newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Mari personalitati in juriul Premiilor Ioan Chirila Competitia celor mai buni gazetari sportivi ai anului se apropie de final. Fundatia artEST a stabilit componenta juriului celei de-a cincea editii a Premiilor Ioan Chirila. In competitie au intrat jurnalisti nominalizati de catre cele mai importante institutii media din Romania. Acum, dosarele inscrise iau calea juriului si materialele jurnalistilor vor fi evaluate de catre unele dintre cele mai marcante personalitati din domeniul publicistic si cultural.
webRelease: Visa continua sponsorizarea Jocurilor Olimpice pana in 2020 Visa Inc. (NYSE: V), in calitate de sponsor global si pe termen lung al Jocurilor Olimpice, a anuntat prelungirea perioadei de sponsorizare a Jocurilor Olimpice cu opt ani. Prin decizia de a continua sponsorizarea, Visa isi pastreaza drepturile de care se bucura inca din 1986, precum si exclusivitatea ca sponsor al serviciilor de plati si singurul card acceptat la cele patru editii ale Jocurilor Olimpice, care urmeaza dupa Jocurile Olimpice din Londra 2012, inclusiv Jocurile Olimpice de Iarna din Soci, Rusia (2014), Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro, Brazilia (2016), dar si Jocurile Olimpice de Iarna (2018) si Jocurile Olimpice de Vara (2020).
webRelease: Tide a organizat in capitala primul Targ de Sporturi pentru Copii Bucuresti, 2 noiembrie 2009 - Tide a deschis portile primului Targ de Sporturi pentru Copii sambata, pe 31 octombrie, la World Trade Plaza. La targ, parintii au putut culege informatii legate de tipurile de sporturi care pot fi practicate de cei mici la cluburile sportive din toate sectoarele capitalei si au intrat in contact cu reprezentanti ai federatiilor sportive din Romania, precum si cu renumiti sportivi, ce pot fi exemple de urmat pentru cei mici.
webRelease: Gabi Szabo, Sorana Carstea si Mihai Covaliu vorbesc despre rolul miscarii in viata lor la Targul de Sporturi pentru Copii Pentru copii, sportul inseamna nu doar distractie, ci si o dezvoltare fizica armonioasa. Supermamele stiu asta! De aceea, Tide deschide pe 31 octombrie portile primului Targ de Sporturi pentru Copii, pentru a le oferi mamicilor o mana de ajutor in alegerea sportului potrivit pentru copiii lor.
webRelease: Liberty Center si adidas Kids Store anunta campania "Orice echipa are nevoie de purtatorul oficial al balonului” In perioada 21- 25 octombrie, va avea loc doar la Liberty Center campania  “Orice echipa are nevoie de purtatorul oficial al balonului”. Adidas Kids Store si Liberty Center ii invita pe tinerii vizitatori ai mall-ului sa se inscrie la tragerea la sorti, care le va da posibilitatea de a deveni purtatori oficiali ai balonului la meciurile din Champions League ale echipei FC Unirea Urziceni, desfasurate pe teritoriul Romaniei, pe stadionul Ghencea din Bucuresti.
Turul Phenomenal Gillette, cea mai lunga stafeta din lume, a intrat in Cartea Recordurilor Turul Phenomenal Gillette s-a incheiat aseara, dupa ce alergatorii au parcurs peste 3000 de km, in 336 de ore. Barbatii fenomenali din Romania au scris istoria celei mai lungi stafete din lume, certificata de Guinness World Records.
webRelease: AROBS Transilvania Software - sponsor al echipei de baschet BC Gladiator Cluj-Napoca Incepand cu sezonul 2009-2010, AROBS Transilvania Software a devenit sponsor al echipei de baschet BC GLADIATOR Cluj-Napoca.
Inca un sezon pentru Orange si Dinamo Sponsor principal al echipei F.C. Dinamo pentru al treilea an la rand, Orange Romania anunta prelungirea parteneriatului cu echipa de fotbal Dinamo Bucuresti in sezonul competitional 2009-2010. Parteneriatul cu echipa din Stefan cel Mare a inceput in urma cu aproximativ 7 ani, iar in 2007 Orange a devenit sponsor principal al Dinamo Bucuresti.
SEAT va sponsoriza UEFA EUROPA LEAGUE Producatorul spaniol SEAT a anuntat ca a devenit Sponsorul Exclusiv al UEFA Europa League, cu efect imediat. Parteneriatul se va derula pe o perioada de trei ani, pana la sfarsitul sezonului fotbalistic, informeaza site-ul de presa al Porsche Romania.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings