newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: ​Suporterii infiinteaza investitorul nr. 1 din fotbalul romanesc, printr-o campanie nationala de subscriptie publica de actiuni La data de 3 noiembrie 2011, s-a lansat prima subscriptie publica de actiuni pentru constituirea unei societati comerciale pe actiuni, cu misiunea declarata de a deveni un investitor major in fotbalul romanesc, cu actionariat exclusiv public.
webRelease: Tot Calarasiul se pune in miscare la Ziua Sportului Ziua Sportului, cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunitatii, ajunge la Calarasi cu cea de-a doua editie. Evenimentul organizat de TenarisSilcotub va avea loc sambata, 15 octombrie 2011, la Stadionul Dunarea din Calarasi (Bulevardul Republicii, nr. 39), incepand cu ora 8:00 si se va desfasura pe parcursul intregii zile.
webRelease: Openul International de Darts al Romaniei 2011 - competitia sportiva a toamnei Peste 250 de jucatori profesionisti de darts din 14 tari vor concura la a doua editie a Openului International de Darts al Romaniei, competitie dotata cu premii in valoare de peste 7.000 de euro. Evenimentul organizat de Federatia de Darts din Romania, sub egida Federatiei Mondiale de Darts (WDF) si Organizatiei Britanice de Darts (BDO), va avea loc in perioada 7-9 octombrie 2011, la Rin Grand Hotel Bucuresti.
webRelease: Ziua Sportului, cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunitatii, ajunge in Calarasi Ziua Sportului, evenimentul sportiv creat pentru intreaga comunitate, va avea loc sambata, 15 octombrie 2011, la Calarasi, la Stadionul Dunarea (Bulevardul Republicii, nr. 39). TenarisSilcotub organizeaza evenimentul dedicat sanatatii prin miscare sub forma unei zile pline pe care atat cei mici, cat si cei mari o vor putea petrece facand sport in aer liber.
webRelease: Incepe primul festival de parasutism din Bucuresti - Bucharest Skydiving Boogie 2011 In perioada 22-25 septembrie 2011 TNT Brothers te invita sa participi la Bucharest Skydiving Boogie 2011. In seara deschiderii festivalului, joi, 22 septembrie, TNT Brothers pregateste Skydiving Boogie Night: Special Guest Live Mandinga. Incepand cu ora 19.00 in interiorului hangarului vor fi proiectate filmele salturilor din cadrul festivalului, iar incepand cu ora 20.00, formatia Mandinga va sustine un concert live inedit pe Aerodromul Clinceni. Cei sapte membrii ai trupei promit sa puna in scena un show plin de energie si adrenalina, inspirat de saltul  lor cu parasuta.
webRelease: Biletele la meciurile Oțelului in UEFA Champions League se pot cumpara online incepand de azi Arena Nationala va avea un nou gazon. Max Bogl, firma germana care a construit stadionul, va reface gazonul distrus la meciul Romania - Franța din propriul buget. Reprezentantii firmei Max Bogl au declarat ca "pana vineri operatiunea de instalare a noilor rulouri de gazon va fi finalizata".
webRelease: Padurea Copiilor, un puiet pentru fiecare nou-nascut Iubitorii de miscare in aer liber sunt invitati sa alerge la una din cursele Maratonului Bucuresti si sa sustina cauza "Padurea Copiilor" prin strangerea de fonduri, in valoare de minim 450 lei. Alergatorii sustinatori ai cauzei, primesc certificat de parinti adoptivi ai unui copac in cadrul acestui proiect, un ghid cu sfaturi despre cum pot strange fonduri, beneficiaza de inscriere gratuita la orice cursa a maratonului, primesc un tricou personalizat pentru antrenament si unul profesional, de alergare, precum si diferite bunuri sau servicii din partea sponsorilor. In plus, organizatia le ofera si o zi speciala de plantare, dedicata lor.
webRelease: Reduceri de 40% la biletele Otelului in Liga Campionilor! Otelul Galati impreuna cu Ascend NetSolutions au pus la punct sistemul de rezervare a biletelor pentru meciurile ce urmeaza a fi sustinute de catre Campioana Romaniei in cadrul Ligii Campionilor, pe terenul National Arena. Meciurile jucate acasa, trei la numar, pot fi rezervate numai in pachet complet. Rezervarea pachetului vine cu avantajul unei reduceri de 40% din pretul de casa al biletului, indiferent care va fi acesta si se face prin intermediul platformei www.BileteUCL.ro.
webRelease: Jocurile Olimpice vin in Ferentari Ambasada britanica si Policy Center for Roma and Minorities, cu sprijinul Primariei Sectorului 5 Bucuresti, marcheaza miercuri, 27 iulie, un an pana la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, prin organizarea unui eveniment sportiv-cultural intr-o zona defavorizata a cartierului Ferentari.
webRelease: Sambata, 16 iulie, "Bicicleta rosie" face un tur de onoare in jurul Palatului Parlamentului Pentru al treilea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din Romania, in parteneriat cu Primaria Capitalei, Green Revolution si Federatia Romana de Ciclism si Triatlon, organizeaza turul ciclist pentru amatori - "Bicicleta rosie", ce va avea loc sambata 16 iulie, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20:00.
webRelease: Sambata, 16 iulie, Bicicleta rosie face un tur de onoare sn jurul Palatului Parlamentului Pentru al treilea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din Romania, in parteneriat cu Primaria Capitalei, Green Revolution si Federatia Romana de Ciclism si Triatlon, organizeaza turul ciclist pentru amatori - "Bicicleta rosie", ce va avea loc sambata 16 iulie, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20:00.
webRelease: Policy Center for Roma and Minorities, singura organizatie non-profit din Europa de Est nominalizata la premiile Beyond Sports 2011 Organizatia internationala Beyond Sports anunta nominalizarea Policy Center for Roma and Minorities la premiile Beyond Sports 2011, in cadrul categoriei "Cel mai bun proiect nou", pentru eforturile sale in domeniul incluziunii sociale si combaterea discriminarii si rasismului prin sport. Pe lista nominalizatilor se afla 35 de proiecte din 18 tari, de la Afganistan la Nepal si Sierra Leone, ce acopera 22 de sporturi diferite. In total, in cadrul competitiei au fost inscrise 400 de proiecte din peste 125 tari din intreaga lume, Policy Center for Roma and Minorities fiind singura organizatie non-guvernamentala din Europa (cu exceptia Marii Britanii si Olandei) care se afla pe lista celor 35 de proiecte nominalizate.
webRelease: A doua editie a Triatlonului "Fara Asfalt" isi anunta castigatorii Sambata 11 iunie a avut loc la Vama Veche editia  a doua a concursului de triatlon off-road "Fara Asfalt". Gandit ca o tura de sfarsit de saptamana in natura, cu inot intr-o mare calda, alergare pe faleza insorita dintre 2 Mai si Vama Veche si cu o tura de bicicleta prin rezervatia naturala Hagieni - Albesti, concursul a devenit peste noapte, in adevaratul sens al expresiei, o incercare a curajului si perseverentei participantilor - inotul intr-o mare cu doar 13 C si traseul de bicicleta cu portiuni extrem de dificile din cauza noroiului au facut din "Fara Asfalt" un concurs off-road cu provocari si peripetii.
webRelease: Pyramis Romania spune DA unui mod de viata sanatos! Pyramis a ales sa incurajeze adoptarea unui mod de viata sanatos prin sustinerea Federatiei de Baschet din Romania. Incepand cu luna iunie, compania Pyramis Romania a devenit sponsor oficial al Federatiei Romane de Baschet si va fi prezenta alaturi de aceasta la toate actiunile care vizeaza promovarea sportului, a unui mod de viata sanatos si a valorilor nationale.
webRelease: Peste 400 persoane au participat la Crosul Padurii 327 de adulti si 78 de copiii au alergat pentru impaduriri, familiile acestora au asistat iar 50 voluntari si-au acordat spijinul cu scopul de a atrage atentia asupra starii padurilor din Romania si de a stange fonduri necesare impaduririlor in cadrul proiectului "Adopta un copac!", la cea de-a III-a editie a Crosului Padurii, defasurata pe 29 mai 2011, in Parcul Tineretului din Bucuresti.
webRelease: Transylvania International Horse Show & ARTVENTURE 20-22 mai 2011 Avalon Communications, împreună cu Federația Ecvestră Internațională, Federația Ecvestră Română, Association Internationale des Etudiants Cavaliers și Cross Country Farm, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului au organizat în perioada 20-22 mai 2011 Transylvania International Horse Show (TIHS) la Prod, Comuna Hoghilag, Judetul Sibiu, (la 16 km de Sighisoara), un eveniment premium, unde 60 de participanți din 17 țări s-au întrecut în cele două segmente ale concursului de călărie: “Concurs internațional complet” și “Concurs internațional universitar”, dedicat studenților.
webRelease: Triatlonul Fara Asfalt, ajuns la editia a doua te asteapta pe 11 Iunie in Vama Veche Triatlonul Fara Asfalt este un eveniment care promoveaza sportul de masa si apropierea de natura. Traseul triatlonului traverseaza doua rezervatii naturale: rezervatia marina 2 Mai - Vama Veche pentru traseele de inot si alergare si rezervatia naturala Hagieni - Albesti pentru traseul de mountain-bike, ambele pline de  peisaje variate si colorate.
webRelease: Copiii din Sibiu vor petrece Ziua Copilului la Arenele de Joaca Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, Arenele de Joaca, va avea loc miercuri, 1 iunie 2010, la Sibiu. Evenimentul se va desfasura in Parcul Sub-Arini din Sibiu intre orele 16.00-20.00. Gandit sub forma unui amplu spatiu de joaca, evenimentul pune la dispozitia copiilor si a parintilor participanti peste 20 de zone de joaca, cu fotbal, baschet, volei, badminton, mini-baschet, mini-fotbal si trainer super goal.
webRelease: Transylvania International Horse Show la Sighisoara Avalon Communications, impreuna cu Federatia Ecvestra Internationala, Federatia Ecvestra Romana, Association Internationale des Etudiants Cavaliers si Cross Country Farm, in parteneriat cu Ministerul Turismului va invita, in perioada 20-22 mai 2011, la Transylvania International Horse Show (TIHS) la Prod, Com. Hoghilag, Judetul Sibiu, (la 16 km de Sighisoara), un eveniment premium, unde 60 de participanti din 15 tari se vor intrece in cele doua segmente ale concursului de calarie. La start vor fi prezenti 80 de cai.
webRelease: 6 - 8 mai, weekend cu cai. Spectacol, adrenalina, relaxare Clubul de calarie si echitatie Equestria organizeaza in baza hipica “Stefan Stoica” prima editie a concursului de sarituri peste obstacole “Cupa Equestria”, cu premii in valoare de 25.000 lei. In incheierea acestuia, duminica, 8 mai, debuteaza si Turneul Romanian Grand Prix de sarituri peste obstacole, organizat in colaborare cu Federatia Ecvestra Romana. “Cupa Equestria” are ca sposori: ROMELECTRO, Centrul Oftalmologic Oculus, Velorbis Romania, Oculus-Optics si Reitverein Gersweiler e.V. Germania.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings