newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Protectia avansata de tip Firewall de la Dell SonicWALL Succesul afacerilor organizatiilor, indiferent de marimea lor, este dependent de accesul rapid la informatie si implicit de retelele de comunicatie locale si externe. Retelele sunt supuse din ce in ce mai mult la atacuri cibernetice, care evolueaza in mod constant si care pot perturba comunicarea, degrada performanta si compromite datele in cadrul companiilor. In acest context organizatiile sunt nevoite sa implementeze solutii de securitate dinamice si cuprinzatoare.
webRelease: GENESYS DISTRIBUTIE&Panda Security ofera simplitate si un profit mai mare partenerilor Panda Security, The Cloud Security Company, lanseaza noua versiune a produsului Panda Cloud Partner Center, care consta intr-o consola de administrare exclusiva si gratuita pentru partenerii Panda Security. Acest instrument este o solutie completa pentru managementul securitatii centralizate, simplificand munca partenerilor si maximizandu-le profitul.
webRelease: Disaster Recovery, simplu de realizat prin GENESYS DISTRIBUTIE Atunci cand mentionam de Disaster Recovery - recuperarea dupa producerea unui dezastru - imaginea mentala pentru multi este aceea a unui potop apocaliptic sau a altor dezastre naturale. Realitatea este destul de diferita. Exista o gama larga de dereglari care pot pune in pericol integritatea si functionarea unui centru de date si a infrastructurii aferente.
webRelease: Dell vStart 1000: Solutia integrata dedicata aplicatiilor mission-critical Familia Dell de solutii de infrastructura convergenta, numita Active Infrastructure, ajuta organizatiile IT sa raspunda mai rapid cerintelor de afaceri si sa isi imbunatateasca eficienta centrelor de date si calitatea serviciilor IT. Este ideala pentru companiile care se standardizeaza pe arhitecturi de server x86 si au nevoie de o infrastructura mai dinamica, operata intr-un mod simplificat si automatizat.
webRelease: Newave dezvolta cele mai compacte UPS-uri modulare Newave, companie din grupul ABB, a anuntat de curand lansarea extinderii gamei de lux DPA ST de surse de alimentare neintreruptibile (UPS-uri). Gama de UPS-uri DPAUpscale ST 200 isi extinde capacitatea de putere de la 120 kW pana la 200 kW, pastrand in acelasi timp o amprenta la sol de doar 0.42 m2. Acest lucru plaseaza noul produs ca fiind cel mai compact UPS modular din lume.
webRelease: Studiu Acumen Integrat: "€Balanced Scorecard in Romania 2013" Folosirea Balanced Scorecard a aratat in ultimii ani o dezvoltare activa. De la instrument de planificare strategica, Balanced Scorecard a castigat popularitate devenind o solutie de atingere a echilibrului intre strategie si activitatea la nivel operational, o strategie de management care ofera conducerii si angajatilor perspectiva de ansamblu si intelegerea obiectivelor si a rolurilor organizationale, un suport pentru managementul performantei.
webRelease: Design Lab: Zece ani de inovatie in design-ul electrocasnicelor pentru curatare "Curatare fara efort"€ este una dintre ideile care a stat la baza formularii temei din acest an a competitiei Electrolux Design Lab. Conceptul s-a nascut din constrangerile pe care un spatiu restrans le impune si de consumatorii care trebuie sa se obisnuiasca cu viata in apartamente mici. In cei zece ani de Electrolux Design Lab, am fost martori la dezvoltarea unor concepte inovatoare si de un real ajutor in curatarea locuintei.
webRelease: Pasionatii de inteligenta artificiala reuniti intr-un cadru interactiv la AIWO 2013 Sambata, 23 februarie, la Universitatea Politehnica din Bucuresti, a avut loc evenimentul international dedicat tuturor celor care activeaza sau sunt interesati de domeniul inteligentei artificiale, AI-MAS Winter Olympics (AIWO).Aflat la a treia editie, AIWO a reunit reprezentanti din 15 universitati, dar si din industrie, care au prezentat in proiecte de cercetare cu aplicabilitate in diverse domenii de activitate.
webRelease: S-a dat startul inscrierilor in competitia Electrolux Design Lab 2013 Ideea este elementul central al Electrolux Design Lab 2013. Cea mai cunoscuta competitie de design la nivel mondial a dat startul inscrierilor luni, 18 februarie, cerandu-le studentilor si absolventilor de design sa inscrie in concurs ideea si schita unei solutii inovatoare de design pentru electrocasnicele viitorului. 
webRelease: Design Lab: Zece ani de inovatie in design-ul electrocasnicelor pentru gatit Tendinta moderna tot mai des intalnita, de a percepe gatitul ca pe o modalitate de divertisment si de petrecere a timpului impreuna cu prietenii si familia, este cea care a generat ideea de "€žsocial cooking"€ -€“ directie importanta in formularea temei din acest an a competitiei Electrolux Design Lab. In cei zece ani de Electrolux Design Lab, am fost martori la dezvoltarea unor concepte inovatoare si de un mare ajutor pentru gatit.
webRelease: Setul de mic dejun Electrolux in culorile iubirii -€“ cadoul ideal pentru... dimineti romantice Atunci cand iubesti, vrei sa-ti surprinzi iubitul sau iubita cu gesturi romantice. De Valentine'€™s Day, Electrolux te inspira si te ajuta sa-ti dovedesti dragostea intr-un mod cat mai inedit. Fiind disponibil in culorile iubirii si ale sinceritatii, rosu si alb, setul de mic dejun colorat de la Electrolux este cadoul prin care iti poti exprima cel mai bine sentimentele.
webRelease: Testimoniale pentru a doua editie a Conferintei Internationale "€œPerspective ale dreptului afacerilor in mileniul al treilea"€ Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucuresti impreuna cu Societatea de Stiinte Juridice si Administrative au organizat a doua editie a Conferintei Internationale  "€œPerspective ale dreptului afacerilor in mileniul al treilea"€ in data de 2 noiembrie 2012 in Academia de Studii Economice din Bucuresti.
webrelease: Cercetarea din Romania, mai apreciata peste hotare "Romania are o capacitate mare de inovare, multe clustere si realizari remarcabile la nivelul intreprinderilor mici, in ceea ce priveste brevetarea unor cercetari aplicate". Aceasta a fost doar una dintre concluziile mesei rounde "Inovarea durabila, pilon fundamental al dezvoltarii socio-economice a Romaniei" organizate de ANCS (Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica), in cadrul programului pentru promovarea activitatii de inovare si transfer tehnologic. La dezbaterea moderata de jurnalistul Alexandru Mironov au participat membri ai administratiei centrale si locale, reprezentanti ai mediului de afaceri romanesc si ai fondurilor de investitii, rectori universitari, precum si directori ai institutelor de cercetare.
webrelease: Europa va progresa prin inovatie GE a publicat rezultatele celei de-a doua editii a "€žBarometrului GE privind inovatia in UE"€, un studiu independent realizat in randul unui numar de 260 de formatori de opinie din Bruxelles, completat cu interviuri si o recenzie a prezentei in mass-media si a rapoartelor publice privind inovatia in UE. Studiul a fost prezentat in cadrul unui eveniment care a avut loc la sediul Parlamentului European din Bruxelles, gazduit de Sean Kelly (Irlanda), membru al Comisiei pentru Dezvoltare Regionala din cadrul Parlamentului European.
webRelease: Roche desemnata, pentru al patrulea an consecutiv, liderul sectorului farmaceutic, in Dow Jones Sustainability Index Roche a  fost desemnata, pentru al patrulea an consecutiv, liderul sectorului farmaceutic, la nivel global, in clasamentul Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Indexurile DJSI World si DJSI European urmaresc performatele celor mai sustenabile companii care deruleaza proiecte de dezvoltare pe termen lung, din punct de vedere economic, social si al protectiei mediului. Aceste indexuri servesc drept repere pentru investitori, care integrează criteriile de durabilitate in portofoliile lor.
webRelease: MIRA TELECOM a sustinut financiar si stiintific o cercetare complexa in domeniul fizicii, prezentata la Congresul European de Spectroscopie Moleculara de la Cluj, EUCMOS 2012 MIRA TELECOM, in colaborare cu Facultatea de Fizica (Universitatea Bucuresti) si Institutul de Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei, a realizat o cercetare complexa in domeniul spectroscopiei, ale carei concluzii au fost expuse la a 31-a editie a Congresului European de Spectroscopie Moleculara de la Cluj, EUCMOS 2012 - http://www.phys.ubbcluj.ro/eucmos2012, desfasurat in perioada 26 - 31 august.
webRelease: Acumen Integrat lanseaza a doua editie a studiului Managementul Performantei in Romania Studiul ofera si o perspectiva generala asupra evolutiei tendintelor in folosirea si popularitatea managementului performantei in Romania, in contextul in care numarul de evenimente si cursuri de perfectionare in managementul performantei pe piata din Romania a crescut semnificativ si s-a diversificat: Conferinta Managementul Performantei in Romania - editia 2011, Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania, Conferinta Management Performant in institutiile medicale din Romania, Conferinta Managementul Performantei in Romania - editia 2012.
webRelease: Rezultate studiu de piata - produse electrice si electronice verzi Green Pro - rezultate studiu de piata produse electrice si electronice verzi.
webRelease: Green Pro - organizare workshopuri de tip focus-group Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacau in calitate de beneficiar coordonator al proiectului "Promoting Green Products" (LIFE+08/INF/RO/000507) - Promovarea Produselor Verzi, finantat de Comisia Europeana prin programul LIFE+, anunta organizarea a 12 workshop-uri de tip focus-group pentru informarea partilor interesate din randul producatorilor si distribuitorilor de produse verzi.
webRelease: De la Lux 1 la UltraOne-100 de ani de curatenie, de la Electrolux Anul acesta Electrolux sarbatoreste 100 de ani de la lansarea primului aspirator – Lux1, un traseu marcat printr-o serie de momente cheie, care au dus pana la crearea gamei Green si a aspiratorului UltraOne.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by