newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: AI-MAS Winter Olympics Pe 27 februarie 2010, Facultatea de Automatica si Calculatoare  din cadrul Universitatatii "Politehnica" din Bucuresti gazduieste un eveniment inedit dedicat domeniului inteligentei artificiale: AI-MAS Winter Olympics. AI-MAS Group prezinta AI-MAS Winter Olympics, o initiativa care isi propune sa aduca la un loc oamenii pasionati de inteligenta artificiala si companiile care folosesc astfel de tehnologii, si prin aceasta sa contribuie la crearea unei comunitati active de AI (Artificial Intelligence), care sa stimuleze ideile inovatoare si sa ajute la punerea lor in practica.
webRelease: UNESCO si L'Oreal lanseaza programul de burse nationale pentru femeile din stiinta  Activitatea tinerelor cercetatoare din Romania va fi sustinuta, din acest an, prin acordarea de burse anuale private, odata cu lansarea programului de burse nationale UNESCO L'Oreal Pentru femeile din stiinta.UNESCO si Grupul L'Oreal deruleaza in parteneriat, de peste 10 ani, programul For Women in Science, care recunoaste si sustine, la nivel international, implicarea femeilor in domeniul stiintei. Prin lansarea in Romania a programului de burse nationale Pentru femeile din stiinta, oferite femeilor cercetator, UNESCO si L'Oreal intaresc si reconfirma partneriatul si la nivelul tarii noastre.
Cercetarea romaneasca este premiata international SIVECO Romania a primit diploma Best Paper Award de la Asociatia Internationala a Inginerilor si Expertilor in Tehnologia Informatiei.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by