newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Gabi Szabo, Sorana Carstea si Mihai Covaliu vorbesc despre rolul miscarii in viata lor la Targul de Sporturi pentru Copii Pentru copii, sportul inseamna nu doar distractie, ci si o dezvoltare fizica armonioasa. Supermamele stiu asta! De aceea, Tide deschide pe 31 octombrie portile primului Targ de Sporturi pentru Copii, pentru a le oferi mamicilor o mana de ajutor in alegerea sportului potrivit pentru copiii lor.
webRelease: Liberty Center si adidas Kids Store anunta campania "Orice echipa are nevoie de purtatorul oficial al balonului” In perioada 21- 25 octombrie, va avea loc doar la Liberty Center campania  “Orice echipa are nevoie de purtatorul oficial al balonului”. Adidas Kids Store si Liberty Center ii invita pe tinerii vizitatori ai mall-ului sa se inscrie la tragerea la sorti, care le va da posibilitatea de a deveni purtatori oficiali ai balonului la meciurile din Champions League ale echipei FC Unirea Urziceni, desfasurate pe teritoriul Romaniei, pe stadionul Ghencea din Bucuresti.
Turul Phenomenal Gillette, cea mai lunga stafeta din lume, a intrat in Cartea Recordurilor Turul Phenomenal Gillette s-a incheiat aseara, dupa ce alergatorii au parcurs peste 3000 de km, in 336 de ore. Barbatii fenomenali din Romania au scris istoria celei mai lungi stafete din lume, certificata de Guinness World Records.
webRelease: AROBS Transilvania Software - sponsor al echipei de baschet BC Gladiator Cluj-Napoca Incepand cu sezonul 2009-2010, AROBS Transilvania Software a devenit sponsor al echipei de baschet BC GLADIATOR Cluj-Napoca.
Inca un sezon pentru Orange si Dinamo Sponsor principal al echipei F.C. Dinamo pentru al treilea an la rand, Orange Romania anunta prelungirea parteneriatului cu echipa de fotbal Dinamo Bucuresti in sezonul competitional 2009-2010. Parteneriatul cu echipa din Stefan cel Mare a inceput in urma cu aproximativ 7 ani, iar in 2007 Orange a devenit sponsor principal al Dinamo Bucuresti.
SEAT va sponsoriza UEFA EUROPA LEAGUE Producatorul spaniol SEAT a anuntat ca a devenit Sponsorul Exclusiv al UEFA Europa League, cu efect imediat. Parteneriatul se va derula pe o perioada de trei ani, pana la sfarsitul sezonului fotbalistic, informeaza site-ul de presa al Porsche Romania.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings