newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Unul din doi romani foloseste Internet-ul in timpul mesei Se stie: in Romania, si in special in orasele mari stam foarte bine cu Internet-ul! De-a lungul anilor Romania s-a regasit mereu in topurile celor mai bine ”conectate”™ orase. Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti sau Timisoara sunt doar cateva dintre orasele cotate international ca fiind cele mai bine conectate. Care insa relatia dintre consumatorul de Internet si acelasi consumator, aflat in fata unei portii de mancare?
webRelease: Programul LUMEN de Promovare a Tinerilor Cercetatori Independenti 2016 Ai facut o cercetare in cadrul unui masterat, doctorat sau chiar studii postdocorale, dar nu lucrezi intr-o institutie de cercetare sau de invatamant superior? Publica-ti teza cu Editura LUMEN.
webRelease: Programul LUMEN Carte Stiintifica Editia 2016 | Publica la Editura LUMEN Editura LUMEN anunta lansarea unei noi editii a Programului LUMEN Carte Stiintifica, care incepand cu anul 2012, parte este componenta a Programului LUMEN Academic.Toate lucrarile propuse in cadrul acestui program sunt acceptate in urma unui proces de peer review.
webRelease: LUMEN Cartea de Cultura! Publica la Editura LUMEN Sub egida anului aniversar a 15 ani de activitate LUMEN, in luna martie, Editura LUMEN lanseaza apelul pentru selectia de volume in vederea publicarii prin intermediul Programului Lumen Carte de Cultura. Selectia vizeaza propunerea de proiecte editoriale catre A.F.C.N. (Administratia Fondului Cultural National) pentru acordarea de finantari nerambursabile, in cadrul sesiunii de finantare pentru proiecte de promovare a culturii scrise
webRelease: Programul de Promovare a Tinerilor Cercetatori 2016| Editia a XIX- a | Publica cu Editura LUMEN ! Editura LUMEN anunta deschiderea Programului de Promovare a Tinerilor Cercetatori – Editia 2016, ce se adreseaza tinerilor de pana in 35 ani care doresc sa iti faca cunoscuta propria cercetare, publicand-o intr-o editura ce sprijina tinerii cercetatori romani si sustine excelenta stiintifica de 15 ani.
webRelease: Concurs National de Debut Literar 2016 | editia a XV-a | Publica-ti poezia sau romanul cu Editura LUMEN Editura LUMEN anunta deschiderea Concursului National de Debut Literar, ce se adreseaza tinerilor de pana in 35 ani care doresc sa iti faca cunoscuta creatia, publicand-o intr-o editura ce sprijina tinerele talente romanesti si sustine excelenta culturala, de 15 ani.
webRelease: Workshop Supervizarea de etica | Eveniment asociat WLC2016 Premisele dezvoltarii unui nou model de expertiza etica sunt dezbatute in cadrul unui workkshop extraordinar, organizat in cadrul editiei aniversare a 15 ani de LUMEN, ca eveniment asociat World LUMEN Congress 2016, de catre Ana Frunza si Antonio Sandu, din cadrul Centrului de Cercetari Socio-Umane LUMEN, Iasi, Romania.
webRelease: Workshop Transumanism | Eveniment asociat WLC2016 Workshop extraordinar in transumanism desfasurat de catre Centrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN organizat in cadrul editiei aniversare a 15 ani de LUMEN, de catre Loredana Terec- Vlad, in data de 15 aprilie 2016, ca eveniment asociat World LUMEN Congress 2016.
webRelease: Primul eveniment national dedicat exclusiv eticii in asistenta sociala | WLC 2016 Primul eveniment national dedicat in exclusivitate eticii in asistenta sociala, organizat in cadrul editiei aniversare a 15 ani de LUMEN, de catre Sucursala Teritoriala CNASR IASI si Asociatia LUMEN, Centrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN si Centrul de Consultanta si Training LUMEN.
webRelease: Eveniment asociat WLC2016 | Conferinta Internationala Ethical & Social Dimensions on Public Administration & Law | 14 aprilie 2016 Departamentul de Administratie Publica si Drept, Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, Universitatea Stefan cel Mare din Suceava si Asociatia LUMEN va invita la Conferinta Internationala Ethical & Social Dimensions on Public Administration & Law | 14 aprilie 2016| Suceava, Romania – eveniment asociat World LUMEN Congress 2016.
webRelease:Workshop asociat WLC 2016 | Cercetarea si Inovarea Responsabila in practica educationala Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste impreuna cu Asociatia LUMEN, va invita la evenimentul asociat congresului World LUMEN Congress 2016: Cercetarea si Inovarea Responsabila in practica educationala - provocari si perspective | 16 aprilie 2016 | Iasi, Romania.
webRelease:Unde isi cauta romanii de munca. Cele mai accesate site-uri de joburi eJobs.ro, LinkedIn.com si bestjobs.com (bestjobs.ro/ .eu) sunt cele mai accesate site-uri de catre romani, de pe desktop, atunci cand sunt in cautarea unui job, arata studiul gemiusAudiencepentru luna noiembrie 2015. Persoanele cu varsta cuprinsa intre 19 si 24 de ani si cele de peste 45 de ani se afla cel mai des in cautarea unui job. Cei mai interesati de schimbarea locului de munca sunt utilizatorii cu studii superioare.
webRelease:Ingredientul Secret propus de Electrolux in luna februarie: fumul Pe platforma The Secret Ingredient, Electrolux propune luna de luna un ingredient secret si sfaturi culinare pentru a-l integra cat mai usor in retetele realizate chiar in bucataria proprie. Electrolux incurajeaza prin intermediul acestei platforme creativitatea in bucatarie. Alaturi de electrocasnicele sale de top, ideile si retetele impartasite in fiecare luna pe platforma The Secret Ingredient sunt menite sa ajute consumatorii sa descopere noi orizonturi ale gustului. Toate aceste sfaturi sunt oferite de Electrolux in parteneriat cu chefi profesionisti, dar si cu bloggeri culinari.
webRelease: Educatia si investitiile in inovare, solutii pentru un ecosistem antreprenorial eficient In data de 11 iunie 2015, va avea loc la Bucuresti cea de-a patra editie a Cafenelei de Inovare, eveniment consacrat inovarii ecosistemului antreprenorial romanesc, organizat de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI). Numerosi specialisti din domeniul cercetarii si inovarii, renumiti antreprenori si experti in finantare isi vor da intalnire incepand cu ora 13:30, la Institute, The Cafe (Str. Stirbei Voda 104-106), pentru a dezbate diferite aspecte privind oportunitatile si provocarile cu care se confrunta comunitatea de business inovativ din Romania. Accesul la eveniment este gratuit si se face in baza unei inregistrari prealabile.
Urmatoarea generatie de osciloscoape Ati aflat de noua generatie de osciloscoape? Munca ce pana acum dura cateva ore o veti putea rezolva in doar cateva secunde.
webRelease: Ingredientul lunii octombrie de pe platforma Electrolux The Secret Ingredient: scoicile Scoicile sunt ingredientul lunii octombrie propus de Electrolux pe platforma The Secret Ingredient. Platforma, creata pentru a dezvolta abilitatile culinare, ofera in aceasta luna informatii despre istoria si valorile nutritive ale scoicilor, trucuri si idei de preparare a acestora, numai bune de puse in practica la tine acasa. Accesand platforma The Secret Ingredient, vei intra in universul culinar al Electrolux, nascut din pasiune pentru gatit si bazat pe cei peste 100 de ani de experienta in conceperea echipamentelor profesionale pentru cei mai apreciati chefi din Europa. Aici vei gasi inspiratia sa incerci gusturi si texturi noi, chiar in caminul tau, punand in practica tehnici si sfaturi primite de la chefi recunoscuti.
webRelease: Au mai ramas doar cateva zile in care poti vota proiectele celor trei studenti timisoreni calificati in semifinalele concursului international Electrolux Design Lab Iti mai poti sustine proiectul preferat din semifinalele concursului international Electrolux Design Lab doar pana pe 14 octombrie inclusiv! In acest stadiu, Romania este reprezentata de trei studenti timisoreni, care concureaza cu proiecte din intreaga lume pentru a pune Romania pe harta designului international.
webRelease: Populatia de ursuleti koala - infectata in proportie de 90% cu o epidemie de clamidioza In prezent, intreaga populatie koala, care numara undeva intre 50.000 si 100.000 de exemplare, risca sa cada prada unui alt daunator neasteptat: chlamydia. Chiar daca ursuletii koala sunt afectati numai de tulpinile de bacterii chlamydia inrudite cu tipul care cauzeaza boli cu transmitere sexuala la oameni, afectiunea poate duce la conjunctivita, orbire, infectii ale tractului urinar si reproductiv, infertilitate, pneumonie si deces. In unele zone ale Australiei, populatia koala este infectata in procent de pana la 90%. Boala afecteaza atat ursuletii koala care traiesc in salbaticie, cat si ursuletii aflati in gradini zoologice.
webRelease: Electrolux a fost desemnat brandul inovator al anului Grupul Electrolux a castigat premiul Plus X pentru "€žCel mai inovator brand al anului". Acesta este cel mai important premiu al competitiei Plus X, o distinctie oferita brandurilor cu cele mai multe realizari in categoriile inovatiei, calitatii, designului, usurintei in utilizare, functionalitatii, ergonomiei si ecologiei, din cadrul unui sector de produse.
webRelease: In curand va fi desemnat cel mai bun comunicator de stiinta din Romania In data de 22 mai va avea loc finala nationala a competitiei globale FameLab, proiect organizat de British Council in asociere cu The Times Cheltenham Science Festival din Marea Britanie, in care participa 28 de tari din intreaga lume. Competitia, conceputa pentru a promova tinerii care au talentul si abilitatile necesare comunicarii stiintei catre publicul larg, se va desfasura in Bucuresti, la ARCUB, incepand cu ora 17.00.  Accesul publicului este liber, in limita locurilor disponibile.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by