReleases | Cultura

HISTORY Romania va difuza in perioada 28 mai - 10 iunie productia globala "Istoria fotbalului", un maraton de televiziune unic realizat de A+E Networks International, care prezinta marile momente si personalitati ale celui mai iubit sport din toate timpurile. Productia il va avea ca reprezentant global pe David Villa, fost castigator al Cupei Mondiale si unul dintre cei mai premiati jucatori din lume.  

Colaj Regine
Foto: webPR.ro

Gala Societatii Civile isi incoroneaza Reginele Nestiute prin campania de comunicare a celei de-a XVI-a editii

de Institute webPR.ro
Campania de comunicare a Galei Societatii Civile 2018, semnata de agentia de creatie Gavrila & Asociatii, este inspirata de viata si activitatea Reginei Maria a Romaniei, una dintre figurile majore ale Marii Uniri, implicata intens in actiuni de caritate, in arte, cultura si diplomatie.
site
Foto: webPR.ro

Angajati cu 30% mai productivi pentru Jollycontor, cel mai mare furnizor de obiecte sanitare de lux din Cluj

de Senior_Software webPR.ro

Cel mai mare distribuitor de obiecte sanitare premium din Cluj estimeaza o crestere de pana la 30% a productivitatii angajatilor. Aceasta majorare se datoreaza unui pachet de softuri implementate de Senior Software, furnizor de sisteme software cu un portofoliu unic de solutii in Romania.

Antipa - Noaptea muzeelor
Foto: Muzeul Antipa

webPR Noaptea Muzeelor la Antipa

de webPR.ro
Miercuri, 16 Mai 2018 webReleases | Cultura
​Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a pregătit pentru Noaptea Muzeelor o serie de activități care includ expoziții temporare, proiecții de filme documentare, activități de colectare a insectelor nocturne și de interceptare a liliecilor din curtea Muzeului, precum și alte surprize care vor face deliciul unei adevărate aventuri a cunoașterii.

Adolescentii propun solutii pentru automobilul viitorului - bazate pe materii prime, inovare si eco-eficienta

de JA Romania webPR.ro
Marți, 15 Mai 2018 webReleases | Educatie

Bucuresti, 15 mai 2018 -€“  72 de elevi, din 12 licee cu profile diferite, au participat la un workshop interactiv (Innovation Camp) alaturi de consultanti voluntari din comunitatea de afaceri si au propus, in echipe mixte, solutii inovatoare la tema de lucru.

Vaslav-Nijinski-Jurnal-necenzurat
Foto: Editura Nemira
Articol webPR

O carte legendară, tradusă prima dată în România – Jurnalul necenzurat al lui Vaslav Nijinski

de webPR.ro
Marți, 15 Mai 2018 webReleases | Cultura
Editura Nemira publică, pentru prima dată în limba română, Jurnalul necenzurat al celui mai mare dansator din toate timpurile: Vaslav Nijinski. Scrise în iarna 1918–1919, când Nijinski se afla în Elveția, împreună cu soția și fiica sa, caietele sale sunt mărturia bulversantă a unei vieți dedicate creației.

David Intercar anunta lansarea campaniei integrate de rebranding

de AdrianaCocirta webPR.ro
Luni, 14 Mai 2018 webReleases | Auto & Moto

David Intercar anunta finalizarea procesului de rebranding, incepand cu luna mai 2018, prin adoptarea unei noi imagini, care reflecta fidel identitatea companiei. Campania de rebranding a fost inspirata de cultura organizationala, de misiunea, viziunea si valorile acesteia, si in egala masura de nevoia de a transpune in cuvinte si grafica performanta serviciilor oferite clientilor sai.

Brian Kilinc 2Checkout
Foto: webPR.ro

Provocarile procesarii tranzactiilor in eCommerce - Seminar 2Checkout la Bucharest Technology Week

de IulianaCerchez webPR.ro
Luni, 14 Mai 2018 webReleases | IT&C
2Checkout (cunoscuta anterior ca Avangate), lider in industria solutiilor eCommerce, va participa la un seminar in cadrul Bucharest Technology Week cu tema "Provocarile procesarii tranzactiilor in eCommerce" in care va impartasi cu participantii cateva dintre noutatile si provocarile cu care se confrunta domeniul eCommerce la nivel international, cat si exemple de solutii concrete implementate de 2Checkout.
Ambrotipie - foto Paul Aioanei
Foto: MTR
Articol webPR

FotoStudioul în valiză - LiveDemo cu Ambrotipescu în cadrul expoziției de fotografie AȘA VĂZUT-A ZAHARIA. IMPROVIZAȚII ÎNTR-O LUME CAPTIVĂ

de webPR.ro
Marți, 15 Mai 2018 webReleases | Cultura
Vineri, 18 mai, de la ora 19, aniversăm Ziua Internațională a Muzeelor și vă așteptăm la Muzeul Național al Țăranului Român, la o prezentare despre fotografia analogică, urmată de o demonstrație live de ambrotipie. Ne întâlnim cu Paul Aioanei (Ambrotipescu) chiar în spațiul expozițional care găzduiește exercițiul curatorial Așa văzut-a Zaharia. Improvizații într-o lume captivă și petrecem împreună ultimul week-end în care expoziția este deschisă publicului.
Romanian Design Week
Foto: The Institute

webPR Romanian Design Week 2018 – 9 zile de festival dedicat designului românesc, în perioada 19 – 27 mai

de webPR.ro
Luni, 14 Mai 2018 Evenimente
Organizată în perioada 19 - 27 mai, ediția de anul acesta a Romanian Design Week, un proiect inițiat de The Institute și susținut de Unicredit Bank, se va remarca prin creșterea complexității arhitecturii festivalului și printr-o serie de noi formate menite să contribuie la dezvoltarea industriilor creative din România.
aparate_dentare_metalice_cliniciledrLeahu
Foto: webPR.ro

Cele mai frecvente intrebari despre aparatul dentar si raspunsurile lor

de cliniciledrleahu webPR.ro
Vineri, 11 Mai 2018 webReleases | Sanatate
Desi lista tuturor beneficiilor este considerabila, pacientii au multe semne de intrebare cu privire la purtarea unui aparat dentar. Specialistii in ortodontie din cadrul Clinicilor Dr. Leahu Bucuresti-Pitesti au pregatit un mini-ghid cu raspunsuri la cele mai comune intrebari despre un tratament ortodontic
Conferinta etnomuzicoligie
Foto: MNTR
Articol webPR

Conferinta de etnomuzicologie - "Le Taraf de Haïdouks și Fanfara Ciocârlia. Despre identitate și reprezentare prin muzică" la Muzeul Național al Țăranului Român

de webPR.ro
Vineri, 11 Mai 2018 webReleases | Cultura
Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă joi, 17 mai 2018, de la ora 18, la Clubul Țăranului, la prima dintre cele patru întâlniri din mini-seria de conferințe pe teme etnomuzicologice. Speranța Rădulescu, profesor asociat și conducător de doctorate la Universitatea Națională de Muzică București, va susține conferința Le Taraf de Haïdouks și Fanfara Ciocârlia. Despre identitate și reprezentare prin muzică.
Vizita la clasa - proiect orientare profesionala
Foto: webPR.ro

500 de liceeni vor invata cum sa se pregateasca pentru o viitoare cariera in retail

de JA Romania webPR.ro
Vineri, 11 Mai 2018 webReleases | Educatie
500 de liceeni din Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi si Pitesti vor participa la un proiect pilot de orientare profesionala. In anul scolar urmator, va fi lansat si modulul dedicat despre meseriile din retail, care va include studii de caz si informatii aplicate domeniului. 
Implant_dentar
Foto: webPR.ro

Ce este implantul dentar si cui ii este recomandat?

de cliniciledrleahu webPR.ro
Joi, 10 Mai 2018 webReleases | Sanatate
Atunci cand ne referim la un zambet fara cusur trebuie sa luam in considerare atat partea estetica, cat si pe cea functionala a dintilor. O dantura functionala este, in primul rand, una completa. Daca iti doresti un zambet superb care sa aiba ca fundament o dentitie sanatoasa si functionala, implantul dentar este solutia optima.
George Michael - Freedom_EDC_Poster
Foto: webPR.ro

Documentar de si despre George Michael, la DokStation

de DokStation webPR.ro
Joi, 10 Mai 2018 webReleases | Cultura
Viata si cariera apreciatului muzician britanic George Michael fac subiectul unui nou documentar, ce va fi prezentat in premiera nationala, la Bucuresti, la cea de-a treia editie DokStation Music Documentary Film Festival (13-16 septembrie 2018).
eport_50_1_90-760x447
Foto: webPR.ro

Poezii de dragoste pe muzica lui Rahmaninov s™i Piazzolla, cu actrita Daniela Nane

de Fundatia Calea Victoriei webPR.ro
Joi, 10 Mai 2018 webReleases | Cultura

Fundatia Calea Victoriei va invita miercuri, 23 mai, de la ora 19:00, sa va bucurati de cele mai frumoase versuri de dragoste interpretate de actrita Daniela Nane pe muzica unor compozitori celebri precum Rahmaninov s™i Piazzolla. La pian o veti asculta pe artista Ioana Maria Lupascu.

grup_GalaSpringSuperBlog2018
Foto: webPR.ro

Zeci de bloggeri din toata tara, reuniti la Mamaia

de SwissPlan.Biz webPR.ro
Joi, 10 Mai 2018 webReleases | IT&C
Dupa sase saptamani de provocari antrenante, premii atractive si adrenalina online, peste 50 de bloggeri participanti la a 16-a editie a competitiei SuperBlog s-au intalnit si offline, la Hotel Aurora** din Mamaia, pentru un week-end (4-6 mai a.c.) de socializare si distractie la Gala de premiere Spring SuperBlog 2018.
Weekend in cartierul creativ
Foto: The Institute
Articol webPR

Festivalul Romanian Design Week pune Bucureștiul pe harta celor mai creative orașe din Europa, prin organizarea unui weekend dedicat Cartierului Creativ

de webPR.ro
Joi, 10 Mai 2018 Evenimente
În zilele de 19 și 20 mai, Bucureștiul va avea parte de unul dintre cele mai efervescente weekend-uri din an, prin organizarea unor evenimente menite să atragă atenția asupra dezvoltării urbane prin proiecte valoroase și a modului prin care capitala poate fi poziționată pe harta orașelor creative din Europa. Aceste acțiuni vor avea loc în Cartierul Creativ, în cadrul Romanian Design Week 2018 (RDW).
Swiss Education Group
Foto: Integral Edu

webPR Cum ajungi să câștigi zeci de mii de euro în industria ospitalității?

de webPR.ro
Marți, 8 Mai 2018 webReleases | Educatie
Ospitalitatea se învață. Ospitalitatea nu este un dat de la natură, așa cum greșit suntem tentați să credem. Percepția noastră este că suntem un popor ospitalier. Doar că ospitalitatea nu înseamnă să îți primești musafirii cu pâine și sare. Ospitalitatea este o adevărată știință care se dobândește în ani de studiu și studiu. Acesta este poate și motivul pentru care deși suntem foarte “primitori” ca popor, turismul în România este deficitar la multe capitole.

Priboi si Asociatii - despagubiri RCA din accidente rutiere cu vatamari sau decese

de priboisiasociatii webPR.ro
Inca din anul 2010 Priboi si Asociatii ofera cele mai bune servicii de recuperari creante transport si despagubiri accidente auto cu victime

Romanii vor o experienta pozitiva de cumparare atat online, cat si offline

de AdrianaCocirta webPR.ro
Studii recente efectuate la nivel national cu privire la identificarea trendurilor in marketing au evideniat importanta unei strategii omnichannel in procesul companiilor de trecere de la vanzarile clasice la customer experience.

Comunicate de presa, Evenimente, Social, Timp liber Socializare intr-un stil nou - Adinkra

de Cubuline webPR.ro
Sambata, 12 Mai, ne jucam si ne cunoastem, ghidati de cele 4 forte: DRAGOSTE, INTELEPCIUNE, DESTIN si PUTERE. Am pregatit pentru voi un nou board game in care jucatorii vor fi provocati sa-si descopere slabiciunile si maiestria.

Programul Zambete Colgate ofera consultatii stomatologice gratuite in Brad si Calan

de GolinHarris webPR.ro
Vineri, 4 Mai 2018 webReleases | Sanatate
Colgate, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, desfasoara in perioada 28 aprilie -€“ 10 iunie prima etapa din 2018 a Programului Zambete Colgate, parte din campania Romania merita zambete Colgate, care ajunge in doua orase din Hunedoara, unul dintre cele 5 judete selectate din toata tara. In zilele de 12 si 13 mai, elevi din clasele primare din Brad si Calan vor beneficia de consultatii stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandari pentru tratament, sfaturi de sanatate orala pentru un zambet sanatos si mostre gratuite de produse de ingrijire orala.
Principesa Ileana
Foto: MTR
Articol webPR

Ileana, Principesă de România - Spectacol de teatru caritabil la Muzeul Național al Țăranului Român

de Serban Alexandrescu - webPR
Joi, 3 Mai 2018 webReleases | Cultura
Muzeul Național al Țăranului Român celebrează Ziua Regalității invitând publicul joi, 10 mai 2018, ora 19, la spectacolul Ileana, Principesă de România, care va avea loc la Studioul Horia Bernea. Intrarea este liberă.
Artizanii naturii
Foto: antipa.ro
Articol webPR

Artizanii naturii la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

de webPR.ro
Joi, 3 Mai 2018 webReleases | Cultura
Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii sâmbătă, 12 mai 2018 de la ora 11:00, la o nouă întâlnire cu temerarii exploratori Dodi și Roni care, împreună cu specialistul Muzeului Alexandra Florina Popa, le vor povesti micuților despre câțiva artizani ai naturii.

Doua medalii de argint si o diploma speciala din partea Federatiei Franceze a Inventatorilor in cadrul Salonului International de Inventii de la Geneva pentru ICPE-CA

de icpeca webPR.ro
ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE–CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

Future_Makers_trans-04
Foto: webPR.ro

Experti de la World Economic Forum, Oxford si antreprenori romani cauta tineri cu idei de viitor pentru a-i premia cu 20.000 euro in competitia Future Makers

de Sorinac webPR.ro
Miercuri, 2 Mai 2018 webReleases | Educatie
Mai sunt cateva saptamani in care tinerii intre 20 si 29 de ani pot aplica la competitia de idei antreprenoriale, Future Makers. Inscrierile se fac pana pe 20 mai, completand formularul de pe www.futuremakers.ro, sectiunea Aplica.

Junior Achievement in parteneriat cu Orange Romania sustine educatia digitala prin lansarea unui nou modul de blended learning pentru elevi

de JA Romania webPR.ro
Vineri, 27 Apr 2018 webReleases | Educatie
500 de liceeni din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara vor beneficia in mod gratuit de educatie pentru orientare profesionala, prin intermediul modulului Profesii digitale, dezvoltat ca parte a programului national JA de orientare profesionala.
Adopta un copac (2)
Foto: webPR.ro

4 hectare noi de perdele forestiere plantate de ViitorPlus

de ViitorPlus webPR.ro
ViitorPlus -€“ asociatia pentru dezvoltare durabila anunta rezultatele campaniei de plantare din aceasta primavara, actiune ce face parte din programul "Adopta un copac!€"

HackTM 2018 - O noua editie a maratonului de programare de la Timisoara

de DigiTales webPR.ro

Maratonul de programare HacktM, cel mai important eveniment de acest gen din sud-estul Europei, a ajuns anul acesta la cea de-a 5-a editie. Evenimentul organizat de Asociatia Banat IT, dedicat pasionatilor de tehnologie din Romania, dar si din restul Europei, isi propune sa gazduiasca din nou peste 400 de participanti. Hackathon-ul de software si hardware se va desfasura anul acesta in perioada 11 - 13 mai la Timisoara, in incinta Salii Polivalente Dumbravita, unde organizatorii vor crea un spatiu creativ, demn de un festival de tehnologie. 

Trenduri in machiaj - ce rujuri mate se poarta sezonul acesta

de MelkiorProfessional webPR.ro
Miercuri, 25 Apr 2018 webReleases | Beauty
Ne apropiem cu pasi repezi de o alta vara glorioasa, distractiva si imprevizibila. In curand, o sa ne bucuram de o vacanta binemeritata, in care singurele decizii pe care va trebui sa le luam vor jongla intre piscina si plaja, o cupa sau doua de inghetata, limonada cu menta sau fresh de portocale.
Oneday_CSP_Toy_WRHS_Poster_600x800px_v3
Foto: webPR.ro

Caspian, TOY si Warhaus, live la Bucuresti, in mai!

de OneDay webPR.ro
Miercuri, 25 Apr 2018 webReleases | Cultura
Primele zile de mai aduc trei concerte pentru amatorii de post-rock, psych-rock, dar si indie pop, la Control Club! Post-rockerii americani Caspian isi incep turneul european la Bucuresti, joi 3 mai, urmati de britanicii TOY (psych-rock, shoegaze), in 9 mai, si de proiectul belgian Warhaus “ "o noua reincarnare muzicala a frontman-ului cunoscutei trupe Balthazar"“ in 11 mai. Biletele sunt disponibile prin Eventbook.ro.
MarianOrzu_1
Foto: webPR.ro

Dunwell finalizeaza o tranzactie semnificativa pe segmentul de productie auto

de Thecause webPR.ro
Miercuri, 25 Apr 2018 webReleases | Imobiliare
Dunwell, prima si singura agentie de brokeraj din Romania specializata exclusiv in segmentul industrial al pietei imobiliare, a finalizat o tranzactie de 5.000 m2 intre Opsan, producator turc de componente pentru industria auto, si CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est.
Program special 27 aprilie_1 mai
Foto: antipa.ro

webPR: Programul Special de vizitare al Muzeului Antipa în perioada 27 aprilie - 1 mai 208

de webPR.ro
Miercuri, 25 Apr 2018 webReleases | Educatie
Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" a pregătit o surpriză tuturor celor care vor dori să-și petreacă în mod util și plăcut minivacanța de 1 mai la Muzeu, și a pregătit un program special de vizitare. Astfel, în perioada 27 aprilie - 1 mai 2018 ne puteți vizita în următorul interval orar:

Succesul brandurilor este definit in 2018 de autenticitate

de AdrianaCocirta webPR.ro
Marți, 24 Apr 2018 webReleases | PR
Cercetari recente din domeniul marketing-ului despre construirea campaniilor cu impact sustin importanta autenticitatii in comunicare. Astfel, brandurile care se implica activ si sustinut in comunitate si care se concentreaza pe crearea unor experiente memorabile in relatia cu consumatorii, se vor bucura de loialitatea acestora si isi vor asigura rolul de trendsetter.

MediHelp International investeste intr-o campanie de informare publica la nivel national

de AdrianaCocirta webPR.ro
Luni, 23 Apr 2018 webReleases | Asigurari
MediHelp International deruleaza, in perioada aprilie -€“ iunie 2018, o campanie de informare publica despre asigurarile private de sanatate si importanta lor in mentinerea unei vieti sanatoase. Aceste informatii vor fi disponibile in salile de asteptare din 300 de clinici, policlinici si spitale din intreaga tara prin intermediul platformei de comunicare video Info-Sanatate.
Fibaro - Casa Inteligenta
Foto: techweek.ro

webPR: Numărătoarea inversă până la festivalul tehnologiei a început. NASA, FUJITSU și PAL ROBOTICS vin la Bucharest Technology Week

de Smile Media
Marți, 24 Apr 2018 Evenimente
Bucharest Technology Week a început numărătoarea inversă până la deschiderea celei de-a treia ediții.  Peste o lună, între 14-20 mai, peste 20.000 de pasionați ai tehnologiei, oameni de business, profesioniști care se instruiesc continuu, companii sau doar curioși de inovații vor avea o săptămână plină cu evenimente, produse și soluții tech.
poster Horace Andy live DokStation 2018
Foto: webPR.ro

Horace Andy, vocea Massive Attack, in concert la DokStation

de DokStation webPR.ro
Luni, 23 Apr 2018 webReleases | Cultura
Legendarul muzician reggae, Horace Andy, cunoscut pentru timbrul vocal unic si longeviva colaborare cu Massive Attack, va concerta la Bucuresti, la cea de-a treia editie a DokStation Music Documentary Film Festival. Evenimentul va avea loc in 14 septembrie, de la ora 19.00, in Amfiteatrul "€žMihai Eminescu"€. Concertul va fi precedat de proiectia documentarului Two Sevens Clash: Dread Meets Punk Rockers, regizat de Don Letts. Biletele s-au pus in vanzare prin Eventbook.ro.
Ziua Cartii 2018
Foto: Editura Nemira
Articol webPR

45.000 de pahare din cafenelele "5 to go" promovează plăcerea lecturii de Ziua Cărții

de webPR.ro
Luni, 23 Apr 2018 webReleases | Educatie
​Editura Nemira și lanțul de cafenele 5 To Go sărbătoresc Ziua Internațională a Cărții printr-o campanie inedită de încurajare a cititului, parte integrantă a parteneriatului Nemira - 5 TO GO pentru promovarea plăcerii lecturii în rândul tinerilor.
Stiinta in cuvinte potrivite
Foto: Muzeul Antipa
Articol webPR ​

Colecții Științifice ale Muzeului Antipa

de webPR.ro
Luni, 23 Apr 2018 webReleases | Cultura
Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” în parteneriat cu Radio România Cultural vă invită luni, 23 aprilie 2018 la o nouă emisiune-dezbatere despre importanța colecțiilor științifice ale Muzeului.
royal_computers_logo
Foto: webPR.ro

Unul din Top 10 distribuitori IT&C foloseste sistemul WMS de la Senior Software

de Senior_Software webPR.ro
Vineri, 20 Apr 2018 webReleases | IT&C

Unul dintre cei mai mari distribuitori IT&C din Romania si-a automatizat depozitul cu un sistem software modern, inregistrand schimbari semnificative inca din primele doua saptamani de utilizare. Este vorba despre Royal Computers care a decis sa utilizeze solutia WMS pentru managementul depozitului, dezvoltata de Mantis si implementata de Senior Software.

Ziua ADN
Foto: antipa.ro

webPR: Ziua ADN la Muzeul Antipa

de webPR.ro
Vineri, 20 Apr 2018 webReleases | Educatie
Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" marchează pe 25 aprilie Ziua Internațională a ADN printr-o serie de activități destinate atât publicului larg cât și unui segment specific de public, liceenii, conform următorului program: începând cu orele 10.00, 12.00, 14.00 și 16.00, elevii de liceu vor putea participa gratuit la vizitele organizate în cadrul Laboratorului de Biologie Moleculară al Muzeului, iar începând cu ora 17.00, pasionații de știință de orice vârstă sunt invitați în Sala Atelier pentru o scurtă incursiune în istoria geneticii.
Lan Party National Edition
Foto: LSAC
Articol webPR

Bătălia finală se dă la LAN Party National Edition!

de webPR.ro
Vineri, 20 Apr 2018 webReleases | IT&C
LAN Party National Edition este una dintre cele mai mari competiții, destinată tuturor studenților pasionați de tehnologie și de jocuri video. Cei mai buni concurenți din țară își vor demonstra calitățile de gameri în campionatele de League of Legends 5v5, Defense of the Ancients 2 5v5, FIFA18 și OVERWATCH 6v6 în cadrul etapei naționale a competiției, care va avea loc în Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, în data de 28 aprilie.
Terra
Foto: Muzeul Antipa
Articol webPR

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” te invită la atelierul "Despre Pămânțel"

de webPR.ro
Joi, 19 Apr 2018 webReleases | Educatie
De Ziua Pământului, pe 22 aprilie 2018, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Terra Magazin vă invită să participați la atelierul „Despre Pămânțel”, susținut de Cristina Posner - specialist al muzeului.
Encliclopedia1918
Foto: webPR.ro

Enciclopedia interactiva "Romania 1918"€: istoria pe intelesul generatiei digitale

de SIVECO Romania webPR.ro

Aplicatia dedicata Centenarului a fost prezentata in deschiderea eLSE, una dintre cele mai importante conferinte de eLearning din Romania

Restaurant Spartan Alba Iulia
Foto: webPR.ro

Spartan: Investitie de 130.000 de euro in deschiderea celei de-a 36-a unitati si pregatiri pentru extinderi in Bucuresti si vestul tarii

de United webPR.ro
Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat in Alba Iulia cea de-a 36-a unitate. In prima zi de la deschidere, s-au inregistrat circa 1.000 de clienti, ceea ce reprezinta un numar record raportat la evenimentele similare, organizate in centrul comercial Alba Mall. Restaurantul functioneaza in sistem de franciza, iar vanzarile din primele cinci zile se situeaza la aproximativ 80.000 lei (17.500 euro). In afara de Alba Iulia, reprezentantii Spartan anunta, pentru 2018, noi deschideri in zona de Vest a tarii, in orase ca Sibiu, Bistrita, Timisoara sau Cluj-Napoca, dar si in Bucuresti.

Compania clujeana BRINEL desemnata Partener Platinum DellEMC

de DanielaH webPR.ro
Joi, 19 Apr 2018 webReleases | IT&C
BRINEL, unul dintre principalii integratori de sisteme informatice din Romania, a fost desemnata Partener Platinum la inceputul anului fiscal 2019 a Dell EMC -  lider mondial in IT si transformarea afacerilor. Nivelul de Partener Platinum are la baza strategia companiei din ultimii ani de a investi in cresterea expertizei tehnice pentru livrarea solutiilor IT la un inalt nivel de calitate si profesionalism.

poster Grădina de Primăvară
Foto: webPR.ro

Gradina de primavara a Gradinii cu Artisti se deschide la Merlock!

de Gradina_cu_Artisti webPR.ro
Joi, 19 Apr 2018 webReleases | Cultura

In weekendul 21-22 aprilie planuim sa ne reintram in ritm, sa dam jos din straturile si din moleseala iernii care a zabovit prea mult si sa iesim in aer liber sa ne luam doza de verde, soare si aer curat, la cel mai relaxat si relaxant mini-festival urban -  Gradina cu Artisti, cu a sa prima editie, Gradina de primavara.

Conferintele de la sosea
Foto: MNTR
Articol webPR

Conferințele de la șosea #10 - Memoriile Africii. Ipostaze locale ale discursului despre trecut, MNTR

de webPR.ro
Joi, 19 Apr 2018 webReleases | Cultura
Doamna Simona Corlan-Ioan, conferențiar, doctor în istorie specializat în spațiul african, director al Institutului de Studii Africane din cadrul Universității București și fost ambasador al României în Senegal și Maroc, va povesti despre Memoriile Africii. Ipostaze locale ale discursului despre trecut.
Baterie_externa_solara_8000_mAh_
Foto: webPR.ro

Descopera noua baterie externa solara de 8.000 mAh, de la GadgetWorld!

de gadgetworld webPR.ro
Miercuri, 18 Apr 2018 webReleases | Stiinta/Cercetare
Fiind printre cele mai populare, practice si cool gadgeturi, powerbank-urile sunt extrem de utile atunci cand telefonul tau e pe punctul de a se descarca si nu te afli in aproprierea unei surse de alimentare clasice, precum o priza. Astfel de situatii sunt des intalnite, cand te afli in drum spre job sau chiar in vacanta, cum ar fi la plaja. Iar daca tot am amintit de sezonul estival, care se apropie cu pasi repezi, iti prezentam noua baterie externa solara de mare capacitate, ce iti poate fi de mare ajutor vara asta!
Gasca Zurli
Foto: jeans4dreams
Articol webPR

Gașca Zurli ajută copiii în dificultate sprijiniți de Fundația CID, prima organizație caritabilă din România

de webPR.ro
Miercuri, 18 Apr 2018 webReleases | Educatie
Gașca Zurli susține copiii în dificultate de la Fundația CID. Este vorba de peste 100 de copii care au nevoie de îngrijiri speciale pentru că suferă de boli incurabile sau în fază terminală, sunt infestați cu HIV/SIDA, au tulburări din spectrul autist sau sunt abandonați.
Concert Bucium Sibiu 20 aprilie
Foto: webPR.ro

Vinerea asta Bucium canta la Rock N Bike Club

de DorinaS webPR.ro
Marți, 17 Apr 2018 webReleases | Publicitate
Pe 20 aprilie, Bucium canta din nou la Sibiu, la Rock N Bike Club (strada Stefan cel Mare nr. 120). Biletele pot fi cumparate in limita locurilor disponibile, direct de la intrare, in seara concertului, la pretul de 20 de lei. 

Premii obtinute de elevi din Centrul Alexandru Proca la concursuri internationale si nationale de proiecte de cercetare

de icpeca webPR.ro
Marți, 17 Apr 2018 webReleases | Educatie
ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE-CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

Ai un Voucher de 500 ron prin programul Biciclisti in Bucuresti 2018? Te asteptam in magazinele BikeXCS!

de Liviu13 webPR.ro
Marți, 17 Apr 2018 webReleases | Alte Servicii

Magazinele BikeXCS din Bucuresti, magazine partenere in programul Biciclisti in Bucuresti 2018, va asteapta incepand de Luni, 16 aprilie 2018, sa va achizitionati o bicicleta sau o trotineta electrica.
Pachetul Street Safety este optional si cuprinde la alegere orice lumini fata si spate si casca de protectie din stocul magazinelor noastre.

RZB_0078_Advertorial-ImgAsset_2048x1080px
Foto: webPR.ro

Tempo si Raiffeisen Bank deschid portile fabricii de afaceri pentru antreprenori

de Romanita Oprea webPR.ro
Luni, 16 Apr 2018 webReleases | Publicitate

Factory by Raiffeisen Bank este o initiativa unica pe piata locala a serviciilor bancare si de consultanta de business. Este un program de creditare a startup-urilor, desfasurat pe raiffeisenfactory.ro, o platforma digitala destinata sprijinirii antreprenorilor care fie se afla la inceput de drum, fie au nevoie de ajutor pentru a-si pune in practica ideea de afaceri. Conceptul campaniei, livrat de Tempo Advertising, pleaca de la pozitionarea Raiffeisen Bank.

Ziua Astronomiei, la Antipa
Foto: antipa.ro

webPR Cum se face un Univers?

de webPR.ro
Marți, 17 Apr 2018 webReleases | Educatie
Cu ocazia Zilei Astronomiei, Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" și Editura PANDORA M îi invită pe copii sâmbătă, 21 aprilie 2018 începând cu ora 10:30, la atelierul intitulat "Cum se face un Univers?". La întâlnire va participa scriitorul Alex Doppelgänger, care le va explica micuților câteva dintre misterele Universului.
Scoala 7
Foto: webPR.ro

Cel de-al treilea castigator al primei editii Preparation Centre Awards organizate de Cambridge Assessment English este Scoala Gimnaziala Nr. 7 Sfanta Maria, Timisoara

de Romanita Oprea webPR.ro
Luni, 16 Apr 2018 webReleases | Educatie

Dintre cele peste 140 de scoli din cursa pentru aceasta prima editie a Preparation Centre Awards din Romania, Scoala Gimnaziala Nr. 7 Sfanta Maria, Timisoara a fost desemnata cel mai bun centru de pregatire la categoria ‘nou venit’. Acest premiu recunoaste calitatea pregatirii elevilor pentru examenele de limba engleza Cambridge English.

Conferinta ABA 2018
Foto: ATCA
Articol webPR

Conferința Internațională ABA 2018, ediția a VII-a

de webPR.ro
Luni, 16 Apr 2018 webReleases | Sanatate
Cel mai mare eveniment din Sud-Estul Europei dedicat analizei comportamentele aplicate aduce din nou la București cei mai valoroși specialiști din țară și de peste hotare pentru trei zile de prelegeri și seminarii cu privire la cele mai noi teorii și practici în domeniu.
Antipa
Foto: Muzeul Antipa
Articol webPR

Invitatie la vernisajul expozitiei „#2Rusia – file din natură”

de webPR.ro
Luni, 16 Apr 2018 webReleases | Cultura
Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” are plăcerea de a vă invita vineri, 20 aprilie, la vernisajul expoziției temporare de fotografie „#2Rusia – file din natură”, un proiect organizat în colaborare cu Ambasada Federației Ruse la București, Centrul Rus de Știință și Cultură din România și Societatea Geografică Rusă.
profesori de milioane
Foto: webPR.ro

25 ani de Junior Achievement in Romania cu Profesori de miloane!

de JA Romania webPR.ro
Vineri, 13 Apr 2018 webReleases | Educatie
Junior Achievement incepe sarbatorirea a 25 de ani in Romania alaturi de PROFESORI DE MILIOANE!

JUNIOR ACHIEVEMENT ROMANIA SI HONEYWELL LANSEAZA PROIECTUL iTECH SKILLS AND CHALLENGE PENTRU A INVATA ELEVII DE GIMNAZIU SA COMUNICE CU TEHNOLOGIA

de JA Romania webPR.ro
Vineri, 13 Apr 2018 webReleases | Educatie
Mai mult de 1.400 de elevi, din peste cincisprezece scoli din Bucuresti, vor invata programare si isi vor dezvolta abilitatile digitale si gandirea logica cu ajutorul unui program educational sustinut de Honeywell Romania.
NL simplu 2
Foto: webPR.ro

Proiectele pentru tineret in topul inscrierilor la Gala Societatii Civile 2018

de Institute webPR.ro
189 de proiecte, programe si campanii de comunicare pe teme sociale s-au inscris in competitia Gala Societatii Civile de anul acesta. Mai exact, 155 de proiecte, 21 de programe si 13 campanii de comunicare din partea organizatiilor, grupurilor de initiativa si, respectiv, agentiilor de comunicare si companiilor din Romania, se vor alatura celorlalte demersuri notabile din ultimii 15 ani care au scris istoria Galei Societatii Civile si au adus schimbare in Romania.
The institute
Foto: The Institute
Articol webPR

Expoziția centrală Romanian Design Week 2018 va avea loc la Palatul Telefoanelor, în perioada 19-27 mai

de webPR.ro
Vineri, 13 Apr 2018 webReleases | Cultura
Expoziția centrală RDW- cel mai mare eveniment multidisciplinar din România- va reuni peste 150 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români și va putea fi vizitată în perioada 19-27 mai, la Palatul Telefoanelor - una dintre cele mai emblematice clădiri ale Bucureștiului, situată pe Calea Victoriei, în Cartierul Creativ.
afis-42x61_ziua-brandurilor-auro-%232
Foto: webPR.ro

Zilele brandurilor Auto - 2018 Edition

de Levinta webPR.ro
Vineri, 13 Apr 2018 webReleases | Auto & Moto
Ύntre 19-22 Aprilie, toți pasionaț›ii de automobile sunt aș™teptaț›i la Zilele Brandurilor Auto - Ediț›ia 2018, în Parcul Herăƒstrăƒu (pe terasa Berăƒriei H). Intrarea este liberăƒ!
Conferinta de cloud
Foto: Avaelgo
Articol webPR

Conferința de Cloud: Tot ce ai vrut să știi despre Cloud, dar nu ai avut pe cine să întrebi

de Avaelgo webPR.ro
Joi, 12 Apr 2018 webReleases | IT&C
Conferința de Cloud 2018 este singura conferință IT dedicată tehnologiei Microsoft cloud din România. Pe 19 aprilie 2018 va avea loc cea de a doua ediție, în cadrul căreia participanții vor avea ocazia sa vadă cum se poate aborda cu succes Cloud-ul, atât din perspectiva de business, cât și tehnică. 

Spotlight_2018
Foto: webPR.ro
Articol webPR

Festivalul Spotlight la Muzeul Antipa

de webPR.ro
Joi, 12 Apr 2018 webReleases | Cultura
Imagini uriașe sub forma unor animale din diverse continente vor fi proiectate, în premieră, pe fațada Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, între 12 și 15 aprilie 2018, cu ocazia celei de-a patra ediții SPOTLIGHT - Bucharest International Light Festival organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB.

MediHelp a participat la conferinta 2nd Excellence in Health Insurance – eveniment de referinta din domeniul asigurarilor de sanatate

de AdrianaCocirta webPR.ro
Joi, 12 Apr 2018 webReleases | Asigurari

In perioada 15 -€“ 16 martie 2018 a avut loc, la Viena, conferinta 2nd Excellence in Health Insurance - eveniment de referinta din industria asigurarilor de sanatate. In cadrul acestuia au fost evidentiate tendinte si provocari din domeniu, s-a discutat despre important›a inovatiei si despre impactul acestor factori asupra cresterii productivitatii. In egala masura, participantii au explorat motivele pentru care generatia millennials prefera asiguratorii care au o prezenta sustinuta in mediul digital. 

gadgeturi si_cadouri_pentru_el
Foto: webPR.ro

Super idei de cadouri pentru barbati, in functie de statut

de gadgetworld webPR.ro
Miercuri, 11 Apr 2018 webReleases | Stiinta/Cercetare
Vrei sa-ti surprinzi partenerul de viata, tatal, fratele, un prieten sau un coleg, oferindu-le cadouri pentru barbati cu adevarat inspirate? Atunci renunta la ideile clasice de cadouri pentru barbati, precum o cravata sau o sticla de vin, si alege ceva iesit din comun!

Campaniile de marketing trebuie sa aiba o dimensiune offline

de AdrianaCocirta webPR.ro
Millward Brown Digital este unul dintre liderii mondiali in cercetarea impactului publicitatii in randul consumatorilor. Compania a realizat un studiu cu privire la influenta campaniilor de marketing - care au integrat diverse canale de promovare - asupra intentiei de cumparare a consumatorilor si asupra cresterii vizibilitatii unui brand.
Anotimpuri care nu se repeta
Foto: Editura Nemira
Articol webPR

Editura Nemira lansează colecția de literatură română contemporană „n’autor”

de webPR.ro
Miercuri, 11 Apr 2018 webReleases | Cultura
n’autor este colecția de literatură română a Editurii Nemira care vorbește, în n moduri, despre lumea în care trăim – realități de ieri și de astăzi, fragmente din societatea românească ori de pretutindeni, o umanitate în permanentă schimbare. Prin volumele care vor apărea în această colecție, ne întoarcem la plăcerea lecturii, fără artificii inutile, cu teme diverse, de la relații amoroase la relații familiale, de la învățământ la religie, mediu, minorități, tehnologie, politică, istorie, violență ș.a.m.d.
rochii_seara_Kiddo_colaj
Foto: webPR.ro

3 tipuri de rochii de seara cu care sa intampini vara

de Bogas webPR.ro
Joi, 5 Apr 2018 webReleases | Beauty
Ai putea sa vezi trendurile de primavara-vara fara culori puternice, nuante deschise sau croiuri deosebite? Sigur ca nu. Asa cum probabil te asteptai, sezonul acesta ne aduce in atentie rochii de seara care sa-ti puna in evidenta frumusetea si sa exprime aerul foarte degajat al verii.
Constanta Rusinaru
Foto: webPR.ro

Cel de-al doilea castigator al primei editii Preparation Centre Awards organizate de Cambridge Assessment English este Centrul de Limbi Straine Belle Languages, Ploiesti

de Romanita Oprea webPR.ro
Joi, 5 Apr 2018 webReleases | Educatie

Dintre cele peste 140 de scoli din cursa pentru aceasta prima editie a Preparation Centre Awards din Romania, Centrul de Limbi Straine Belle Languages, Ploiesti a fost desemnat <<cel mai bun centru de pregatire>> la categoria ‘utilizare a materialelor oficiale de pregatire publicate de Cambridge University Press’. Acest premiu recunoaste calitatea pregatirii elevilor pentru examenele de limba engleza Cambridge English.

Ascensiunea in mediul de business prin limba germana, ed. a III-a - avantajele limbii germane in afaceri

de Centrul de Limbi Straine A_BEST webPR.ro
Miercuri, 4 Apr 2018 webReleases | Publicitate

Cea de-a treia editie a conferintei "Ascensiunea in mediul de business prin limba germana", organizata de A_BEST (http://www.abest.ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, a avut loc pe 29 martie la Hotelul Cismigiu din Bucuresti. 

Felicitare de Paste
Foto: MTR
Articol webPR

Muzeul Național al Țăranului Român vă dorește Paște binecuvântat!

de webPR.ro
Miercuri, 4 Apr 2018 webReleases | Cultura
Programul din perioada Sărbătorilor Pascale
afis Peter Rabbit
Foto: webPR.ro

'Peter Iepurasul' deschide in forta vacanta de Paste, la cinema

de SwissPlan.Biz webPR.ro
Miercuri, 4 Apr 2018 webReleases | Showbiz
In week-end-ul 30 martie - 1 aprilie 2018, cea mai cautata lansare in cinematografele din Romania a fost 'Peter Rabbit' / 'Peter Iepurasul', care a atras 52.952 spectatori si a inregistrat vanzari totale de 1.006.486 lei. Combinand animatia, comedia si actiunea cu interpretarea actorilor, personajele autentice si efectele speciale moderne, filmul este o alegere excelenta pentru intreaga familie in mini-vacanta de Paste care se apropie. Productia ruleaza in format 2D, atat in varianta subtitrata, cat si in cea dublata in limba romana.
EduTabere in strainatate
Foto: Integral Edu

webPR: Taberele educaționale - modă sau necesitate?

de Smile Media
Miercuri, 4 Apr 2018 webReleases | Educatie
În ultimii ani, din ce în ce mai mulți tineri aleg să își petreacă vacanțele în tabere din străinătate. La prima vedere poate părea doar ceva cool, ca la 13 ani să alegi să mergi în UK într-o tabară, să joci fotbal cu antrenori de la Chelsea. Sigur că este cool pentru că vei avea ce povesti colegilor și prietenilor despre experiențele tale unice din vacanță, însă nu e doar atât.
Echipa castigatoare Sci-Tech Challenge 2018
Foto: webPR.ro

5 elevi creativi din Constanta selectati sa reprezinte Romania la Finala Europeana a competitiei Sci-Tech Challenge 2018 din Bruxelles

de Catalin Tudor webPR.ro
Marți, 3 Apr 2018 webReleases | Educatie
104 elevi au participat la sesiunea nationala a competitiei Sci-Tech Challenge 2018.  Cinci elevi din Constanta s-au calificat in finala europeana a competitiei Sci-Tech Challenge 2018, organizata de Junior Achievement (JA) Romania cu sprijinul ExxonMobil Romania. 

IH
Foto: webPR.ro

Primul castigator al primei editii "€œPreparation Centre Awards"€ organizate de Cambridge Assessment English este English Kids Academy (International House), Bucuresti

de Romanita Oprea webPR.ro
Marți, 3 Apr 2018 webReleases | Educatie
Din cele peste 140 de scoli din cursa pentru aceasta prima editie a Preparation Centre Awards din Romania, English Kids Academy (International House), Bucuresti a fost desemnat "cel mai bun centru de pregatire"€œ la categoria "€˜abordare pas-cu-pas"€™. Acest premiu recunoaste calitatea pregatirii elevilor pentru examenele de limba engleza Cambridge English.
Encliclopedia1918
Foto: webPR.ro

Enciclopedia digitala  "Romania 1918. Oameni, momente si imagini"€, oferita publicului larg de Fundatia SIVECO

de SIVECO Romania webPR.ro
Marți, 3 Apr 2018 webReleases | IT&C

Fundatia SIVECO lanseaza azi enciclopedia digitala - "Romania 1918. Oameni, momente si imagini€", o productie SIVECO Romania in parteneriat cu institutii prestigioase de cultura si personalitati ale societatii romanesti.

BeFunky Collage
Foto: webPR.ro

Lansare website SILVER CUBE tavane extensibile

de Tavaneextensibile webPR.ro
Silver Cube- Furnizorul tau de tavane extensibile in conformitate cu standardele europene!
Muzeul Antipa - Program Pasti 2018
Foto: Muzeul Antipa
Articol webPR

​Programul Special de Sărbători al Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

de webPR.ro
Marți, 3 Apr 2018 webReleases | Cultura
În perioada Sărbătorilor de Paști, Muzeul Antipa anunță un program special de vizitare, invitându-i la muzeu pe toți cei care doresc să se relaxeze împreună cu familia. Astfel, în perioada 6 – 10 aprilie 2018 ne veți putea vizita în următorul interval orar:

Recuperarea siluetei dupa nastere

de AngelaPetre webPR.ro
Luni, 2 Apr 2018 webReleases | Beauty
Sarcina este o experienta frumoasa dar dura pentru corpul unei femei. Cresterea rapida in greutate (urmata sau nu de slabire), intinderea pielii uneori peste limitele elasticitatii sale cu aparitia vergeturilor, musculatura abdominala slabita si sanii care isi pierd volumul si se lasa sunt toate fenomene normale in cursul si dupa sarcina dar umbresc fericirea de a fi mama.
Menumorut
Foto: Editura Nemira
Articol webPR

Seria "Istoria povestită copiilor", de  Simona Antonescu apare la editura Nemi

de webPR.ro
Luni, 2 Apr 2018 webReleases | Cultura
Editura Nemi de carte pentru copii lansează Istoria povestită copiilor, de Simona Antonescu, cu ilustrații de Alexia Udriște - o serie de romane care-i va familiariza pe micii cititori cu istoria și legendele românilor. Cărțile din serie vor prezenta istoria României prin ochii a doi frați gemeni, Ilinca și Călin, care găsesc într-un cufăr vechi din podul casei un manuscris (magic).
Muzeul Antipa
Foto: Muzeul Antipa
Articol webPR

Peste 13.000 de vizitatori au trecut pragul Muzeului Antipa în perioada 27-30 martie 2018

de webPR.ro
Luni, 2 Apr 2018 webReleases | Educatie
Peste 13.000 de vizitatori au trecut pragul Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” în perioada 27 – 30 martie 2018. În decurs de patru zile, în perioada programului național „Școala Altfel - Să știi mai multe, să fii mai bun!”, peste 250 grupuri de elevi din toată țara însoțiți de profesorii lor au ales să-și îmbogățească cunoștințele despre natură și biodiversitate la Muzeu, dar și să petreacă momente de relaxare în afara clasei.

5 pasi simpli pentru a avea orase mai curate!

de bdr webPR.ro
Marți, 3 Apr 2018 webReleases | Educatie
Conform World Economic Forum, 90 de miliarde de tone de resurse sunt extrase, anual, la nivel mondial, pentru a raspunde cerintelor societatii iar estimarile arata ca acest numar va fi mai mult decat dublu pana in anul 2050. Una dintre provocarile majore ale acestui volum de consum tine de modul in care returnam materialele pe care le luam din mediu, pe care natura nu le poate resorbi.
Medalia aur 2018
Foto: webPR.ro

2 diplome de excelenta si medalii de aur cu mentiune speciala si 1 diploma de excelenta obtinute de ICPE-CA la Pro Invent 2018

de icpeca webPR.ro
Luni, 2 Apr 2018 webReleases | Educatie
ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE - ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

Molarii de minte -€“ cand este necesara extractia lor?

de MariaStefan webPR.ro
Duminică, 1 Apr 2018 webReleases | Sanatate
Desi este adevarat ca extragerea dintilor de minte poate preveni unele probleme dentare, procedura nu este necesara in fiecare caz, ci doar in acele situatii in care existenta lor poate afecta sanatatea orala si dezvoltarea danturii.

Produsele anti-imbatranire -€“ de la ce varsta avem nevoie de ele?

de MariaStefan webPR.ro
Duminică, 1 Apr 2018 webReleases | Sanatate
Conform specialistilor, produsele anti-imbatranire nu reprezinta o parte esentiala a rutinei de ingrijire a tenului la 20 de ani sau mai devreme, insa pentru a pastra stralucirea si vitalitatea pielii pe termen lung, aceasta este varsta la care trebuie acordata o atentie deosebita stilului de viata si obiceiurilor care pot fi daunatoare.
Program vara 2018 Antipa
Foto: antipa.ro

Muzeul Antipa anunță trecerea la programul de vară

de webPR.ro
Vineri, 30 Mar 2018 webReleases | Educatie
Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" anunță prelungirea programului de vizitare, începând din 1 aprilie 2018. Astfel, odată cu trecerea la programul de vară, Muzeul poate fi vizitat de marți până duminică între orele 10:00 și 20:00 (ultimul vizitator având acces în muzeu la ora 19:00).
Bucium Miorita cover
Foto: webPR.ro

Concert Bucium in Club Fabrica pe 14 aprilie

de DorinaS webPR.ro
Pe 14 aprilie, Bucium se intoarce in Bucuresti, de data aceasta in Club Fabrica (strada 11 iunie nr. 55). Biletele sunt in numar limitat si se gasesc in avans in reteaua www.iabilet.ro la pretul de 25 de lei (30 de lei la intrare, in seara concertului).
biciclete_sunn_veloteca
Foto: webPR.ro

SUNN ne propune in 2018 o gama de biciclete care intrece orice asteptari!

de Veloteca webPR.ro
Vineri, 30 Mar 2018 webReleases | Sport
Anul 2018 a inceput cu dreptul in domeniul ciclismului. Marile branduri de biciclete ne-au pregatit modele spectaculoase, care merita intreaga noastra atentie. Asa cum ne-am obisnuit, timpul nu sta niciodata in loc pentru SUNN.
foto
Foto: webPR.ro

Bocasoft si Clico Romania colaboreaza pentru servicii de consultanta si training in domeniul GDPR

de ConcordCommunication webPR.ro
Vineri, 30 Mar 2018 webReleases | IT&C
"Recomand companiilor sa urmareasca indicatiile oferite de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucraƒrii Datelor cu Caracter Personal, in calitate de autoritate publica centrala autonoma cu competenta generala in domeniul protectiei datelor personale si sa trateze cu maxima seriozitate si celeritate alinierea companiilor lor la GDPR"€, spune Carmen Dascalescu, Director General Bocasoft.
Lumanari Spectacular Chic Ville 5
Foto: Chic Ville
Articol webPR

​Lumânările Spectacular - Unice în România: must-have de Paște, Sărbătoarea Luminii

de webPR.ro
Chic Ville aduce în România lumânările de lux Spectacular, realizate manual în Germania. Colecția are o paletă impresionantă de culori și dimensiuni. Noua colecție însumează atât conceptul de hand-made, cât și cel de motive florale, în trend în acest an.
Articol webPR

Program pentru ameliorarea simptomelor din spectrul autist

de webPR.ro
Miercuri, 28 Mar 2018 webReleases | Educatie
Program pentru ameliorarea simptomelor din spectrul autist ca parte a procesului de integrare a copiilor cu această tulburare în sistemul școlar din România. ATCA (Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată), cu susținerea Profi Food, a demarat proiectul „Autism Solutions – Recuperare și integrare” care vizează cei 170 de copii cu tulburări din spectrul autist din cele două centre de terapie ale organizației non-guvernamentale.
Dan-Rotaru-Veracomp
Foto: webPR.ro

VERACOMP distribuie YEALINK in Romania

de aurbut webPR.ro
Miercuri, 28 Mar 2018 webReleases | IT&C
Incepand cu luna martie a acestui an, Veracomp a devenit distribuitor oficial al Yealink in Romania, completandu-si astfel portofoliul dedicat solutiilor de comunicatii unificate cu produse audio-video cu performante superioare.
110 ani de la nasterea savantului
Foto: Muzeul Antipa
Articol webPR

110 ani de la nașterea savantului Mihai Băcescu

de webPR.ro
Marți, 27 Mar 2018 webReleases | Cultura
Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” în parteneriat cu Radio România Cultural vă invită miercuri, 28 martie 2018 la emisiunea-dezbatere prilejuită de 110 ani de la nașterea marelui biolog român, Academicianul Mihai Băcescu (1908 - 1999).

Noul parteneriat strategic TEMAD - VITEX in Romania

de Temad webPR.ro
Temad si Vitex anunta astazi demararea in Romania a parteneriatului strategic dintre cele doua companii, privind preluarea portofoliului de clienti, a activitatii de distributie a produselor, oferirea tuturor serviciilor si a suportului tehnic de catre Temad. Noul model de afacere este centrat pe satisfacerea cerintelor clientilor prin cresterea calitatii serviciilor, in piata constructiilor si amenajarilor din Romania, unde cele doua companii isi desfasoara activitatea.
2018_CEO Challenge 2018
Foto: webPR.ro

Studentii romani s-au remarcat la competitia internationala CEO Challenge organizata de P&G

de bdr webPR.ro
Marți, 27 Mar 2018 webReleases | Educatie
11 studenti romani au participat in competitia internationala "CEO Challenge 2018" organizata de P&G. Echipa castigatoare, din care fac parte Ioana Maria Mihai din Romania, Adriana Pogolsa din Republica Moldova si Jason Psarrakis din Grecia, va reprezenta regiunea sud-est europeana in urmatoarea runda a competitiei CEO Challenge, care se desfasoara la Roma.
delaco
Foto: webPR.ro

Delaco implementeaza sistemul WMS de la Senior Software

de Senior_Software webPR.ro
Marți, 27 Mar 2018 webReleases | Industrii
Delaco Distribution, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata branzeturilor din Romania, si-a imbunatatit managementul depozitului cu ajutorul unei solutii software. Decizia de a achizitiona sistemul WMS de la Senior Software a fost luata dupa ce managerii companiei au constatat ca vechiul sistem nu mai reusea sa satisfaca nevoile business-ului.

Rent a car Bucuresti - o solutie la indemana

de rentacarotopeni85 webPR.ro
Serviciul de rent a car din Bucuresti a devenit extrem de solicitat in ultima perioada, dezvoltarea turismului si a mediului de afaceri a jucat un rol important in acest sens, pe piata existand numeroase oferte de acest gen.
2018-03-15Logo_Finalist_ITE_Awards
Foto: webPR.ro

European IT and Software Excellence Awards 2018 si-a desemnat finalistii

de SIVECO Romania webPR.ro

SIVECO Romania este singura participanta la competitie care a primit cinci nominalizari. Revista IT Europa a publicat recent lista finalistilor European IT & Software Excellence Awards 2018, una dintre principalele competitii europene destinate furnizorilor independenti de software, integratorilor de sisteme si solutii, partenerilor si distribuitorilor acestora.

Poster_DokStation_2018
Foto: webPR.ro

Editia a 3-a DokStation, primele titluri

de DokStation webPR.ro
Luni, 26 Mar 2018 webReleases | Cultura
A treia editie DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival de documentare muzicale din Bucuresti, va avea loc in perioada 13-16 septembrie 2018. Festivalul va aduce in fata publicului din mai multe cartiere ale Capitalei proiectii, concerte, evenimente si ateliere pentru copii si tineri, atat in cladiri cu istorie si traditie, cat si in spatii neconventionale.
Program vizitare
Foto: antipa.ro
Articol webPR

Muzeul Antipa anunță un program special de vizitare în perioada 27 – 30 martie 2018

de webPR.ro
Luni, 26 Mar 2018 webReleases | Educatie
Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunță un program special de vizitare în intervalul 27 – 30 martie 2018, ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea instituțiilor de învățământ înscrise în cadrul „Școlii Altfel - Să știi mai multe, să fii mai bun”! În aceasta perioadă Muzeul va fi deschis între orele 9:00 și 19:00, iar ultimul vizitator va intra la ora 18:
PR visual_vegeta
Foto: webPR.ro

Carnea de pui si gustul de "€šacasa€"

de MoreThanPub webPR.ro
Tii minte din copilarie aromele ispititoare care te faceau sa uiti de joaca? Intrai pe furis in bucatarie si ciuguleai din carnea de pui proaspat scoasa din cuptor, lasand-o sa se topeasca si sa iti incante simturile. Iti suna cunoscut, nu-i asa? Si noua...

Workshop-uri ICPE-CA prin proiectul PHOENIX pentru transferarea rezultatelor cercetarii catre IMM-uri

de icpeca webPR.ro
ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE - ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.
Nawaf Salameh
Foto: Alexandrion Group
Articol webPR

Vinurile Halewood intra in portofoliul Alexandrion Group

de webPR.ro
Grupul Alexandrion a semnat un acord pentru achizitia portofoliului de vinuri romanesti a grupului Halewood. Finalizarea tranzactiei este preconizata sa aiba loc in urmatoarele trei luni.
Marcel Borodi-1
Foto: webPR.ro

Cele mai noi solut›ii de la Brinel si Cisco pentru respectarea normelor GDPR prezentate la Cluj Connecting Day

de bdr webPR.ro
Vineri, 23 Mar 2018 webReleases | IT&C

"€œObiectele se conecteaza la internet, robotii ne preiau munca repetitiva, sistemele expert ne evalueaza si ne prezic reactiile... Si noi? Noi, oamenii, ce facem? Invatam sa ne adaptam din mers, invatam cum sa ne protejam datele private sau critice, lasam rutina masinilor, dar pastram inovarea si bucuria de a trai! In esenta asta e menirea noastra. Sa punem tehnologia in slujba dumneavoastra, pentru a avea timp si sa va bucurati de viata,” a declarat Marcel Borodi, CEO BRINEL, in cadrul celei mai recente editii a Cluj Connecting Day, eveniment traditional organizat de BRINEL in parteneriat cu Cisco Romania. 

Targ de Florii
Foto: MNTR
Articol webPR

Targul de Florii de la Muzeul National al Taranului Roman

de webPR.ro
Joi, 22 Mar 2018 webReleases | Cultura
De vineri, 30 martie, pana duminica, 1 aprilie 2018, de la orele 10 dimineata pana la 6 seara, veti avea prilejul sa-i intalniti si sa targuiti o multime de lucruri frumoase, mestesugite cu sarg si incarcate cu semne si intelesuri.
martisor gama optic
Foto: webPR.ro

Un martisor de la Gama Optic pentru doamne si domnisoare: 10% reducere la orice comanda intreaga de ochelari de vedere

de alina.o webPR.ro
Joi, 22 Mar 2018 webReleases | Sanatate
Un martisor de la Gama Optic pentru doamne si domnisoare! Beneficiati de 10% reducere la orice comanda intreaga de ochelari de vedere (rama+lentile+manopera). Promotia este valabila pana pe 31 Martie.
Atelier Corpul uman - Simturile
Foto: Muzeul Antipa
Articol webPR

Corpul uman - Simturile

de webPR.ro
Miercuri, 21 Mar 2018 webReleases | Educatie
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" ii invita pe cei mici sambata, 24 martie 2018 de la ora 10:15, la atelierul "Corpul uman - Simturile", sustinut de Anca Bontas, specialist al Muzeului. La intalnire sunt invitati copiii cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani, iar participarea este gratuita
posterDictaphone
Foto: webPR.ro

Dictaphone deschide seria Avant Sessions, la Control Club

de Front webPR.ro
Miercuri, 21 Mar 2018 webReleases | Cultura
Formatia berlineza Dictaphone va concerta la Bucuresti duminica, 25 martie, de la ora 20, la Control Club, in cadrul Avant Sessions, o noua serie de evenimente organizata de Liveland si Control Club. Biletele sunt disponibile online, pe Eventbook.ro.
bannerCTA
Foto: webPR.ro

O noua aventura pentru bloggerii creativi! Competitia SuperBlog, la a 16-a editie

de SwissPlan.Biz webPR.ro
Marți, 20 Mar 2018 webReleases | IT&C
A inceput Spring SuperBlog 2018, a 16-a editie a celei mai longevive competitii de blogging din Romania. Lansat in 2008, proiectul este cunoscut in mediul online pentru temele provocatoare, premiile atractive, dar si pentru adrenalina ce creeaza dependenta si comunitatea efervescenta, in continua extindere. Noua editie a atras deja peste 100 de bloggeri dornici sa-si demonstreze creativitatea si abilitatile de comunicatori online, iar inscrierile continua.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by