newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Reduceri de 40% la biletele Otelului in Liga Campionilor! Otelul Galati impreuna cu Ascend NetSolutions au pus la punct sistemul de rezervare a biletelor pentru meciurile ce urmeaza a fi sustinute de catre Campioana Romaniei in cadrul Ligii Campionilor, pe terenul National Arena. Meciurile jucate acasa, trei la numar, pot fi rezervate numai in pachet complet. Rezervarea pachetului vine cu avantajul unei reduceri de 40% din pretul de casa al biletului, indiferent care va fi acesta si se face prin intermediul platformei www.BileteUCL.ro.
webRelease: Jocurile Olimpice vin in Ferentari Ambasada britanica si Policy Center for Roma and Minorities, cu sprijinul Primariei Sectorului 5 Bucuresti, marcheaza miercuri, 27 iulie, un an pana la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, prin organizarea unui eveniment sportiv-cultural intr-o zona defavorizata a cartierului Ferentari.
webRelease: Sambata, 16 iulie, "Bicicleta rosie" face un tur de onoare in jurul Palatului Parlamentului Pentru al treilea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din Romania, in parteneriat cu Primaria Capitalei, Green Revolution si Federatia Romana de Ciclism si Triatlon, organizeaza turul ciclist pentru amatori - "Bicicleta rosie", ce va avea loc sambata 16 iulie, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20:00.
webRelease: Sambata, 16 iulie, Bicicleta rosie face un tur de onoare sn jurul Palatului Parlamentului Pentru al treilea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din Romania, in parteneriat cu Primaria Capitalei, Green Revolution si Federatia Romana de Ciclism si Triatlon, organizeaza turul ciclist pentru amatori - "Bicicleta rosie", ce va avea loc sambata 16 iulie, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20:00.
webRelease: Policy Center for Roma and Minorities, singura organizatie non-profit din Europa de Est nominalizata la premiile Beyond Sports 2011 Organizatia internationala Beyond Sports anunta nominalizarea Policy Center for Roma and Minorities la premiile Beyond Sports 2011, in cadrul categoriei "Cel mai bun proiect nou", pentru eforturile sale in domeniul incluziunii sociale si combaterea discriminarii si rasismului prin sport. Pe lista nominalizatilor se afla 35 de proiecte din 18 tari, de la Afganistan la Nepal si Sierra Leone, ce acopera 22 de sporturi diferite. In total, in cadrul competitiei au fost inscrise 400 de proiecte din peste 125 tari din intreaga lume, Policy Center for Roma and Minorities fiind singura organizatie non-guvernamentala din Europa (cu exceptia Marii Britanii si Olandei) care se afla pe lista celor 35 de proiecte nominalizate.
webRelease: A doua editie a Triatlonului "Fara Asfalt" isi anunta castigatorii Sambata 11 iunie a avut loc la Vama Veche editia  a doua a concursului de triatlon off-road "Fara Asfalt". Gandit ca o tura de sfarsit de saptamana in natura, cu inot intr-o mare calda, alergare pe faleza insorita dintre 2 Mai si Vama Veche si cu o tura de bicicleta prin rezervatia naturala Hagieni - Albesti, concursul a devenit peste noapte, in adevaratul sens al expresiei, o incercare a curajului si perseverentei participantilor - inotul intr-o mare cu doar 13 C si traseul de bicicleta cu portiuni extrem de dificile din cauza noroiului au facut din "Fara Asfalt" un concurs off-road cu provocari si peripetii.
webRelease: Pyramis Romania spune DA unui mod de viata sanatos! Pyramis a ales sa incurajeze adoptarea unui mod de viata sanatos prin sustinerea Federatiei de Baschet din Romania. Incepand cu luna iunie, compania Pyramis Romania a devenit sponsor oficial al Federatiei Romane de Baschet si va fi prezenta alaturi de aceasta la toate actiunile care vizeaza promovarea sportului, a unui mod de viata sanatos si a valorilor nationale.
webRelease: Peste 400 persoane au participat la Crosul Padurii 327 de adulti si 78 de copiii au alergat pentru impaduriri, familiile acestora au asistat iar 50 voluntari si-au acordat spijinul cu scopul de a atrage atentia asupra starii padurilor din Romania si de a stange fonduri necesare impaduririlor in cadrul proiectului "Adopta un copac!", la cea de-a III-a editie a Crosului Padurii, defasurata pe 29 mai 2011, in Parcul Tineretului din Bucuresti.
webRelease: Transylvania International Horse Show & ARTVENTURE 20-22 mai 2011 Avalon Communications, împreună cu Federația Ecvestră Internațională, Federația Ecvestră Română, Association Internationale des Etudiants Cavaliers și Cross Country Farm, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului au organizat în perioada 20-22 mai 2011 Transylvania International Horse Show (TIHS) la Prod, Comuna Hoghilag, Judetul Sibiu, (la 16 km de Sighisoara), un eveniment premium, unde 60 de participanți din 17 țări s-au întrecut în cele două segmente ale concursului de călărie: “Concurs internațional complet” și “Concurs internațional universitar”, dedicat studenților.
webRelease: Triatlonul Fara Asfalt, ajuns la editia a doua te asteapta pe 11 Iunie in Vama Veche Triatlonul Fara Asfalt este un eveniment care promoveaza sportul de masa si apropierea de natura. Traseul triatlonului traverseaza doua rezervatii naturale: rezervatia marina 2 Mai - Vama Veche pentru traseele de inot si alergare si rezervatia naturala Hagieni - Albesti pentru traseul de mountain-bike, ambele pline de  peisaje variate si colorate.
webRelease: Copiii din Sibiu vor petrece Ziua Copilului la Arenele de Joaca Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, Arenele de Joaca, va avea loc miercuri, 1 iunie 2010, la Sibiu. Evenimentul se va desfasura in Parcul Sub-Arini din Sibiu intre orele 16.00-20.00. Gandit sub forma unui amplu spatiu de joaca, evenimentul pune la dispozitia copiilor si a parintilor participanti peste 20 de zone de joaca, cu fotbal, baschet, volei, badminton, mini-baschet, mini-fotbal si trainer super goal.
webRelease: Transylvania International Horse Show la Sighisoara Avalon Communications, impreuna cu Federatia Ecvestra Internationala, Federatia Ecvestra Romana, Association Internationale des Etudiants Cavaliers si Cross Country Farm, in parteneriat cu Ministerul Turismului va invita, in perioada 20-22 mai 2011, la Transylvania International Horse Show (TIHS) la Prod, Com. Hoghilag, Judetul Sibiu, (la 16 km de Sighisoara), un eveniment premium, unde 60 de participanti din 15 tari se vor intrece in cele doua segmente ale concursului de calarie. La start vor fi prezenti 80 de cai.
webRelease: 6 - 8 mai, weekend cu cai. Spectacol, adrenalina, relaxare Clubul de calarie si echitatie Equestria organizeaza in baza hipica “Stefan Stoica” prima editie a concursului de sarituri peste obstacole “Cupa Equestria”, cu premii in valoare de 25.000 lei. In incheierea acestuia, duminica, 8 mai, debuteaza si Turneul Romanian Grand Prix de sarituri peste obstacole, organizat in colaborare cu Federatia Ecvestra Romana. “Cupa Equestria” are ca sposori: ROMELECTRO, Centrul Oftalmologic Oculus, Velorbis Romania, Oculus-Optics si Reitverein Gersweiler e.V. Germania.
webRelease: Ziua Sportului, sarbatorita la Zalau Zalaul va gazdui pe 7 mai, in Piata 1 Decembrie 1918, prima editie a Zilei Sportului TenarisSilcotub.
webRelease: PokerStars va acorda jucatorilor premii de peste 1 milion USD Pe 4 aprilie, PokerStars a lansat Game of Your Life - una dintre cele mai mari si mai incitante promotii de pana acum ale site-ului. Timp de sase saptamani, jucatorii PokerStars pot participa la turnee de poker fara taxa de participare (freeroll-uri) ce au loc zilnic ori saptamanal, in incercarea de a castiga o parte din premiile in valoare de peste 1.000.000 USD in bani gheata, precum si un pachet in valoare de 100.000 USD, pentru a asista la un eveniment sportiv ales de ei si desfasurat in orice loc din lume!
webRelease: PokerStars il arunca in ring pe Ionut Iftimoaie  Pokerstars, cel mai mare site de poker din lume, a decis sponsorizarea lui Ionut Iftimoaie pe durata competitiilor Local Kombat din anul 2011. Recunoscut la nivel international ca sport al mintii din 2010 si clasat recent in Romania drept sport si de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, pokerul are nevoie de ambasadori locali. Iar Ionut Iftimoaie este candidatul perfect datorita seriozitatii si ambitiei de care a dat dovada in intreaga sa cariera sportiva. De aceea, PokerStars a decis sa ii acorde toata sustinerea de care are nevoie pe tot parcursul acestui ultim an competitional.
webRelease: Arbitrii romani de rugby vor purta echipamente de Samurai in Superliga Akzo Nobel, cel mai mare producator de lacuri si vopsele pe plan mondial, anunta inceperea parteneriatului cu Federatia Romana de Rugby, sponsorizand Comisia Centrala a Arbitrilor in sezonul 2011. Astfel, toti arbitrii romani vor fi echipati cu produse ale companiei Samurai, inscriptionate cu brandul Sadolin. Echipamentele vor fi purtate in toate competitiile organizate de catre Federatia Romana de Rugby: Superliga, Divizia A, Campionatul national, Cupa Romaniei, chiar si in cadru Olimpiadei Nationale a sportului scolar la rugby (eveniment organizat de FRR si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti).
webRelease: Festivitatea de premiere a concursului de pescuit Trofeul Mustad – editia 2010 Arrow International, cel mai mare importator de produse dedicate pescuitului sportiv, vanatorii si petrecerii timpului liber din România impreuna cu revista Super Pescar, organizeaza vineri 08 aprilie 2011, festivitatea de premiere a castigatorilor concursului de pescuit „Trofeul Mustad ”.
webRelease: Let's Do the ZUmba - un eveniment caritabil pentru sprijinirea unei campioane "Let's do the ZUmba" evenimentul caritabil ce va avea loc pe 26 martie, de la ora 14.00, la Sala Sporturilor din Complexul Agronomie, vine in sprijinul Adrianei Poteleanu, campioana la gimnastica aerobica. "Sport pentru Viata" sprijina  evenimentul "Let's do the ZUmba" pentru a contribui la ajutarea acestei campioane, care, din cauza situatei financiare, nu isi poate continua cariera sportiva. Evenimentul consta intr-un antrenament special de Zumba, sustinut de Diana Oprea, campioana mondiala la fitness. Participantii sunt rugati sa doneze suma de 20 RON pentru sprijinirea carierei Adrianei.
webRelease: Ziua Sportului - cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunitatii din Zalau Sambata, 7 mai 2011, in Piata 1 Decembrie 1918 din Zalau, va avea loc prima editie a a Zilei Sportului TenarisSilcotub. TenarisSilcotub organizeaza, in premiera, un eveniment dedicat sanatatii prin miscare, , o zi intreaga de sport la care este invitata intreaga comunitate. Copii, parinti si bunici se vor bucura impreuna de beneficiile sportului, avand oportunitatea de a face miscare in aer liber.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by