newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Introducere in astronomie Fundatia Calea Victoriei va invita joi, 7 noiembrie, ora 19.00, la atelierul Introducere in astronomie - curs de orientare pe cer. Ghid in aceasta calatorie va fi Adrian Sonka, membru al Astroclubului Bucuresti si membru colaborator al AAVSO (American Association of Variable Star Observers).
webRelease: Romanul Fidel Chirtes a intrat in finala competitiei GE de proiectare deschisa pentru imprimare 3D General Electric a dezvaluit cei 10 finalisti ai Etapei I si o serie de castigatori de mentiuni speciale in Competitia de proiecte pentru imprimare 3D: reproiectarea unui suport pentru motoare de avion. In cadrul competitiei au fost invitati antreprenori, companii si institutii sa inscrie idei pentru reproiectarea unui  suport de motoare de avion, folosind imprimarea 3D. Componenta critica a motoarelor de avion, suporturile sustin greutatea motorului pe durata manipularii si trebuie sa reziste la vibratii puternice in timpul zborului.
webRelease: Inainte de Elysium - Proiectul de exoschelet al GE din anii 1960 Scheletul mecanic real, actionat electric, ajungea pana la umar, avea clesti grosolani in loc de maini si promitea sa "inzestreze omul cu puterea unui urias". Insa, desi a fost sponsorizat de Agentia de proiecte de cercetare avansata a Armatei SUA (o versiune mai veche a agentiei DARPA), aparatul nu avea deloc un statut confidential -“ a jucat un rol important in filmul "žRaportul stiintific" realizat de GE pentru publicul larg in 1966.
webRelease: Echipa Romaniei sustinuta de Fundatia Star Storage participa la finala Olimpiadei Internationale a Proiectelor Mediului Stiintific INESPO 2013 Fundatia Star Storage, prin Programul "€žCred in Romania" sustine un grup de olimpici romani sa participe in marea finala a Olimpiadei Internationale a Proiectelor Mediului Stiintific INESPO 2013 de la Middelburg din Olanda. Aceasta olimpiada se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 13 si 18 ani, pe plan european fiind cea mai mare olimpiada cu participare internationala. La editia de anul acesta a Olimpiadei Internationale a Proiectelor Mediului Stiintific INESPO de la Middelburg din Olanda se intrec 46 de tari in proiecte stiintifice de cercetare "green" in domeniul dezvoltarii durabile.
webRelease: Panda Security ajuta la cresterea eficientei afacerilor si securitatii datorita filtrului URL Noul Panda Cloud Office Protection 6.5 (versiunea Advanced) da posibilitatea companiilor de a monitoriza si controla traficul web realizat de utilizatori. Solutia este compatibila cu Exchange 2013 precum si cu cele mai populare distributii de Linux (SUSE, RedHat, Debian si Ubuntu). Aceasta permite totodata programarea actualizarilor si a rapoartelor. Noua versiune a solutiei de securitate detecteaza si elimina toate amenintarile necunoscute, beneficiind de avantajul vulnerabilitatilor 'zero-day"€, datorita noilor tehnologii anti-exploit dezvoltate de Panda Security.
webRelease: Marketing Research Conference 2013. Shopper marketing: 15 si 16 mai Pe 15 si 16 mai are loc Marketing Research Conference 2013, cel mai important eveniment al industriei locale de cercetare de piata, ajuns la editia a patra. Tema de anul acesta a conferintei, shopper marketing, a fost determinata de interesul crescut al companiilor catre intelegerea comportamentului de cumparare si pe concentrarea activitatilor de marketing ale brandurilor cat mai aproape de punctul de cumparare.
webRelease: Panda Security si Facebook extind colaborarea pentru a proteja utilizatorii impotriva Malware-ului Dupa o colaborare de success de sase luni, utilizatorii Facebook au descarcat peste 10,000 de licente gratuite Panda Internet Security 2013, valabile pentru 6 luni. Facebook va da posibilitatea utilizatorilor Panda Security sa beneficieze de protectie impotriva URL-urilor malitioase in patru noi limbi straine. Panda Internet Security 2013 include modulele Panda Safe Browser si Identity Protect, care asigura confidentialitatea si securitatea conturilor utilizatorilor retelelor sociale si a altor servicii realizate prin internet.
webRelease: QNAP lanseaza doua unitati NAS economice, destinate firmelor mici si mijlocii QNAP Systems, Inc a anuntat recent ca ultima sa serie de echipamente din clasa business, Turbo NAS rack 2U TS-x70, este disponibila pentru comanda. Noua generatie de echipamente TS-x70, incluzand modelele de 12-bay TS-1270U-RP si de 8-bay TS-870U-RP, este proiectata pentru a oferi utilizatorilor din mediul de afaceri o solutie NAS de inalta performanta accesibila care imbina realizarea task-urilor zilnice cu costul redus al detinerii. Modelele satisfac exigentele unei game variate de aplicatii business, dintre care amintim backup de mare viteza, virtualizarea serverelor, iSCSI IP-SAN, video storage si centralized shared storage.
webRelease: Protectia avansata de tip Firewall de la Dell SonicWALL Succesul afacerilor organizatiilor, indiferent de marimea lor, este dependent de accesul rapid la informatie si implicit de retelele de comunicatie locale si externe. Retelele sunt supuse din ce in ce mai mult la atacuri cibernetice, care evolueaza in mod constant si care pot perturba comunicarea, degrada performanta si compromite datele in cadrul companiilor. In acest context organizatiile sunt nevoite sa implementeze solutii de securitate dinamice si cuprinzatoare.
webRelease: GENESYS DISTRIBUTIE&Panda Security ofera simplitate si un profit mai mare partenerilor Panda Security, The Cloud Security Company, lanseaza noua versiune a produsului Panda Cloud Partner Center, care consta intr-o consola de administrare exclusiva si gratuita pentru partenerii Panda Security. Acest instrument este o solutie completa pentru managementul securitatii centralizate, simplificand munca partenerilor si maximizandu-le profitul.
webRelease: Disaster Recovery, simplu de realizat prin GENESYS DISTRIBUTIE Atunci cand mentionam de Disaster Recovery - recuperarea dupa producerea unui dezastru - imaginea mentala pentru multi este aceea a unui potop apocaliptic sau a altor dezastre naturale. Realitatea este destul de diferita. Exista o gama larga de dereglari care pot pune in pericol integritatea si functionarea unui centru de date si a infrastructurii aferente.
webRelease: Dell vStart 1000: Solutia integrata dedicata aplicatiilor mission-critical Familia Dell de solutii de infrastructura convergenta, numita Active Infrastructure, ajuta organizatiile IT sa raspunda mai rapid cerintelor de afaceri si sa isi imbunatateasca eficienta centrelor de date si calitatea serviciilor IT. Este ideala pentru companiile care se standardizeaza pe arhitecturi de server x86 si au nevoie de o infrastructura mai dinamica, operata intr-un mod simplificat si automatizat.
webRelease: Newave dezvolta cele mai compacte UPS-uri modulare Newave, companie din grupul ABB, a anuntat de curand lansarea extinderii gamei de lux DPA ST de surse de alimentare neintreruptibile (UPS-uri). Gama de UPS-uri DPAUpscale ST 200 isi extinde capacitatea de putere de la 120 kW pana la 200 kW, pastrand in acelasi timp o amprenta la sol de doar 0.42 m2. Acest lucru plaseaza noul produs ca fiind cel mai compact UPS modular din lume.
webRelease: Studiu Acumen Integrat: "€Balanced Scorecard in Romania 2013" Folosirea Balanced Scorecard a aratat in ultimii ani o dezvoltare activa. De la instrument de planificare strategica, Balanced Scorecard a castigat popularitate devenind o solutie de atingere a echilibrului intre strategie si activitatea la nivel operational, o strategie de management care ofera conducerii si angajatilor perspectiva de ansamblu si intelegerea obiectivelor si a rolurilor organizationale, un suport pentru managementul performantei.
webRelease: Design Lab: Zece ani de inovatie in design-ul electrocasnicelor pentru curatare "Curatare fara efort"€ este una dintre ideile care a stat la baza formularii temei din acest an a competitiei Electrolux Design Lab. Conceptul s-a nascut din constrangerile pe care un spatiu restrans le impune si de consumatorii care trebuie sa se obisnuiasca cu viata in apartamente mici. In cei zece ani de Electrolux Design Lab, am fost martori la dezvoltarea unor concepte inovatoare si de un real ajutor in curatarea locuintei.
webRelease: Pasionatii de inteligenta artificiala reuniti intr-un cadru interactiv la AIWO 2013 Sambata, 23 februarie, la Universitatea Politehnica din Bucuresti, a avut loc evenimentul international dedicat tuturor celor care activeaza sau sunt interesati de domeniul inteligentei artificiale, AI-MAS Winter Olympics (AIWO).Aflat la a treia editie, AIWO a reunit reprezentanti din 15 universitati, dar si din industrie, care au prezentat in proiecte de cercetare cu aplicabilitate in diverse domenii de activitate.
webRelease: S-a dat startul inscrierilor in competitia Electrolux Design Lab 2013 Ideea este elementul central al Electrolux Design Lab 2013. Cea mai cunoscuta competitie de design la nivel mondial a dat startul inscrierilor luni, 18 februarie, cerandu-le studentilor si absolventilor de design sa inscrie in concurs ideea si schita unei solutii inovatoare de design pentru electrocasnicele viitorului. 
webRelease: Design Lab: Zece ani de inovatie in design-ul electrocasnicelor pentru gatit Tendinta moderna tot mai des intalnita, de a percepe gatitul ca pe o modalitate de divertisment si de petrecere a timpului impreuna cu prietenii si familia, este cea care a generat ideea de "€žsocial cooking"€ -€“ directie importanta in formularea temei din acest an a competitiei Electrolux Design Lab. In cei zece ani de Electrolux Design Lab, am fost martori la dezvoltarea unor concepte inovatoare si de un mare ajutor pentru gatit.
webRelease: Setul de mic dejun Electrolux in culorile iubirii -€“ cadoul ideal pentru... dimineti romantice Atunci cand iubesti, vrei sa-ti surprinzi iubitul sau iubita cu gesturi romantice. De Valentine'€™s Day, Electrolux te inspira si te ajuta sa-ti dovedesti dragostea intr-un mod cat mai inedit. Fiind disponibil in culorile iubirii si ale sinceritatii, rosu si alb, setul de mic dejun colorat de la Electrolux este cadoul prin care iti poti exprima cel mai bine sentimentele.
webRelease: Testimoniale pentru a doua editie a Conferintei Internationale "€œPerspective ale dreptului afacerilor in mileniul al treilea"€ Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucuresti impreuna cu Societatea de Stiinte Juridice si Administrative au organizat a doua editie a Conferintei Internationale  "€œPerspective ale dreptului afacerilor in mileniul al treilea"€ in data de 2 noiembrie 2012 in Academia de Studii Economice din Bucuresti.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings